εγω ειμαι υπερμαχος αυτης της θεωριας.πιστευω στην αληθινη φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας χωρις πονηρους σκοπους.
Μπορεις με την φιλη σου να βαρας εσυ μαλακια και αυτη να παιζει το μουνι της διχως να παει το νου σας στο πονηρο οπως βαρουσες με τα φιλαρακια σου μικρος μαλακιες βλεποντας τσοντες ?
Μπορεις να ζησετε μαζι οπως πχ θα σε φιλοξενησει ενα φιλαρακι διχως τιποτε πονηρο στο μυαλο ακομα και αν την βλεπεις γυμνη να βγαινει απο το μπανιο και να ειστε εντελως ανετοι?
Μπορεις να την πεις οτιδηποτε πειραγμα χωρις να παρεξηγηθει οπως με τα καλα σου φιλαρακια κανεις?
Εχεις μπλεξει σε εναν καυγα υπαρχει περιπτωση να μπει μεσα η φιλη σου να κατεβασει μαπες να σε βοηθησει?
Μοιαζουν σαν ηλιθια και απλοικα τα ερωτηματα μου αλλα ειναι πολυ ρεαλιστικα και ειναι η βαση για να δεις οτι ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ, φιλια αντρικη οπως την εννοουμε με τα κολληταρια που μεγαλωσαμε μαζι και ειμαστε δεμενοι δεν μπορει να υπαρξει.Μια καλη επικοινωνια διχως ερωτικο ενδιαφερον και να εκτιμας καποια ως προσωπο και να μην την βλεπεις ερωτικα ειναι δυνατον.Αλλα αυτο δεν ειναι φιλια ειναι μια επιφανειακη αλληλοεκτιμηση ως εκει.
Και επισης οι γυναικες αληθινες εχουν προβλημα να κανουν μεταξυ τους για διαφορους λογους θα καναν με εμας?