Νέα

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κάνει μια ιερόδουλη λειτουργική σχέση ζωής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psixopathis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Βρε μανία μερικοί να αποκατασταθούν με επαγγελματίες. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 5-6 νήματα με παρεμφερές θέμα.
Λυσσαξανε...
Ησυχία δε βρίσκουν μερικοί και παρασέρνουν και άλλα μυαλά....
Βρε σεις, είπαμε. Ωραίο το άθλημα, με φοβερές εμπειρίες
Αλλά μέχρι εκεί....
Στην Ελλάδα θεωρείται τρομερό μεγάλο ταμπού.

Θα γυρίσεις σπίτι σου και θα πεις τι ;;;;

Έλα μωρό μου να κοιμηθούμε σαν ερωτευμένοι.
Θ αγαπάς, θα σέβεσαι, και θαναι αμοιβαία τα συναισθήματα... ωραία !

Πώς θα πεις σ αυτή τη γυναίκα, όταν αποφάσισε να νοικοκυρευτει μαζί σου και να σταματήσει όλα αυτά που έκανε μ όλους τους άλλους μία ζωή , ότι θες να την ξεσκισεις, και τί θα καταλάβει ή τί θα καταλάβεις εσύ ψυχολογικά όταν για αυτήν είναι παιχνιδάκι αλλά προσπαθεί να το κρύψει για να μην πικραθειτε....

Οι γυναίκες αυτές είναι καταδικασμένες για μια ζωή μόνες τους. Όσες από στραβή έπιασαν παιδί κάποτε με κάποιον, ψυχολογικά σώθηκαν Κ πήρε νόημα η ζωή τους.

Φυσικά και όλοι έχουμε με κάποιον τρόπο ερωτευτεί κάποια ή κάποιες, κ υπάρχει και συνέχεια....

Καλύτερα μόνοι μας ή σε σχέση ή γάμο και ταυτόχρονα να βρίσκεσαι κ μ αυτές παρά να επωμισθεις αυτή την ατελείωτη ρετσινια για μια ζωή, προσπαθώντας να αποδείξεις Εσύ στον εαυτό σου ότι κάποια αξίζει, χωρίς ποτέ απόλυτα να είσαι βέβαιος για κανέναν....
Κορόιδα και φιλότιμα παιδιά ψάχνουν όλοι καί όλες γενικώς για να μας εκμεταλλεύονται....

Αυτές, οι περισσότερες είναι για ένα μπουτσο, μια γωνιά να πα να κρυφτούν και ένα γατι να τους κάνει παρέα....

Τί φταίω γω κυρά μου που σε προικησε η φύση με ομορφιά και εσύ πίστεψες ότι όλοι μόνο να σε γαμησουν θέλουν.... πήγαινε σούπερ μάρκετ για 400 ευρώ, και κάνε σχέση όπως όλος ο κόσμος....
Εσύ τα κατεστρεψες όλα, και τώρα θες παρηγοριά και όποιον πάρει ο διάολος μαζί σου ; Τώρα που σου θυμήθηκε ξύπνησαν μέχρι και τα λάχανα....

Προσέχετε μάγκες....

Καλύτερα να τρώμε καμία φόλα που κ που, και να βγάζουμε γούστα για μια ζωή, παρά να λέμε ιστορίες για κακοτυχους φιλότιμους και ερωτευμένους.

Να περνάτε καλά όλοι....

OP
OP
Psixopathis

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Απλα ενα θεμα εβαλα, δεν εχω να παρω καποια αποφαση σε σχεση με τα προσωπικα μου. :confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Απλα ενα θεμα εβαλα, δεν εχω να παρω καποια αποφαση σε σχεση με τα προσωπικα μου. :confused::confused:
Ρε ψυχοπαθή.... ερωτεύτηκες....

Και καλά έκανες !

Ερωτευσου όσο μπορείς πιο συχνά, και μεις μαζί σου !

αλλά ως εκεί....

Για πες.... την ιστορία σου, αν θες.
Θ ακούσεις μετά παρεμφερείς έρωτες σάν το δικό σου που θα σου φύγει η κάψα

OP
OP
Psixopathis

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Μπα δεν ερωτευτηκα, ερωτευομαι δυσκολα μετα τον προτελευταιο μου ερωτα που ηταν και ο μεγαλυτερος.
Απλα μου αρεσε μια τανα και ετσι μου ηρθε αυτη η σκεψη.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ειπα να βαλω και εγω ενα θεμα κοινωνικου προβληματισμου.
Ο,τι ρωταει ο τιτλος και αιτιολογειστε και την αποψη σας.
τυπε,πες την αληθεια.βγαινεις με καποια του επαγγελματος,περνας καλα και αναρωτιεσαι αν θα μπορουσε να προχωρησει η σχεση;

• Like
Αντιδράσεις: Geo...
OP
OP
Psixopathis

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Μπα, εχω μπει στο πειρασμο αλλα δεν εμπιστευομαι καποια που εχει γαμηθει με χιλιαδες αντρες. :P
Απλα ηθελα να ακουσω αποψεις αλλων.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αν ο άλλος έχει αποδράσει από τα μονογαμικά σκατά στο κεφάλι που χώνει επί αιώνες το παπαδαριό στα κεφάλια όλων, τότε φυσικά και γίνεται.

τοκος

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
81
Πόντοι
0
Εξαρταται ποσο τις εχει επηρεασει η δουλεια που κανουν. Οι πιο πολλες οχι. Για καποιες που το φιλτραρουν ολο αυτο ισως.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Aπάντηση: Βεβαίως και μπορεί. Υπάρχουν πολλές που δεν κάνουν για τον χώρο. Κάνουν για σπίτι. εξάλλου το επάγγελμα το ασκούν άτομα πάσης υποψίας περιστασιακά να μαζέψουν κανα ψιλο.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
πολύ δύσκολο έχω ακούσει για πορνες που εχουν χρονια σταθερη σχεση, αλλά σπάνιο.. ποσο ευκολο ειναι να δεχτεί καποιος η συντροφός του να κάνει αυτή τη δουλειά και τι ψυχολογικά μπορει να εχει αυτή κανοντας αθτή τη δουλειά

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Σχέση σίγουρα. Ζωήσ δύσκολα. Λειτουργική ακόμα πιο δύσκολα.

pouroupoupoudm

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Αυτα δεν γινονται πια ουτε στις ταινιες.

Οπως ειδαμε προσφατα και σε αλλο νημα ακομα και να πειστει ο γαμπρος για την τιμια κορασιδα, καποια στιγμη λογικευεται και την αφηνει με την κρουαζερια στο χερι!

GeorgeKoukou1

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Κριτικές
69
Like
2.878
Πόντοι
7.110
Θεωρητικά θα ακούσεις ,είναι πιο συνηδητοποιημενες απτις άλλες έξω, και έχει δει τα χειρότερα και εκτιμάει τα καλητερα.

Πρακτικά όμως τώρα, η ζωή,οι καταχρήσεις για κάποιες και τα λεφτά που βγάζουν μέσω της δουλειας, δε θα μπορέσει ποτέ να ξαναπροσαρμοστει στο παρών σε μια σχέση.

Είναι σαν να ποντάρεις σε κουτσό άλογο.
Ο τζογαδόρος ακόμα και αυτό θα το γουστάρει,ο νορμάλ ποτέ

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
ιστεύετε ότι θα μπορούσε να κάνει μια ιερόδουλη λειτουργική σχέση ζωής;

Προφανως και οχι.

Η ερωτηση απο μονη της δινει την απαντηση.

Ειναι σαν να ρωτας εαν ο πρεζακιας μετα απο 10 χρονια χρησης μπορει να γινει λειτουργικο ατομο.
Χωρις λογια..

Μη μου πει καποιος για το 0,5% που με καποιο μαγικο τροπο δειχνει να τα καταφερε.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...εγώ λέω να αφήσεις τα σάπια...και να μου πεις που δουλεύει...και την βάρδια της...με p.m...

...μετά τύπε...θα πάω...θα την κλείσω για μία ώρα...και θα της κάνω το test του...........κώλου!!...

...αν δεν δώσει κώλο με extra 100 euro...θα σου δώσω την ευχή μου να της πάρεις...και ο Θεός μαζί σας!!...:confused:

...άμα όμως δώσει κώλο σε έναν άγνωστο...θα πει ότι δεν κάνει για σπίτι...:woldman::woldman:

...και στις δύο περιπτώσεις θα της γράψω κριτικούλα...για να ξέρεις από πρώτο χέρι τι κορίτσι θα πάρεις...:2funny::2funny:

...είσαι μέσα???... :bounce: :2funny: :tooth::bounce:

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.536
Πόντοι
2.285
Δύσκολο φίλος για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Εάν μιλάμε για ένα λειτουργικό άτομο δίχως ματαιώσεις που έχουν βάση την κακοποίηση φυσικά και μπορεί, όπως όλοι οι άνθρωποι. Το ερώτημα σου έχει αναλυθεί εκτενώς σε όλες τις κουλτούρες μέσα από διάφορες ιστορίες όπου άντρες διασώζουν γυναίκες. Αποτελεί και βάση του ανδρισμού που θέλει το ερωτικό αντικείμενο του να το διασώσει από άλλα υποκείμενα στην ψυχανάλυση.

vlachojohnny69

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
Υπάρχουν πολλές που έχουν κάνει σχέσεις και έχουν παντρευτεί κιόλας μέσα από αυτό το επάγγελμα. Το ερώτημα είναι, αν θα μπορέσουν να κρατηθούν μακριά από το χώρο, σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες στο γάμο τους. Το χρήμα είναι γλυκό όσο να πεις και όποια έχει δουλέψει στο συγκεκριμένο χώρο έχει μάθει το γρήγορο χρήμα. Πάντα θα έχει στο μυαλό της, ότι σε περίπτωση ανάγκης ή σε περίπτωση που δεν περνάει καλά στη σχέση, υπάρχει και αυτή η λύση. Πιστεύω ότι μια ιερόδουλη θα μπορούσε να κάνει λειτουργική σχέση, αλλά εξαρτάται και από τις συγκυρίες και από τον ίδιο τον άνθρωπο, όπως και από τον ποιον έχει δίπλα της. Προσωπικά ισχύει πιστεύω το μια φορά πουτάνα για πάντα πουτάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom