loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
[move] [/move]
Που θα παη την παρασκευη; θα αλαξη στεκη στα ομορφα κοριτσια;re σι μι του μιλας θα του περασουνε ολα την παρασκευη.......
Που θα παη την παρασκευη; θα αλαξη στεκη στα ομορφα κοριτσια;
γιατι βρε λουκ;;;;;;;;[move] [/move]
Ρε τι λέτε τώρα ?
Αμα δε πιστεύαμε, δε θα είμασταν ΕΔΩ !
Ολες οι πουτάνες φίλες μου είναι ! Κι όσο τις ξεσκίζω όλο και πιο φίλες μου γίνονται !
φιλη φιλη σου γαμω το καρυοφυλλι...μία πίπα αρχικά
και φιλάκια καυτά
ένα πήδημα αργό
έτσι νοιώθω τη φίλη εγώ
τους φιλους σας τους πηδατε; για να επεκτεινουμε το ερωτημα;....και προς τα δυο φυλα απευθυνομαι....
παντως εγω πιστευω στην αληθινη φιλια μεταξυ ατομων του αντιθετου φυλου ειτε οταν η γυναικα ειναι πολυ μπαζο(για τον αντρα δεν ισχυει) ειτε οταν ενας τουλαχιστον απο τους δυο ειναι γκει...
Μα και βεβαια το πιστευουμε....Παντα γινομαστε φιλοι..........μετα!!!
Να γνωριστουμε πρωτα σε...βαθοs και μετα!!!
στην περιπτωση του gay με βρισκεις απολυτως συμφωνη
αλλα ακομα κι αν η γυναικα ειναι πολυ μπαζο ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει ή και στην περιπτωση που ο αντρας ειναι πολυ μπαζο (ναι ναι υπαρχει κι αυτη η κατηγορια) κι οπως εχουμε ξαναπει το αλκοολ ειναι κακος συμβουλος που δημιουργει διαφορες "ιδανικες" συνθηκες ;)
Σεξουλα Σεξουλα
εχω βαλει γουρουνοπουλα στην σουβλα!!!
βαλτα εκει που ξερεις
ναι μπορεις να ερωτευτεις και καμια μετρια παιζει αυτο...στην περιπτωση του gay με βρισκεις απολυτως συμφωνη
αλλα ακομα κι αν η γυναικα ειναι πολυ μπαζο ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει ή και στην περιπτωση που ο αντρας ειναι πολυ μπαζο (ναι ναι υπαρχει κι αυτη η κατηγορια) κι οπως εχουμε ξαναπει το αλκοολ ειναι κακος συμβουλος που δημιουργει διαφορες "ιδανικες" συνθηκες ;)