milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Τι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
Τυπε μηπως σε εχει φλομοσει στο ψεμα,μονο 3 δε παιζειΕμένα η δικιά μου είχε μόνο 3 και ο ένας ήταν σχολικός έρωτας
Τώρα θέλω να μου γαμησει κάποιος την γυναίκα εγώ δεν θα συμμετέχω απλά θα κοιτάω δεν είμαι γκευ απλά να μου στείλετε τον πουτσο σας PM να τον δει η γυναίκα μου
Αντιγονη
Αποκλείεται τυπε είμαι σίγουροςΤυπε μηπως σε εχει φλομοσει στο ψεμα,μονο 3 δε παιζει
Εξαρτάται τη παρτουζες. Αν της αρέσει να μοιράζεται πούτσο εμένα δεν με χαλάει. Αντίθετα δεν θα ήθελα κάποια που να την έχουν πάρει 2 άντρες μαζι
Η δικιά μου είχε μοιραστεί πουτσο φοιτήτρια στο Εράσμους στη Γαλλία.Εξαρτάται τη παρτουζες. Αν της αρέσει να μοιράζεται πούτσο εμένα δεν με χαλάει. Αντίθετα δεν θα ήθελα κάποια που να την έχουν πάρει 2 άντρες μαζί
Τι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
Όσα περισσότερα έζησε , τόσο πιο πιστή θα είναι τώρα , έχει χορτάσειΤι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
Παρηγοριά στον άρρωστο. Όπως εσύ έμαθες να είσαι με κάποια και να γαμας στα μπουρδελα έτσι και αυτή θα έχει επιλογή να κάνει αυτό που έμαθε καλά να κάνει τόσο καιρο. Να την γαμανε ολοιΌσα περισσότερα έζησε , τόσο πιο πιστή θα είναι τώρα , έχει χορτάσει
Παίζει να έχουν πάρει άδεια και να θέλουν να χαλάσουν την παράδοση!Έντεκα το βράδυ Κυριακής και σκάει το κυριακάτικο....ρε σεις για λίγο σοβαρότητα....έτσι όπως πάτε θα το ανοίγετε Δευτέρα από την τεμπελιά σας ....αυτά ανοίγουν δέκα δεκαμιση μετά την κυριακάτικη λειτουργία....καπάκι να χετε τη θεία φώτιση φρέσκια....
Αν είναι έτσι να επέμβει άμεσα η μπουεφα....Παίζει να έχουν πάρει άδεια και να θέλουν να χαλάσουν την παράδοση!
Ζουν ανάμεσα μαςΓια την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.
τυπε το προβλημα ειναι οτι ειναι παραλληλη.Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.
Ρωτάνε συγχωριανούς, όχι συγγενείς.Στην επαρχία, ακόμα και τώρα, όταν είναι να πάνε σε γάμο, ρωτάνε το σόι γαμπρού και νύφης, τι εστί ο καθένας, φαντάζεστε τι ψέματα λένε, για να γίνει ο γάμος!