jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτα θα μεινουν αναμεσα σε οσους πληρωσαν 50ρικο για δυο ποτα..δηλαδη τι σκηνικο της έκανες ?
αυτα θα μεινουν αναμεσα σε οσους πληρωσαν 50ρικο για δυο ποτα..δηλαδη τι σκηνικο της έκανες ?
αυτα θα μεινουν αναμεσα σε οσους πληρωσαν 50ρικο για δυο ποτα..
το εκανα αυτο χτες σε μια στο γκαλαξυ στο χιλτον
κατι παρομοιο δηλαδη
δε μου ειπε και γαμα με, αλλα μιλαμε για την καλυτερη γκομενα μεσα στο μαγαζι, της εκανα σκηνικο και σηκωθηκα κ εφυγα
μετα σα μαλακας εφυγα με την παρεα μου και καθομασταν και γελουσαμε και εγω ενιωθα ωραιος
τωρα βεβαια νιωθω μαλακας, γιατι μιλαμε για μοντελο, αλλα σιγουρα και να τη γαμουσα δε θα με θυμοταν, ενω τωρα, εμεινε να κραταει το μπαλονι μπροστα σε ολους...
δηλαδη τι σκηνικο της έκανες ?
ετσι ακριβως φιλετυπε αυτα ειναι τα ωραια
ειδικα αν ειναι και μουνος η αλλη. να ξερει οτι θα τη γαμουσαν ολοι αλλα οχι εσυ. οτι θα γαμουσες ολες αλλα οχι αυτη.
καργιολης τυπε
Τις καπότες τις κλέβεις;
:o :o :o :o 3 χρονια ? :o :o :o :oσυμφωνω. ΤΟ φτυσιμο παντα πιανει...
εδω εναν γνωστο η αλλη τον παρακαλουσε 3 χρονια
να την γαμησει
τυπε αυτα ειναι τα ωραια
ειδικα αν ειναι και μουνος η αλλη. να ξερει οτι θα τη γαμουσαν ολοι αλλα οχι εσυ. οτι θα γαμουσες ολες αλλα οχι αυτη.
καργιολης τυπε
το εκανα αυτο χτες σε μια στο γκαλαξυ στο χιλτον
κατι παρομοιο δηλαδη
δε μου ειπε και γαμα με, αλλα μιλαμε για την καλυτερη γκομενα μεσα στο μαγαζι, της εκανα σκηνικο και σηκωθηκα κ εφυγα
μετα σα μαλακας εφυγα με την παρεα μου και καθομασταν και γελουσαμε και εγω ενιωθα ωραιος
τωρα βεβαια νιωθω μαλακας, γιατι μιλαμε για μοντελο, αλλα σιγουρα και να τη γαμουσα δε θα με θυμοταν, ενω τωρα, εμεινε να κραταει το μπαλονι μπροστα σε ολους...
και εσυ μετα πας και την ματωνεις στο παιξιμο στο σπιτι σου για παρτυ της..ετσι ακριβως φιλε
οι γυναικες τρελαινονται οταν δεν μπορουν να διαχειριστουν μια κατασταση
εχουν μαθει να κανουν αυτες πουτανιες κ οταν τους κανεις εσυ πουστια τοτε τρωνε το σκαλωμα της ζωης τους.
αλλα δε μιλαω για πουστια να τη βρισεις ή να την απατησεις ή να την κοροιδεψεις
να εισαι κυριος, να της πεις εισαι πολυ ομορφη, πολυ εξυπνη, πολυ καλη, αλλα δεν κανεις για μενα, γιατι εγω ψαχνω το κατι παραπανω.
εκει τις κανεις και γυρνανε σπιτι τους και καιγονται
και εσυ μετα πας και την ματωνεις στο παιξιμο στο σπιτι σου για παρτυ της..
αλλα οι λοιποι μπακουροι φιλοι σου σου ειπαν: ρε μαλακααα την εστειλεςςςςςςς...πω μεγαλεεεεε και εμεινες μ αυτη την επιβραβευση..
μην γραφετε τετοιες μαλακιες εδω μεσα γιατι δειχνει ποσο ανασφαλεις ειστε
μαλακιες κανεις με τσολια..
ενταξει ρε φουοφουτε ολοι μας εχουν κανει μαλακιες αλλη πιο μικρες αλλη πιο μεγαλες οσο τις κανεις να χαιρεσε γιατι μπορεις και τις κανεις οσο δεν τις κανεις να ανυσηχεις γιατι τοτε ......