You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIONEER CDJ200x2 και μικτης VESTAX VMC 004 XLU
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
οχι ρε για οικιακο μιλαγα αλλα ειναι σκυλι το γαμημενο και το χρησιμοποιω και σαν χομ σινεμαΡε μπαρος..εγω νομιζα ελεγες για τετοιο[video][/video]
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι ρε εξυπνε ουτε καν τα εχω ανοιξει..και στα δινω 800 εσενα γιατι εισαι μαγκας και οχι κανας βλακας να τα αγορασεις απο το μαγαζι με 1100...εισαστε πολλοι?Ολο το σετ που πουλας,καινουριο στα μαγαζια,εχει 1100 ευρω...
Φανταζομαι οτι για να τα προσφερεις στα 800 ευρω,ειναι σφραγισμενα στα κουτια τους ε?
Γιατι αν ειναι μεταχειρισμενα,το πολυ να παρεις κανα 400αρι ευρω για ολα...
Και ΑΝ βρεις...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε εχω και εγω ενα ραδιοενυσχητη με κασετοφωνο μαρκας ακαι,το ειχε φερει ο γεροντασ μου απο ιαπωνια το 1978...τυπε μιλαμε και σημερα σκιζει το συμπαν αν το ανοιξεις τερμα...μαζι με ηχεια ακαι...οχι ρε για οικιακο μιλαγα αλλα ειναι σκυλι το γαμημενο και το χρησιμοποιω και σαν χομ σινεμα
Ε ρε ειχε παιξει σε ολα τα παρτυ της εποχης στο χωριο...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ηρθες και με φορα να μας βγαλεις τιμη.....Ολο το σετ που πουλας,καινουριο στα μαγαζια,εχει 1100 ευρω...
Φανταζομαι οτι για να τα προσφερεις στα 800 ευρω,ειναι σφραγισμενα στα κουτια τους ε?
Γιατι αν ειναι μεταχειρισμενα,το πολυ να παρεις κανα 400αρι ευρω για ολα...
Και ΑΝ βρεις...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε εξυπνε ουτε καν τα εχω ανοιξει..και στα δινω 800 εσενα γιατι εισαι μαγκας και οχι κανας βλακας να τα αγορασεις απο το μαγαζι με 1100...εισαστε πολλοι?
Εγω φιλικα "στην ειπα" για να μην εχεις τετοιες προσδοκιες...
Το καλοκαιρι πουλησα 2 400αρια (καινουρια εχουν τωρα 1100 ευρω),με ελαχιστη μεταχειριση,450 ευρω και τα 2 μαζι...
Κι αυτο μετα απο 3 μηνες "αγωνα" σε διαφορα site αγοραπωλησιων,τη Χρυση ευκαιρια και φορουμ για DJ...
Και εσυ θες να πουλησεις τωρα τα 200αρια που ειναι το πιο αποτυχημενο μοντελο της Pioneer ,μαζι με ενα μικτη 800 ευρω?
Ημαρτον...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ολα τα ξερεις..ειμαι σιγουρος οτι αμα βαλω αγγελεια για τουφεκια....ρολογια...κτλ παλι πρωτος θα πεταχτεις...να κανεις τον εξυπνο...αν ησουν δεν θα στα παιρναν με 450..Εγω φιλικα "στην ειπα" για να μην εχεις τετοιες προσδοκιες...
Το καλοκαιρι πουλησα 2 400αρια (καινουρια εχουν τωρα 1100 ευρω),με ελαχιστη μεταχειριση,450 ευρω και τα 2 μαζι...
Κι αυτο μετα απο 3 μηνες "αγωνα" σε διαφορα site αγοραπωλησιων,τη Χρυση ευκαιρια και φορουμ για DJ...
Και εσυ θες να πουλησεις τωρα τα 200αρια που ειναι το πιο αποτυχημενο μοντελο της Pioneer ,μαζι με ενα μικτη 800 ευρω?
Ημαρτον...
Ολα τα ξερεις..ειμαι σιγουρος οτι αμα βαλω αγγελεια για τουφεκια....ρολογια...κτλ παλι πρωτος θα πεταχτεις...να κανεις τον εξυπνο...αν ησουν δεν θα στα παιρναν με 450..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλα...Ολα τα ξερεις..ειμαι σιγουρος οτι αμα βαλω αγγελεια για τουφεκια....ρολογια...κτλ παλι πρωτος θα πεταχτεις...να κανεις τον εξυπνο...αν ησουν δεν θα στα παιρναν με 450..
Πουλα εσυ 800 ευρω το σετ που εχεις και υστερα μιλα...
Και μη κανεις καμμια πλακα και βαλεις την αγγελια σε καποιο φορουμ για DJ (η τελος παντων καπου που ξερουν τι ακριβως πουλας),γιατι θα εισαι το ανεκδοτο της δεκαετιας με τα 800 ευρω που ζητας...
Συνεχισε οπως ξεκινησες...Βαλτο σε φορουμ για μπουρδελα,αερομοντελισμο η μανικιουρ-πεντικιουρ,μπας και βρεις κανα κοροιδο...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πωωω ρε τυπε εισαι και σπασαρχιδης...ρε χωνεφτο..εσενα πασιανε ΜΑΛΑΚΑ...ειτε σ αρεσει ειτε οχι εσενα τον ξερολα...χωνεφτο και μην μου ζαλιζεις τα παπαρια..σου σου ζητησα να τα αγορασεις...Καλα...
Πουλα εσυ 800 ευρω το σετ που εχεις και υστερα μιλα...
Και μη κανεις καμμια πλακα και βαλεις την αγγελια σε καποιο φορουμ για DJ (η τελος παντων καπου που ξερουν τι ακριβως πουλας),γιατι θα εισαι το ανεκδοτο της δεκαετιας με τα 800 ευρω που ζητας...
Συνεχισε οπως ξεκινησες...Βαλτο σε φορουμ για μπουρδελα,αερομοντελισμο η μανικιουρ-πεντικιουρ,μπας και βρεις κανα κοροιδο...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλα ρε τυπε...Πωωω ρε τυπε εισαι και σπασαρχιδης...ρε χωνεφτο..εσενα πασιανε ΜΑΛΑΚΑ...ειτε σ αρεσει ειτε οχι εσενα τον ξερολα...χωνεφτο και μην μου ζαλιζεις τα παπαρια..σου σου ζητησα να τα αγορασεις...
Μη κανεις ετσι...Θα παθεις κανα εγκεφαλικο..
Εγω να σε βοηθησω ηθελα για να μη γελαει ολο το bourdela.com μαζι σου...
Ακου 800 ευρω!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πιασε και καμμια μπυρα...
Κερναει ο sinnerman με τα 800 που θα παρει απο τα μηχανηματα..
Κερναει ο sinnerman με τα 800 που θα παρει απο τα μηχανηματα..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις