Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
παλι με ρωτας  κρεμεσε απο αυτα που λεω

βλεπεις οτι αποφασισα να φερθω εγω σαν ενηλικος.παρολαυτα βλεπω οτι το τραβας το σκοινι για δικους σου λογους.αν σε τρωει πες μου αν οχι αστο γαμησε το.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βλεπεις οτι αποφασισα να φερθω εγω σαν ενηλικος.παρολαυτα βλεπω οτι το τραβας το σκοινι για δικους σου λογους.αν σε τρωει πες μου αν οχι αστο γαμησε το.

τυπε κερδισες απο τη σκοπια μου. αστο γιατι θα σε παει μεχρι το βραδυ στο κουβεντολοι

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
να με τρωει εεε και αποφασισες να φερθεις σαν ενηλικας !

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
δεν βγαζω ακρη.την μια κανεις πλακα την αλλη τσαμπουκαλευεσε.εγω λεω να παρεις κανα ζαναξακι και να κουλαρεις και δεν στο λεω ειρωνικα εγω δεν μπηκα εδω για αυτο το λογο αλλα αν θελεις ειμαι εδω πες μου να σου στειλω το κινητο μου να κανονισουμε ωραια και καλα χωρις φωνες δεν μπορω να γκαριζω στα τηλεφωνα μενει και κοσμος εδω.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
κανενα προβλημα......πολλες φορες πρεπει να πηγαινεις μονος καπου....να μιλας με τον εαυτο σου

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν βγαζω ακρη.την μια κανεις πλακα την αλλη τσαμπουκαλευεσε.εγω λεω να παρεις κανα ζαναξακι και να κουλαρεις και δεν στο λεω ειρωνικα εγω δεν μπηκα εδω για αυτο το λογο αλλα αν θελεις ειμαι εδω πες μου να σου στειλω το κινητο μου να κανονισουμε ωραια και καλα χωρις φωνες δεν μπορω να γκαριζω στα τηλεφωνα μενει και κοσμος εδω.
και τοτε γιατι μου μου την ειπες ?και το συνεχισες ?στειλε και το τηλεφωνο σου δεν εχω θεμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παικτη εισαι ωραιος!!!  :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και τοτε γιατι μου μου την ειπες ?και το συνεχισες ?στειλε και το τηλεφωνο σου δεν εχω θεμα

τυπε δεν τον παιρνεις μαζι σου στο ταξιδακι
προς αμερικα?  :grin: θα γινετε τα καλυτερα φιλαρακια

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
λες και βλεπω καλημερα ζωη
παω για υπνο

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
φιλε μου αυτα τα εκανα πριν 12 χρονια και παλι ξυλο δεν θα πεσει θα προσπαθεις στον δρομο να θυμηθεις για ποιο λογο πας να πλακωθεις γιαυτο σου λεω οτι φερθηκα σαν ενηλικος.κουραστηκα αρκετα ομως και δεν εχει νοημα αν νομιζεις οτι θα νοιωσεις καλυτερα αν τις παιξουμε εγω θα στο στειλω αρκει να μην φωναζεις και να μην το δωσεις πουθενα και μου πρηζουνε τα αρχιδια γιατι εχω και δουλειες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε εγω πιστευω τους εχεις και τους δυο χαλαρα.

τυπε δεν παιζω ξυλο εγω!!!!

Πρεπει να τρωγεται πολυ ο αλλος για να τις μαζεψει  :grin:

να ερθει να με σπρωχνει δηλαδη χωρις να τον εχω πειραξει εγω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom