Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το εκανα αυτο χτες σε μια στο γκαλαξυ στο χιλτον
κατι παρομοιο δηλαδη
δε μου ειπε και γαμα με, αλλα μιλαμε για την καλυτερη γκομενα μεσα στο μαγαζι, της εκανα σκηνικο και σηκωθηκα κ εφυγα

μετα σα μαλακας εφυγα με την παρεα μου και καθομασταν και γελουσαμε και εγω ενιωθα ωραιος
τωρα βεβαια νιωθω μαλακας, γιατι μιλαμε για μοντελο, αλλα σιγουρα και να τη γαμουσα δε θα με θυμοταν, ενω τωρα, εμεινε να κραταει το μπαλονι  μπροστα σε ολους...

τυπε αυτα ειναι τα ωραια  :grin:

ειδικα αν ειναι και μουνος η αλλη. να ξερει οτι θα τη γαμουσαν ολοι αλλα οχι εσυ. οτι θα γαμουσες ολες αλλα οχι αυτη.
καργιολης τυπε  :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η την πέφτεις στη μπαζόλα τη φίλη της...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδη τι σκηνικο της έκανες ?

τυπε δε συγκρινεται με τιποτα η φαση να ακους γυναικα να παραμιλαει "μα καλα ποιος μαλακας λεει οχι σε γυναικα που τον καλει σπιτι της  :S :headbang: :headbang: :headbang:"

:2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ε εντάξει...και μας μια ΜΟΥΝΑΡΑ Αυτστριακή γύρω στα 33 (το καλοκαιρι του 2004) μας φωναξε σπίτι της να ακουσουμε μουσικη...και της είπα να κάνουμε ένα μπανακι και να ρθουμε μετα...και ο φίλος μου με βριζε...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε αυτα ειναι τα ωραια  :grin:

ειδικα αν ειναι και μουνος η αλλη. να ξερει οτι θα τη γαμουσαν ολοι αλλα οχι εσυ. οτι θα γαμουσες ολες αλλα οχι αυτη.
καργιολης τυπε  :rockon:
ετσι ακριβως φιλε
οι γυναικες τρελαινονται οταν δεν μπορουν να διαχειριστουν μια κατασταση
εχουν μαθει να κανουν αυτες πουτανιες κ οταν τους κανεις εσυ πουστια τοτε τρωνε το σκαλωμα της ζωης τους.
αλλα δε μιλαω για πουστια να τη βρισεις ή να την απατησεις ή να την κοροιδεψεις
να εισαι κυριος, να της πεις εισαι πολυ ομορφη, πολυ εξυπνη, πολυ καλη, αλλα δεν κανεις για μενα, γιατι εγω ψαχνω το κατι παραπανω.
εκει τις κανεις και γυρνανε σπιτι τους και καιγονται

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χμμμμμμμ ενδιαφέρον  :think:

πείτε κι άλλα να μαθαίνουμε  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μπήκε ο ΕΧΘΡΟΣ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αυτα ειναι τα ωραια  :grin:

καργιολης τυπε  :rockon:

τυπε το καλυτερο ειναι αλα μαυρος θανατος....

"σας εταξα γαμο - αρραβωνα ... σας γάμησα και μετα εξαφανιστικα"

:2funny: :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εζησα καποια χρονια εξωτερικο  εκει εμαθα οτι αμα δεν θελει  κανεις να βγει  εξω δεν προκειται να τον περιμενεις και βγαινεις μονος σου μου ηταν κατι το  νεο  μετον  καιρο ειδα οτι παρα πολλη βγαιναν μονοι τους δηλαδη προσπαθουσαν να κανουν κατι μονοι βαζν αγγελια για να πανε διακοπες να πανε σινεμα γενικα αμα δεν μπορουσανε με την παρεα προσπαθουσαν να βγουν μονοι η με αλλους.
το ειχα θεωρησει πολλη στραβο δηλαδη  πιστευα οτι αμα δεν εχεις παρεα εχεις τελειωσει τελικα εδεν ειναι ετσι     

μονο εδω στην ελλαδα γινονται αυτα μονο εδω ελλαδα κρεμομαστε απο τους αλλους γιατι ειμαστε ανασφαλεις και εχουμε το αισθημα κατωτερωτητας , επισσης  μονο ετσι μπορουμε να επιβληθουμε στους αλλλους γιατι ετσι δειχνουμε τι ειμαστε , με λιγα λογια δεν ειμαστε  και το καλυτερο παραδειγμα  για φιλιες σχεσεις και τα ρεστα .......μπορει να ειμαστε και 5000 χρονια πισω σε  ολα ...εκτος πουστιας .....λοιπον ειδα κατι γυναικαρες να ειναι σολο καριερα σε κατι κλαμπακια  κατι τυποι να ειναι σολο καριερα σε  μπαρακια γενικα ειδα οτι ο κοσμος προσπαθει να κανει πραγμτα ειτε μονος ειτε με  παρεα .
Ειχα γνωρισει μια γκομενα και μου ειχε πει οτι ειχε βαλει αγγελια να βρει φιλους  και γελαγα !!!!!!!!!!
Μετα μου ειπε  αοφυ εχει αλλαξει πολη πως ειναι δυνατο στην πολη που ειναι να ξερει καποιον και να βγει εξω ,οποτε εβαλε αγγελια  και μεχρι να εχει παρεα αλλα και οταν βρηκε  εβγαινε μονη !!!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τελικα εμεις εδω ελλαδα δεν ειμαστε για τιποτα ρε παιδι μου ουτε ακομα  για αυτα στο εξωτερικο εχουν προχωρησει πολλη οι ανθρωποι εδω στην ελλαδα το θεωρουμε σαν μπακουριαση σαν λιγουριαση το να βγεις  μονος εξω  και αυτο γιατι υπαρχουν οι μαλακες αντρες που δεν μπορουν να βγουν εξω μονη τους και φοβουνται  το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.
Και αντιθετα τελικα δεν ειναι καποιος για να βγει μονος τους πρεπει να εχει πολλημεγαλη αυτοπεποιθηση  πρεπει να ξερει τι θελέι στην ζωη του να ειναι ενηλικας  (

οταν πηγαινα γυμνασιο τοτε βγαιναμε ολοι μαζι και γινοτανε τις πουτανας νηπιαγωγιο )

καποιος σοβαρος δεν προκειται να κολοσει να βγει μονος του  ουτε για καφες ουτε σε κλαμπ ουτε γενικος

πρεπει να αρχισουμε να γινομαστε λιγο πιο  ανοιχτοι σε αυτα που κανουμε και οχι βλαχοπροοδευτικη

το συμπερασμα  απο ολα αυτα  η γνωστοι και η φιλοι δεν μπορουν ετσι και εγω παω αμερικα 6 μερουλες μονος .

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
το εκανα αυτο χτες σε μια στο γκαλαξυ στο χιλτον
κατι παρομοιο δηλαδη
δε μου ειπε και γαμα με, αλλα μιλαμε για την καλυτερη γκομενα μεσα στο μαγαζι, της εκανα σκηνικο και σηκωθηκα κ εφυγα

μετα σα μαλακας εφυγα με την παρεα μου και καθομασταν και γελουσαμε και εγω ενιωθα ωραιος
τωρα βεβαια νιωθω μαλακας, γιατι μιλαμε για μοντελο, αλλα σιγουρα και να τη γαμουσα δε θα με θυμοταν, ενω τωρα, εμεινε να κραταει το μπαλονι  μπροστα σε ολους...

δεν ξερω αν καταλαβαινεις συνειδητα ποσο ναρκισιστικο ειναι αυτο και ποσο ανασφαλη σε δειχνει στα ματια της ε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βγαινω συχνα μονος..
ειτε παρκο φλοισβου ειτε θησειο γι ν απολαυσω εναν μονο εσπρεσσο κατω απο τον ηλιο..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ετσι ακριβως φιλε
οι γυναικες τρελαινονται οταν δεν μπορουν να διαχειριστουν μια κατασταση
εχουν μαθει να κανουν αυτες πουτανιες κ οταν τους κανεις εσυ πουστια τοτε τρωνε το σκαλωμα της ζωης τους.
αλλα δε μιλαω για πουστια να τη βρισεις ή να την απατησεις ή να την κοροιδεψεις
να εισαι κυριος, να της πεις εισαι πολυ ομορφη, πολυ εξυπνη, πολυ καλη, αλλα δεν κανεις για μενα, γιατι εγω ψαχνω το κατι παραπανω.
εκει τις κανεις και γυρνανε σπιτι τους και καιγονται
και εσυ μετα πας και την ματωνεις στο παιξιμο στο σπιτι σου για παρτυ της..

αλλα οι λοιποι μπακουροι φιλοι σου σου ειπαν: ρε μαλακααα την εστειλεςςςςςςς...πω μεγαλεεεεε και εμεινες μ αυτη την επιβραβευση..

μην γραφετε τετοιες μαλακιες εδω μεσα γιατι δειχνει ποσο ανασφαλεις ειστε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και εσυ μετα πας και την ματωνεις στο παιξιμο στο σπιτι σου για παρτυ της..

αλλα οι λοιποι μπακουροι φιλοι σου σου ειπαν: ρε μαλακααα την εστειλεςςςςςςς...πω μεγαλεεεεε και εμεινες μ αυτη την επιβραβευση..

μην γραφετε τετοιες μαλακιες εδω μεσα γιατι δειχνει ποσο ανασφαλεις ειστε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει ρε φουοφουτε ολοι μας εχουν κανει μαλακιες αλλη πιο μικρες αλλη πιο μεγαλες  οσο τις κανεις να χαιρεσε γιατι μπορεις και τις κανεις  οσο δεν τις κανεις να ανυσηχεις  γιατι τοτε ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φουφουτε αυτο ειναι καλο κολπο....

αλλα πρεπει να γινεται με εναν σκοπο στο μυαλο....

ειδαλλως στο τελος αφηνεις τον δρομο που εσυ ετοιμασες

ανοιχτο για αλλους.

Προετοιμαζεις την κατασταση και το σκηνικο και στο τελος την .... καρφωνεις ολοκληρωνοντας
και 100% την συνολικη προσπαθεια.

Αυτα στο καμακι σε μια αγνωστη δεν μπορουν να γινουν γιατι δεν υπάρχει ο χρονος....
εκει τρεχεις μεχρι να βαλεις το γκολ (να τσιμπησεις κινητο ή κατι αλλο που εξασφαλιζει την γνωριμια)
και μετα εχεις ολο το χρονο να κανεις τα δικα σου !

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει ρε φουοφουτε ολοι μας εχουν κανει μαλακιες αλλη πιο μικρες αλλη πιο μεγαλες  οσο τις κανεις να χαιρεσε γιατι μπορεις και τις κανεις  οσο δεν τις κανεις να ανυσηχεις  γιατι τοτε ......
μαλακιες κανεις με τσολια..
εγω συναναστρεφομουν κι συναναστρεφομαι με κυριες..οποτε δεν το ξερω το αθλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom