Νέα

Πιστεύετε ότι η σεξουαλική σας .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η σεξουαλική σας διάθεση αυξάνεται το καλοκαίρι ;;

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν αλλάζει τίποτα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Για να δούμε πως τα πάμε το καλοκαιράκι  ;)

Επισκέπτης
Με ολα αυτα τα ξεκωλα που θα γυρνανε ημιγυμνα στους δρομους και της παραλιες πως να μην ανεβει η σεξουαλικη μας διαθεση? :uglystupid: :headbang:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ζέστανε ο καιρός και οι περισσότερες φοράνε πεδιλάκια, όχι high heels αλλά και αυτά που φοράνε ανεκτά είναι.... ;) :grin:..... οπότε..... :bigdick: :knockinb:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπα τα χριστουγεννα εμενα πεφτει η διαθεση μου

Επισκέπτης
μπα συνεχεια καβλωμενος ειμαι,χειμωνα καλοκαιρι.ετσι κι αλλιως ολες ξεκωλα ντυμμενες χειμωνα καλοκαιρι ειναι οποτε...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μπα συνεχεια καβλωμενος ειμαι,χειμωνα καλοκαιρι.ετσι κι αλλιως ολες ξεκωλα ντυμμενες χειμωνα καλοκαιρι ειναι οποτε...

έτσι...
το χειμώνα ψηλοτάκουνες μπότες και το καλοκαίρι ψηλοτάκουνα πεδιλάκια!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
έτσι...
το χειμώνα ψηλοτάκουνες μπότες και το καλοκαίρο ψηλοτάκουνα πεδιλάκια!!!

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εσενα σε παω εισαι η επιβεβαιωση στο γεγονος οτι δεν πεταω τα λεφτα μου αγοραζωντας ψηλοτακουνα παπουτσια  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
έτσι...
το χειμώνα ψηλοτάκουνες μπότες και το καλοκαίρο ψηλοτάκουνα πεδιλάκια!!!
ακριβως ετσι...οποτε κερδισμενοι βγαινουμε ολες τις εποχες.καλα τα πεδιλακια το καλοκαιρι ομως ειναι αλλο πραγμα...ειδικα αμα εχει και ωραια ποδαρακια...

Επισκέπτης
παντα τη ιδια σεξουαλικη διαθεση εχω.χειμωνα ,καλοκαιρι.ομως,η διαφορα ειναι οτι το καλοκαιρι ,πηδαω πολυ περισσοτερο.φταινε οι εξυπηρετικες αλλοδαπες η οι πολλες καλες γνωριμιες?μαλλον,θα ελεγα οτι το καλοκαιρι,απλα ειναι αλλιως...

Επισκέπτης
παντα τη ιδια σεξουαλικη διαθεση εχω.χειμωνα ,καλοκαιρι.ομως,η διαφορα ειναι οτι το καλοκαιρι ,πηδαω πολυ περισσοτερο.φταινε οι εξυπηρετικες αλλοδαπες η οι πολλες καλες γνωριμιες?μαλλον,θα ελεγα οτι το καλοκαιρι,απλα ειναι αλλιως...
σιγουρα ειναι αλλιως λογω αλλοδαπων...αλλα η διαθεση παραμενει ακμαια ολο το χρονο :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ακριβως ετσι...οποτε κερδισμενοι βγαινουμε ολες τις εποχες.καλα τα πεδιλακια το καλοκαιρι ομως ειναι αλλο πραγμα...ειδικα αμα εχει και ωραια ποδαρακια...

γοβες σας αρεσουν;;;;; στιλετο φυσικα

Επισκέπτης
ετσι ειναι ..απλα οι ελλεινιδες μας ξενερωνουν πολλες φορες.το ιδιο ειναι η γλυκια 18αρα γλυκια πολενεζουλα,με την 18αρα ελληνιδα που γκαβλωνει με το να ριχνει χυλοπιτες.... :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καλα ρε διαλογο κανετε σε 2 thread? :2funny:

Επισκέπτης
μαγκες ειμαστε και μαγκιορα η εβαμπ.οτι θελουμε φτιανουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom