Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Αλοιφούλα λέω ο μαλάκας. Δ ύ ο  κρεμούλες θα χρειαστεί ο τύπος. Μία λιπαντική και μία στερέωσης οδοντοστοιχιών.  :knockinb:
ρε απολυτε τι λεει ο τυπος εδω πρεπει να εχει και υλικο στερεοσης μασελας??παιζει τετοιο προβλημα με τις θειες??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
πολυ καλα ξηγηθηκες.
Εφοσον ηταν θεια απο το Αμερικα καλα ξηγηθηκες.
To milfaki ηρθε με καυλες κ για φροντισε να το τακτοποιησεις καλα..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Την γλυτωσες μεγαλε.
Με το νεο συνταξιοδοτικο εισαι στο οριο.
Για 3 χρονακια ακομα πιπωνε.

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????

στο οτι η οδοντοστοιχιατις ειναι πληρης όπως λες φιλε έχω απάντηση...μάλλον ΜΑΣΕΛΑ θα ήταν κ όχι οδοντοστοιχία!!!!!! παντα τετοια εεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
μαγκες μαλον το παλουκαρι αυτη τη στιγμη παλουκωνει τη κυρα πολυν ωρα εχει να εμφανισθει , οποτε περιμεντε να μας πει μαλον για αυριο το βλεπω λεπτομεριες , καθωτι κουρασμενος και ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ

Επισκέπτης
Κατι τετοια ακουμε και ατενιζουμε με αισιοδοξια το μελλον :cool2:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506

...ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
οσο και να με πιασαν οι τυψεις το βραδυ... ειναι και γαμω τα μιλφ, μπορει να μου εχει μεινει αποθυμενο απο τοτε που ηταν ελλαδα... εχει φυγει απο το 89...ηταν γαμω τα μουνια τοτε...

...GILF εννοείς...MILF ήταν πριν 20 χρόνια...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς
να ερθω να πιπωσω και εγω?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εισαι ωραιος ρε! :dancing: :dancing: :dancing:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
:tooth:

Συνημμένα

• teeth.jpg
    teeth.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 20

JJJKK

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

Σιγουρα οχι,οτι δεν την μαμησες ηταν το πρωτο βημα...και μαμω τις φιλοξενιες,αρτος και θεαματα!!!!!Τι φαση ειναι σημερα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε απολυτε τι λεει ο τυπος εδω πρεπει να εχει και υλικο στερεοσης μασελας??παιζει τετοιο προβλημα με τις θειες??
τυπε παιζει αλλα εγω της λεω να βγαλει το μεσελινι :2funny:
το στοματικο με τα ουλα ειναι αλλο πραγμα
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom