Νέα

Πιστευετε τη γκομενα σας την εχουν παρτουζωσει στο παρελθον?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.158
Πόντοι
3.446
Οι γυναίκες ζουν την ζωή τους ακριβώς όπως κάνουμε και εμείς και πολύ καλά κάνουν. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβει κανείς αυτό, τοσο πιο εύκολο θα του είναι να το αποδεχθεί. Το αν είχε ή οχι εμπειρίες πριν απο εμάς μια κοπέλα , δεν πρέπει να μας απασχολεί, ειναι απο τις ερωτήσεις γενικά που πρέπει να αποφεύγουμε να ρωτάμε , γιατί δεν έχουν κανένα νόημα. Κανείς δεν σου εγγυάται οτι έτσι έχουν τα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να πει οτι θέλει.
Εμάς αυτό που πρέπει σαν άντρες να μας νοιάζει είναι το τι κανει τώρα που είναι μαζί μας. Αν έχει ζήσει την ζωή της και έχει πολλές εμπειρίες (συνεπώς όχι άλλα απωθημένα), τότε η λογική λέει οτι θα ειναι χορτασμένη , οπότε και θα είναι έτοιμη να μπει σε μια σοβαρή σχέση. Αυτό όμως ειναι απλά μια πιθανότητα. Οχι δεδομένο. Μπορεί απο την άλλη να θέλει να συνεχίσει στο μοτίβο που έμαθε , αν όχι συχνά έστω κάπου κάπου να ξεδίνει. Οπως μπορεί και εμείς να κάνουμε αντίστοιχα σε ανάλογη φάση.
Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στις σχέσεις. Ο χρόνος δείχνει πάντα τι θα γίνει.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.129
Πόντοι
456
Παρηγοριά στον άρρωστο. Όπως εσύ έμαθες να είσαι με κάποια και να γαμας στα μπουρδελα έτσι και αυτή θα έχει επιλογή να κάνει αυτό που έμαθε καλά να κάνει τόσο καιρο. Να την γαμανε ολοι
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Αν ήταν πουτάνα πριν από σένα, όντως θα είναι και μετά.
Αν δεν ήταν πουτάνα όμως πριν από σένα, θα γίνει μετά, γιατί θα την φάει η περιέργεια.

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.170
Πόντοι
361
Οποιος αναρωτιέται αν έχει παρτουζωθεί η γυναίκα/γκόμενα του έχει λόγο που το σκέφτεται και ο πιο απλός τρόπος να μάθει είναι να τη ρωτήσει.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
959
Πόντοι
86
Τυπε μηπως σε εχει φλομοσει στο ψεμα,μονο 3 δε παιζει
3 σε συνολο?3 με σχεση χωρις τα one night stand,3 απο τη μπροστα τρυπα?3 που να θυμαται το ονομα,3 που ηταν ελευθεροι και οχι παντρεμενοι? 3 τι 3?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
959
Πόντοι
86
Λευτεριά στον Μπόκολη!

Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.
"Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου." Τωρα αδερφε με τρομαζεις λιγο,ασφαλεια εχεις?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Η δικιά μου είχε μοιραστεί πουτσο φοιτήτρια στο Εράσμους στη Γαλλία.
Πριν πολλά χρόνια.

Με δυο άντρες δεν το έχει κάνει κ λέει το έχει απωθημένο.
Μαύρο παλαμάρι πήρε για να δοκιμάσει;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.773
Πόντοι
1.206
Δε μπορεί κάποιος να το μάθει εκτός αν του το πει η ίδια η γκόμενα, κάτι για το οποίο οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες.

Πιστεύω όποιος ζαλίζει το μυαλό του με τέτοια σενάρια είναι μαλάκας, δεν έχει κανένα νόημα.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
959
Πόντοι
86
Δε μπορεί κάποιος να το μάθει εκτός αν του το πει η ίδια η γκόμενα, κάτι για το οποίο οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες.

Πιστεύω όποιος ζαλίζει το μυαλό του με τέτοια σενάρια είναι μαλάκας, δεν έχει κανένα νόημα.
Μπορει να τη μεθυσει κανα βραδυ και να του το πει.μην το λες απειροελαχιστες συντροφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom