Συμφώνησα και σε μισή ώρα μου έστειλαν μια κοπελιά, σχετικά μικρή (γύρω στα 24) αλλά όχι και τόσο όμορφη. Να πω την αλήθεια ντράπηκα να τη διώξω, οπότε την έβαλα στο διαμέρισμα. Από πίπα δεν έλεγε και πολλά, αλλά το καλό ήταν ότι δεν έφερνε αντίρρηση σε τίποτε. Εφαγε τα μπατσάκια της, τα βιδωτά της, τα πισωκολλητά της και όλα πήγαν ρολόι. Ηθελα να της δώσω άλλα 20 ευρώ να της ρίξω άλλον έναν αλλά τη ψιλοξέσκισα (από ότι μου είπε πονούσε γιατί ήμουν κάπως άγριος) και την άφησα να φύγει.
Τη βλέπω και με τη πρώτη ματιά ούτε αυτή μου άρεσε και μου φάνηκε και κάπως μεγάλη σε ηλικία. Τη ρωτάω πόσο είναι και μου λέει 30!!!!!!!!!!
Με τα πολλά ντράπηκα να τη διώξω και άρχισα να τη πηδάω. Με το που αρχίζω το δυνατό γαμήσι και κοπάνημα, με διώχνει από πάνω της και αρχίζει να φωνάζει να κάνω πιο σιγά και τέτοια! Επαθα πλάκα. Της λέω να φύγει και να μου δώσει τα χρήματά μου πίσω αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο στο γραφείο και θα κάνω φασαρία. Με τα πολλά αρχίζει να μου παίρνει πίπα, μα τι πίπα! ΘΕΙΚΗ!!! Από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει ποτέ!