Νέα

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κάνει μια ιερόδουλη λειτουργική σχέση ζωής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psixopathis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Ειπα να βαλω και εγω ενα θεμα κοινωνικου προβληματισμου.
Ο,τι ρωταει ο τιτλος και αιτιολογειστε και την αποψη σας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπε το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι... :confused:

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...καλά στέφανε τύπε...

...και καλά ξεμπερδέματα... :tooth: :bounce::bounce:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυπε ολοι μπορουν να κανουν μια λειτουργικη σχεση ζωης εκτος απο τον τυπο ντοπαμινα που ειναι ψυχοπαθης :uglykiss::confused::confused::confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.136
Πόντοι
3.506
Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και όχι επαγγέλματος νομίζω. Γενικά αν μια κοπέλα θέλει να φτιάξει μια ''όμορφη'' σχέση στην ζωή της φυσικά και μπορεί να το κάνει :hi:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Προσφέρομαι για κουμπάρος, έχω κρεμάσει κι άλλους.
Να μας πεί μόνο που να πάμε για bachelor χωρίς να πετύχουμε τίποτα φίλες, πρώην συνεργάτιδες κτλ κτλ

• Like
Αντιδράσεις: fil69

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
«Θα μπορούσε μια ιερόδουλη να κάνει λειτουργική σχέση ζωής;» Ρωτάει ο νηματοθέτης.

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι αφοριστικού τύπου «ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ» ή εντελώς καταφατικού «ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΆ». Σε όλα στη ζωή υπάρχει ένα μεγάλο εξαρτάται. Δεν κρίνονται όλα από γεγονότα αλλά από ένα σύνολο πραγμάτων και την αντίδρασή μας σε αυτά.

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος εκδιδόμενος να συνάπτει σχέσεις σταθερού προσανατολισμού. Προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα παιδαριώδες σφάλμα να συνάψει κάποιος μια «λειτουργική σχέση με εκδιδόμενο πρόσωπο». Εξαιρετικά σπάνια θα ευοδώσει αυτή η η σχέση και πάντα θα υπάρχει ένας στόχος: Να αλλάξει εργασία ο/η σύντροφος που εκδίδεται.

Το πιο «υγιές» σε αυτή τη περίπτωση είναι πχ να γνωρίσεις ένα εκδιδόμενο πρόσωπο το οποίο θα είναι στο τέλος της καριέρας του στο συγκεκριμένο επάγγελμα και με τις οικονομίες να κάνει κάτι άλλο. Πχ. Το να παραμείνει στον αγοραίο και να έχετε σχέση και μάλιστα λειτουργική το βλέπω δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
«Θα μπορούσε μια ιερόδουλη να κάνει λειτουργική σχέση ζωής;» Ρωτάει ο νηματοθέτης.

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι αφοριστικού τύπου «ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ» ή εντελώς καταφατικού «ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΆ». Σε όλα στη ζωή υπάρχει ένα μεγάλο εξαρτάται. Δεν κρίνονται όλα από γεγονότα αλλά από ένα σύνολο πραγμάτων και την αντίδρασή μας σε αυτά.

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος εκδιδόμενος να συνάπτει σχέσεις σταθερού προσανατολισμού. Προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα παιδαριώδες σφάλμα να συνάψει κάποιος μια «λειτουργική σχέση με εκδιδόμενο πρόσωπο». Εξαιρετικά σπάνια θα ευοδώσει αυτή η η σχέση και πάντα θα υπάρχει ένας στόχος: Να αλλάξει εργασία ο/η σύντροφος που εκδίδεται.

Το πιο «υγιές» σε αυτή τη περίπτωση είναι πχ να γνωρίσεις ένα εκδιδόμενο πρόσωπο το οποίο θα είναι στο τέλος της καριέρας του στο συγκεκριμένο επάγγελμα και με τις οικονομίες να κάνει κάτι άλλο. Πχ. Το να παραμείνει στον αγοραίο και να έχετε σχέση και μάλιστα λειτουργική το βλέπω δύσκολο αν όχι αδύνατο.
Γενικώς αν η γνωριμία γίνει στο πλαίσιο της πορνείας το θεωρώ αδύνατον να μακροημερεύσει τέτοια σχέση (φυσικά υπάρχουν πάντα οι, ελάχιστες, εξαιρέσεις στον κανόνα). Αν η γνωριμία γίνει εκτός πλαισίου και με γυναίκα που όντως έχει αποφασίσει να αλλάξει δρόμο ίσως να κάτσει η φάση. Μην παραβλέπουμε βέβαια το ψυχολογικό κόστος που έχει για τα περισσότερα κορίτσια αυτό το επάγγελμα και όλα όσα κουβαλάνε μέσα τους. Ζόρικες καταστάσεις...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.158
Πόντοι
3.346
Οχι με τιποτα!
Πιστευω οτι..και να σταματησει να κανει αυτη τη δουλεια, παλι θα πηγαινει με διαφορους αντρες οσο ευκολα πηγαινε και πριν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Γενικώς αν η γνωριμία γίνει στο πλαίσιο της πορνείας το θεωρώ αδύνατον να μακροημερεύσει τέτοια σχέση (φυσικά υπάρχουν πάντα οι, ελάχιστες, εξαιρέσεις στον κανόνα). Αν η γνωριμία γίνει εκτός πλαισίου και με γυναίκα που όντως έχει αποφασίσει να αλλάξει δρόμο ίσως να κάτσει η φάση. Μην παραβλέπουμε βέβαια το ψυχολογικό κόστος που έχει για τα περισσότερα κορίτσια αυτό το επάγγελμα και όλα όσα κουβαλάνε μέσα τους. Ζόρικες καταστάσεις...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297

Ακριβως ....εχω ακουσει για κοπελα σε ιδρυμα(Θεσσαλονικης) η οποια παντευτηκε πελατη και φυσικα ΔΕΝ ξαναγυρισε στην παλια της δουλεια.Ολα γινονται...η ΔΕΝ γινονται.Τυχερα ειναι αυτα.Βεβαια ο τυχερος ειναι επιχειρηματιας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Ακριβως ....εχω ακουσει για κοπελα σε ιδρυμα(Θεσσαλονικης) η οποια παντευτηκε πελατη και φυσικα ΔΕΝ ξαναγυρισε στην παλια της δουλεια.Ολα γινονται...η ΔΕΝ γινονται.Τυχερα ειναι αυτα.Βεβαια ο τυχερος ειναι επιχειρηματιας.
Ακριβώς. Υπάρχει η αίρεση του επαγγέλματος. Αν δηλαδή ήταν κάποιος "χαζουπαλληλίσκος" των 700 ευρώ σιγά που θα περπατούσε η σχέση.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Έχει χιλιοσυζητηθεί σε 10 άλλα νήματα. Δύο τινά: ή δε διαβάζετε το φόρουμ, ή δε διαβάζετε το φόρουμ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Πολλοί έβγαλαν την Πουτάνα μέσα από το μπουρδέλο. Κανένας δεν μπόρεσε να βγάλει το Μπουρδέλο μέσα από την Πουτάνα. ίσως όμως εσύ το καταφέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom