Επισκέπτης
Για να δούμε πως τα πάμε το καλοκαιράκι ;)
μπα συνεχεια καβλωμενος ειμαι,χειμωνα καλοκαιρι.ετσι κι αλλιως ολες ξεκωλα ντυμμενες χειμωνα καλοκαιρι ειναι οποτε...
ετσιιιιι...συνκαβλοι ολου του κοσμου ενωθειτεεεεεεε
μπα συνεχεια καβλωμενος ειμαι,χειμωνα καλοκαιρι.ετσι κι αλλιως ολες ξεκωλα ντυμμενες χειμωνα καλοκαιρι ειναι οποτε...
έτσι...
το χειμώνα ψηλοτάκουνες μπότες και το καλοκαίρο ψηλοτάκουνα πεδιλάκια!!!
ακριβως ετσι...οποτε κερδισμενοι βγαινουμε ολες τις εποχες.καλα τα πεδιλακια το καλοκαιρι ομως ειναι αλλο πραγμα...ειδικα αμα εχει και ωραια ποδαρακια...έτσι...
το χειμώνα ψηλοτάκουνες μπότες και το καλοκαίρο ψηλοτάκουνα πεδιλάκια!!!
σιγουρα ειναι αλλιως λογω αλλοδαπων...αλλα η διαθεση παραμενει ακμαια ολο το χρονοπαντα τη ιδια σεξουαλικη διαθεση εχω.χειμωνα ,καλοκαιρι.ομως,η διαφορα ειναι οτι το καλοκαιρι ,πηδαω πολυ περισσοτερο.φταινε οι εξυπηρετικες αλλοδαπες η οι πολλες καλες γνωριμιες?μαλλον,θα ελεγα οτι το καλοκαιρι,απλα ειναι αλλιως...
ακριβως ετσι...οποτε κερδισμενοι βγαινουμε ολες τις εποχες.καλα τα πεδιλακια το καλοκαιρι ομως ειναι αλλο πραγμα...ειδικα αμα εχει και ωραια ποδαρακια...
εξαρταται...αμα δεν ξερει να τις φοραει η αλλη και παλαντζαρει δεξια αριστερα ε τι να μας αρεσει...γοβες σας αρεσουν;;;;; στιλετο φυσικα
εξαρταται...αμα δεν ξερει να τις φοραει η αλλη και παλαντζαρει δεξια αριστερα ε τι να μας αρεσει...
και σε τρια αμα λαχει...Καλα ρε διαλογο κανετε σε 2 thread?
Καλα ρε διαλογο κανετε σε 2 thread?