Επισκέπτης
μπάααααααααα...............κακοήθειες ανταγωνιστών..........
Eσύ είσαι πιο προχω ρε..
μπάααααααααα...............κακοήθειες ανταγωνιστών..........
ρε απολυτε τι λεει ο τυπος εδω πρεπει να εχει και υλικο στερεοσης μασελας??παιζει τετοιο προβλημα με τις θειες??Αλοιφούλα λέω ο μαλάκας. Δ ύ ο κρεμούλες θα χρειαστεί ο τύπος. Μία λιπαντική και μία στερέωσης οδοντοστοιχιών.
εγώ ρε δεν πάω με....πιτσιρίκες...από 80 και πάνω......Eσύ είσαι πιο προχω ρε..
πολυ καλα ξηγηθηκες.δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
εγώ ρε δεν πάω με....πιτσιρίκες...από 80 και πάνω......
θ αργήσουν να το θάψουν?........μέσα.....Αν και πτώματα,σου'φτιαξα ένα χθες βράδυ για να το γλεντήσεις σε καμιά 10αριά μέρες..
θ αργήσουν να το θάψουν?........μέσα.....
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
οσο και να με πιασαν οι τυψεις το βραδυ... ειναι και γαμω τα μιλφ, μπορει να μου εχει μεινει αποθυμενο απο τοτε που ηταν ελλαδα... εχει φυγει απο το 89...ηταν γαμω τα μουνια τοτε...
γκιλφ ξε-γκιλφ ειναι στον αγωνιστικο χωρο κ παιζει μπαλα η κυρια !...GILF εννοείς...MILF ήταν πριν 20 χρόνια...
εισαι ωραιος ρε!δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Σιγουρα οχι,οτι δεν την μαμησες ηταν το πρωτο βημα...και μαμω τις φιλοξενιες,αρτος και θεαματα!!!!!Τι φαση ειναι σημερα?
τυπε παιζει αλλα εγω της λεω να βγαλει το μεσελινιρε απολυτε τι λεει ο τυπος εδω πρεπει να εχει και υλικο στερεοσης μασελας??παιζει τετοιο προβλημα με τις θειες??
το λεγομενο ουλατοτυπε παιζει αλλα εγω της λεω να βγαλει το μεσελινι
το στοματικο με τα ουλα ειναι αλλο πραγμα