μεσα καριολατι βριζεις ρε μαλακισμενο πισω απο την οθονη.ελα να μου το πεις αυτο στα μουτρα.ασε τα λογια τι εισαι γκομενα.ραντεβου τωρα το μεσημερι ελα μωρη καργιολα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 831
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
κοψε μαλακατι βριζεις ρε μαλακισμενο πισω απο την οθονη.ελα να μου το πεις αυτο στα μουτρα.
μην το παιζεις ιστορια γιατι ο αλλος μπορει να ειναι βιβλιο ολοκληρο
αστον να του γαμισω οτι εχει με 16 χρονια μποξ θα του κανω τον κολο μπαουλοκοψε μαλακα
μην το παιζεις ιστορια γιατι ο αλλος μπορει να ειναι βιβλιο ολοκληρο
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
στο καραβελ πες τουμεσα καριολα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
στο τελος θα πανε μπουρδελοτσαρκα
θα φαγωθουν σα σκυλια
Επισκέπτης
cyber woodΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
και σκεψου να πας και να ειναι ο λιλας
χλωμο το βλεπωστο τελος θα πανε μπουρδελοτσαρκα
λες εεκαι σκεψου να πας και να ειναι ο λιλας
σε εμενα το λες αυτο η σε καποιον αλλοτο μπουρδελο ειναι στην σταση φαληρο εκει εχει ναο μονο.και στρατοπεδο απεναντι./.
Επισκέπτης
τα 30 τα χω ξεπερασει προ πολλουτυπε αυτα τα κολληματακια
τα εχεις μεχρι και τα 30 πρωτα πεσιματα...
ειλικρινα δεν με νοιαζει τι συμπεριφορα εχει η αλλη
απο την στιγμη που κανει κακο στον εαυτο της.
Και σε γκομενες που ειναι ετσι εχω μιλησει και μπορει
και να μιλησω ξανα.... δεν εχω προβλημα ;)
αλλα το κολλημα με το γελιο ειναι το χουι μου
δεν βρισκομαστε μερια πατησια πισω απο τον ηλεκτρικο ειναι και οι γειτονια μου Να σε κερασουμε και κανα φοντανακι εχει εκει και ενα οικοπεδο για ξιφασκιαεσενα σου ειπα 3 στην πανω πλευρα εκει που ειναι τα γηπεδα του μπασκετ.αν θελεις ερχεσε εδω χαλαροι ειμαστε.στον αλλον που λεει για μπουρδελοτσαρκα δεν εχει εδω τετοια.
α πηγαμε στον πληθυντικο τωρα.τα ραντεβου ειναι σε ουδετερο εδαφος αρχηγε οχι σε εδρες.και τωρα που διαβαζω ποτε εγραψα εγω οτι αφηνω γκομενα αγαμητη που μου καθετε μηπως εισαι και γκαβος εγω ειπα οτι ειναι μαλακια αυτο χοντρη.μηπως να σου ρθω και ντελιβερι στο σπιτι τι ειστε εσεις ρε βαριεστε που ζειτε.μονο για το μουνι τρεχετε μουνοειλωτες.
πλυθηντικο ελα εδω και θα σε αναλαβω εγω στον ενικοα πηγαμε στον πληθυντικο τωρα.τα ραντεβου ειναι σε ουδετερο εδαφος αρχηγε οχι σε εδρες.και τωρα που διαβαζω ποτε εγραψα εγω οτι αφηνω γκομενα αγαμητη που μου καθετε μηπως εισαι και γκαβος εγω ειπα οτι ειναι μαλακια αυτο χοντρη.
πλυθηντικο ελα εδω και θα σε αναλαβω εγω στον ενικο
αχαχαχαχχααχαχ.λες πολλα και οποιος λεει πολλα το στομα μου το γεμιζει με πουτσα στο τελος.θα το δωσουμε το ραντεβουδακι εμενα δεν μου μιλαει κανενας ετσι χωρις λογο χωρις ποινη.
το στομα σου στο γεμιζουν με πουτσα ?αχαχαχαχχααχαχ.λες πολλα και οποιος λεει πολλα το στομα μου το γεμιζει με πουτσα στο τελος.θα το δωσουμε το ραντεβουδακι εμενα δεν μου μιλαει κανενας ετσι χωρις λογο χωρις ποινη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις