τη περιμενεις απο εμας να σου βγαλουμε τιμοκαταλογο?
Οχι βέβαια.
Απλά ρώτησα αν ισχύουν αυτά που μου είπαν. Μην είσαι στη πρίζα...μια ερώτηση έκανα για κάτι που άκουσα.
Ούτε τιμές ζήτησα ούτε τίποτα. Κουβέντα να γίνετε ρε παιδιά...
τη περιμενεις απο εμας να σου βγαλουμε τιμοκαταλογο?
o kosfra καλα τα λεει.αν δε σου αρεσει διωχτην.εγω μια φορα ειχα διωξει 3/η μια πιο μπαζο απο τη αλλη.μια αλλη φορα ειμασταν μαζεμενοι φιλοι παργγειλαμε 3.οι 2 ηρθαν σε μια ωρα και η τριτη ηρθε σε 3 ωρες οταν οι αλλες ειχανε φυγει και φυσικα τη διωξαμε και ηταν πατσαβουρα και ο φιλοσ κοιμοτανε
το πολυ να της πληρωσεις το ταξι.ασχετα οτι τις φερνουνε οδηγοι
Και πόσο κοστίζει περίπου το "ταξί";
Πάντως αν είναι να δίνεις κάθε φορά 5 ευρώ ας πούμε σε καθεμία που δε σου κάνει, θα πληρώσεις μια περιουσία...
Ειναι καλυτερα τοτε να πηδας (δινωντας μια "περιουσια") γκομενες που αν δεν ησουν καυλωμενος, θα ηταν 100 φορες καλυτερα μια μαλακια?...
Αν ολοι μας διωχναμε τις κοπελες που δεν μας αρεσουν ή γενικοτερα που δεν ειναι αυτο που ζητησαμε, τοτε να ειστε σιγουροι οτι η ποιοτητα των cg θα ηταν πολυ ανωτερη!!!
Και φυσικα δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω... εχω πληρωσει απειρες cg που δεν γουσταρα επειδη "ντρεπομουν" να τις διωξω... Με τον καιρο βεβαια πληρωσα και εμαθα...
Δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις λεφτά σε κοπέλα που θα απορρίψεις. Πάντα, βέβαια, καλό είναι να κάνεις τη συνενόηση από την αρχή με το γραφείο.
Θα πω και μία δική μου ιστορία, αρκετά παλιά. Εχω πάρει τηλ. και περιμένω την κοπέλα. Ηρθε μετά από 1,5 ώρα (!!!) (είχα φρικάρει από την αναμονή). Δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά ούτε μπάζο΄και της λέω δεν γ..., άστην να περάσει. Η τιμή, τότε, ήταν 85. Τις δίνω 2 πενηντάευρα και μου δίνει πίσω δέκα ευρώ. Με τα νεύρα που είχα (λόγω και της αναμονής) της λέω πόλύ ευγενικά πως πρέπει να μου δώσει πίσω 15 ευρώ. Μου λέει ότι δεν έχει 5ευρω μαζί της και με τα πολλά αφού είχε δεκάευρω της δίνω 5 ευρώ σε κέρματα και μου απαντάει το φοβερό "κέρματα δεν παίρνω". "Ελα ρε; Σοβαρά;" της απαντάω φανερά εκνευρισμένος και εννοείται πως την έδιωξαν κατευθείαν...Καπάκι με παίρνουν τηλ. απο το γραφείο πως ανεβαίνει άλλη κοπέλα (περίμενε στο αυτοκίνητο κάτω, που είχε φέρει και την πρώτη). Απο τα νεύρα που είχα αρχίζω και τα χώνω στο γραφείο τόσο για την καθυστέρηση, όσο και για τη συμπεριφορά της κοπέλας. Η τηλεφωνήτρια μου ζητούσε χίλια συγνώμη κτλ. Εννοείται πως μου είχε φύγει τελείως η κα... και έδιωξε και τη δεύτερη κοπέλα (ούτε που την πρόσεξα εμφανισιακά). Το συγκεκριμένο τηλ. του γραφείου εννοείται πως δεν το ξαναχρησιμοποίησα...
δεν έχουν σχέση τα 5 ευρώ αλλά η συμπεριφορά της κοπέλας.
Η συμπεριφορά της κοπέλας παίζει πολλές φορές μεγάλο ρόλο. Αν η άλλη είναι ευγενική και πρόθυμη και πολύ ωραία να μην είναι δε τη διώχνεις εύκολα...
Δεν ήταν για τα πέντε ευρώ, αλλά ο τρόπος που προσπάθησε να τα κερδίσει και το στιλάκι που είχε "Εγώ δεν παίρνω κέρματα...".