Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.466
- Πόντοι
- 6.536
Ωριμάζω....σιτευεις....
46 σε μερικούς μήνες όχι 45.
Ωριμάζω....σιτευεις....
σε περναω περιπου 5 χρονια εγω ωριμασα φουλΩριμάζω....
46 σε μερικούς μήνες όχι 45.
Αν και χωρισμένος χρόνια,τέτοια προβλήματα δεν είχα με την πρώην,ούτε έχω με την νύν σύντροφο.Μπράβο σου γιατί συνήθως μόλις ο ένας μπλέξει με γυναίκα για γάμο εκεί αρχίζουν τα ζόρια και οι αποξενώσεις.
Εδώ εμείς σαν παρέα που παντρεύτηκαν οι περισσότεροι και έχουν παιδιά 2-3 που είμαστε ελεύθεροι ακόμα και μάλιστα είμαστε κουμπάροι στους άλλους (τους παντρέψαμε) ουσιαστικά πέρα από τα ελάχιστα τυπικά έχουμε αποξενωθεί.Αυτό είναι το σύνηθες
ετσι οι γυναικες που εχουν θεματα με φιλους και θελουν να αποκοψουν τους αντρες θελουν σουτιδιαΑν και χωρισμένος χρόνια,τέτοια προβλήματα δεν είχα με την πρώην,ούτε έχω με την νύν σύντροφο.
Νομίζω ότι είναι αρκετά στο χέρι μας αυτό.
Αν δείς ότι σου πρήζει πούτσα ρίχνεις και έναν διάολο.
Αν η γκόμενα είναι σωστή, καί όχι ψυχάκι δέν βαριέσαι ποτέ!!Φίλε και το γκόμενα βαριέσαι μην το ψάχνεις.Δεν είναι γία όλες τις ώρες.
Μου έχει τύχει με γκόμενα παλιά...ετσι οι γυναικες που εχουν θεματα με φιλους και θελουν να αποκοψουν τους αντρες θελουν σουτιδια
Αν και χωρισμένος χρόνια,τέτοια προβλήματα δεν είχα με την πρώην,ούτε έχω με την νύν σύντροφο.
Ρε φίλε δεν λένε κάτι.Σε καλούν και σε κάνουν να νιώθεις μαλάκας.Πας να πεις κανένα αστείο σε κοιτάνε διαγώνια,πάνε να συμμετάσχουν οι φίλοι γαμπροί τους κοιτάνε άγρια.Ασχολούνται με τις άλλες γυναίκες - παιδιά όλη την ώρα και μάλιστα αν έχουν και τίποτα μουνόδουλους άντρες συμμετέχουν και αυτοί, οπότε ξενέρα τελείως.Εντάξει δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπέρα.Θα πάρω τον φίλο μου για ένα καφέ έξω κάποια στιγμή και μέχρι εκεί.Αν και χωρισμένος χρόνια,τέτοια προβλήματα δεν είχα με την πρώην,ούτε έχω με την νύν σύντροφο.
Όπως δεν είναι εύκολο και μια κοπέλα να βρεί σοβαρό και σωστό άντρα.Αν η γκόμενα είναι σωστή, καί όχι ψυχάκι δέν βαριέσαι ποτέ!!
Θέλει καί αρκετή τύχη πάντως. Δέν είναι καθόλου εύκολο νά βρείς...σοβαρή κοπέλα!!
και σε μενα και πιστευω εχει τυχει σε πολυ κοσμο...Μου έχει τύχει με γκόμενα παλιά...
Πήρε πόδι στο 3μηνο.
Δεν είναι να βρεις σοβαρή κοπέλα.Ακομπλεξάριστη κοπέλα πρέπει να βρεις.Που να μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα.Γκόμενα,φίλη κλπ κλπ.Τέτοιες είναι λίγες και είναι κάτι τύπισες ανεξάρτητες που έχουν πιάσει από τα @@ τη ζωή πολύ νωρίς.Αν η γκόμενα είναι σωστή, καί όχι ψυχάκι δέν βαριέσαι ποτέ!!
Θέλει καί αρκετή τύχη πάντως. Δέν είναι καθόλου εύκολο νά βρείς...σοβαρή κοπέλα!!
σε περναω περιπου 5 χρονια εγω ωριμασα φουλ
Έχουμε έναν.Στην παρέα σας έχετε καθόλου μπακούρηδες;
Ακριβώς αυτό !!Δεν είναι να βρεις σοβαρή κοπέλα.Ακομπλεξάριστη κοπέλα πρέπει να βρεις.Που να μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα.Γκόμενα,φίλη κλπ κλπ.Τέτοιες είναι λίγες και είναι κάτι τύπισες ανεξάρτητες που έχουν πιάσει από τα @@ τη ζωή πολύ νωρίς.
Πως δεν λένε....Ρε φίλε δεν λένε κάτι.Σε καλούν και σε κάνουν να νιώθεις μαλάκας.Πας να πεις κανένα αστείο σε κοιτάνε διαγώνια,πάνε να συμμετάσχουν οι φίλοι γαμπροί τους κοιτάνε άγρια.Ασχολούνται με τις άλλες γυναίκες - παιδιά όλη την ώρα και μάλιστα αν έχουν και τίποτα μουνόδουλους άντρες συμμετέχουν και αυτοί, οπότε ξενέρα τελείως.Εντάξει δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπέρα.Θα πάρω τον φίλο μου για ένα καφέ έξω κάποια στιγμή και μέχρι εκεί.
Αυτός ειναι ο καλύτερος φίλος μου ρε Σαμπ.Αν είσαι ελεύθερος και οι άλλοι παντρεμένοι με παιδιά,είστε πλέον η μέρα με τη νύχτα
Γι'αυτό καταλήγουν οι παντρεμένοι/σχεσάκηδες να βγαίνουν μόνοι τους,αφού δεν έχεις τι να πεις μαζί τους
Αν η γκόμενα είναι σωστή, καί όχι ψυχάκι δέν βαριέσαι ποτέ!!