EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Ακόμα και από τα γέλια να ψοφήσεις εμένα μου αρκεί!
Nτάρια,λεω για φιλιες ρε συ... δλδ εγω πιστευω οτι ναι, μπορει να υπαρχει μια φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας...
ρε λουκ ενταξει με επεισες υπαρχει γαμω την ξεροκεφαλια σου μεσα...αντε να πεισεις αλλα 5000000 ελληνες.....
πες τα φιλε μουΜπορεις με την φιλη σου να βαρας εσυ μαλακια και αυτη να παιζει το μουνι της διχως να παει το νου σας στο πονηρο οπως βαρουσες με τα φιλαρακια σου μικρος μαλακιες βλεποντας τσοντες ?
Μπορεις να ζησετε μαζι οπως πχ θα σε φιλοξενησει ενα φιλαρακι διχως τιποτε πονηρο στο μυαλο ακομα και αν την βλεπεις γυμνη να βγαινει απο το μπανιο και να ειστε εντελως ανετοι?
Μπορεις να την πεις οτιδηποτε πειραγμα χωρις να παρεξηγηθει οπως με τα καλα σου φιλαρακια κανεις?
Εχεις μπλεξει σε εναν καυγα υπαρχει περιπτωση να μπει μεσα η φιλη σου να κατεβασει μαπες να σε βοηθησει?
Μοιαζουν σαν ηλιθια και απλοικα τα ερωτηματα μου αλλα ειναι πολυ ρεαλιστικα και ειναι η βαση για να δεις οτι ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ, φιλια αντρικη οπως την εννοουμε με τα κολληταρια που μεγαλωσαμε μαζι και ειμαστε δεμενοι δεν μπορει να υπαρξει.Μια καλη επικοινωνια διχως ερωτικο ενδιαφερον και να εκτιμας καποια ως προσωπο και να μην την βλεπεις ερωτικα ειναι δυνατον.Αλλα αυτο δεν ειναι φιλια ειναι μια επιφανειακη αλληλοεκτιμηση ως εκει.
Και επισης οι γυναικες αληθινες εχουν προβλημα να κανουν μεταξυ τους για διαφορους λογους θα καναν με εμας?
4α.Σου έτυχε ποτέ;4.ναι.
αφου εχεις πλακα...Ακόμα και από τα γέλια να ψοφήσεις εμένα μου αρκεί!
στα @@ μου ...ρε λουκ ενταξει με επεισες υπαρχει γαμω την ξεροκεφαλια σου μεσα...αντε να πεισεις αλλα 5000000 ελληνες.....
4α.ναι.4α.Σου έτυχε ποτέ;
4β.Πλακώθηκες με γυναίκα;
4γ.αν ισχύουν τα παραπάνω, μήπως ήταν λασπωμένος ο δρόμος;;;;
οντος, να κανω φιλες ειναι πολυ δυσκολο.. και μου το'χουν αποδειξει σημερα...Nτάρια,
θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις φίλες, τη στιγμή που όλες θα σε βλέπουν σαν έναν κινητό κίνδυνο για τη σχέση τους.
Common sense really...
το πες πολλες φορες ποιοι ειναι αυτοι για να χουμε καλο ρωτημα;στα @@ μου ...
αυτοι που με νοιαζουν δε χρειαζεται να τους πεισω...
οι αλλοι δε με νοιαζουν...
αν εσυ εισαι ενταξει δε φταις.οντος, να κανω φιλες ειναι πολυ δυσκολο.. και μου το'χουν αποδειξει σημερα...
τι εννοεις?ονοματα θες?το πες πολλες φορες ποιοι ειναι αυτοι για να χουμε καλο ρωτημα;
Αυτό τι σημαίνει; "Στα βυζιά μου";;;στα @@ μου ...
οχι περιγραφικα την ιδιοτητα τους ,γκομενους εννοεις,φιλους τι;για να ξερω τι να σου απαντησω.....αν εσυ εισαι ενταξει δε φταις.
οι καργιες με τις ανασφαλειες μας φταιμε. ;)
τι εννοεις?ονοματα θες?
οχι."στ'αρχιδια μου".Αυτό τι σημαίνει; "Στα βυζιά μου";;;
κ φιλους κ γκομενο.οχι περιγραφικα την ιδιοτητα τους ,γκομενους εννοεις,φιλους τι;για να ξερω τι να σου απαντησω.....
ωοθηκες....Αυτό τι σημαίνει; "Στα βυζιά μου";;;
κοιτα απο μικρη ειμαι αναποδη.. δλδ παντα ημουν φιλη με τα αγορια, οχι με τα κοριτσια... και τωρ απου μεγαλονω βλεπω οτι οντος ειναι δυσκολο να εχεις φιλες.. ζηλια που υπαρχει δεν περιγραφεται...αν εσυ εισαι ενταξει δε φταις.
οι καργιες με τις ανασφαλειες μας φταιμε. ;)
Κατά τ'άλλα φίλοι έτσι???οχι ρε γμτ, συνηθως σε μενα μου την πεφτουν και λεω οτι τον βλεπω μονο σαν φιλο
συμφωνω νταρια μου.κοιτα απο μικρη ειμαι αναποδη.. δλδ παντα ημουν φιλη με τα αγορια, οχι με τα κοριτσια... και τωρ απου μεγαλονω βλεπω οτι οντος ειναι δυσκολο να εχεις φιλες.. ζηλια που υπαρχει δεν περιγραφεται...
1)σας εχω ξαναπει να λετε στο μουνι μου ειναι πιο ερεθιστικο και μας φτιαχνειοχι."στ'αρχιδια μου".
κ φιλους κ γκομενο.
Ή κωλομάγουλα;;;ωοθηκες....
ενταξει, μπορω να πω οτι εχω και πραγματικους φιλους.. που δεν πανε τα πονηρα στα μυαλα μας... δεν ξερω γιατι αλλα τους αντρες τους καταλαβαινω πιο ευκολα απο τις γυναικες...Κατά τ'άλλα φίλοι έτσι???
Αλλο γνωστοί και κάνουμε παρεα και άλλο φίλοι!!!