old_horny_guy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εγώ θα είχα ενδοιασμό μόνο για να μην επηρεάσει τη δουλειά μου. Αλλά αν το μουνί είναι γλυκό...
Φίλε εργάζεται στο τμήμα μου.Εχιυμε καθημερινή επαφή. Ψιλοντρεπομσι λίγο,αλλά από την άλλη γουστάρω και την γυναίκα του.
Φίλε αν δεν είχα παρέα την κυρία θα έβλεπα και εγώ μπαλίτσα.
Τώρα εσύ που δεν έχεις δει γυναικείο αιδοίο από κοντά δεν ευθύνομαι εγώ ούτε μπορώ να κάτσω να σου αποδείξω αν είναι αληθινά όσα γράφω.
Το μόνο που ζήτησα είναι συμβουλές για το τι να κάνω.
Άμα έχεις αμφιβολίες δεν χρειάζεται να μπαίνεις στην συζήτηση και να την χλευαζεις. Μπορείς απλώς να την κοπανήσει και να μην ασχοληθείς.
Συμφωνω...τι εισαι κανενα παιδακι και ζητας γνωμη?Τυπε συνηθως αυτοι που τον παιζουν με ερωτικες ιστοριες ζηταν συμβουλες,οι υπολοιποι απλα γαμαν.
Σιγα μην αφηνε η αλλη τον πιτσιρικα για να παει με τον κοιλαρα τον 40ρη τον μπακουρο.
Τυπε,και?Στα παπαρια σου.Αν δεν την γαμησεις εσύ,θα την γαμησεις κανένας άλλος.Διώξτον τελείως και από τη δουλειά αν δε θες να τον βλέπεις.
φιλε μου αυτο που λες δεν ειναι απαραιτητο σωστο .........9 στις 10 φορες ο μπακουρας θα την γαμισει την πιτσιρικα του μπατιρη νεου ειδικα αν αυτος ειναι και λιγο αλλου (ποδοσφαιρα και διαφορα) . Ετσι ειναι η γυναικα . η εξουσια και το χρημα χαλαρωνουν τους οποιους ηθικους φραγμουςΤυπε συνηθως αυτοι που τον παιζουν με ερωτικες ιστοριες ζηταν συμβουλες,οι υπολοιποι απλα γαμαν.
Σιγα μην αφηνε η αλλη τον πιτσιρικα για να παει με τον κοιλαρα τον 40ρη τον μπακουρο.
Συμφωνω...τι εισαι κανενα παιδακι και ζητας γνωμη?
Εισαι και σε καλη θεση σε εταιρια..
Μπορεις να πεις και τον ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ,για κατι αναλογο...Φίλε
κάνε το ερωτικη ιστορία και βαλε το στο xstream να τραβηξιουν και απο εκει καμια μαλακία
Σιγα, το θέμα είναι να γαμησεις τη γυναίκα του προϊσταμένου σου που στα ζαλίζει συνέχεια. Του υφιστάμενου σου τι να λέει.
Κάνουν που κάνουν όλοι όνειρα σε αυτό το νήμα, εσύ θα περιοριστείς;Και να βρεθεις ανεργος εν ριπη οφθαλμου!!!!!
Δώσε δεδομένα.
Είσαι ελεύθερος ;
Γενικά έχεις καβατζες;
Είναι ωραίο μουνί ; από 1 έως 10 τι βαθμό ;
Είσαι φίλος με τον τύπο;
Υπάρχει περίπτωση να το μάθει ;
Τυπε συνηθως αυτοι που τον παιζουν με ερωτικες ιστοριες ζηταν συμβουλες,οι υπολοιποι απλα γαμαν.
για την προοδο της υπόθεσης θα βάλουμε ότι είσαι παντρεμένος.Αν η γκόμενά είναι καλύτερη από την γυναίκα σου,συνέχισε να την πηδάς.Αν η γκόμενά δεν είναι καλύτερη από τη γυναίκα σου,συνέχισε να την πηδάς.Τοσο απλα.1)Δεν ειμαι κοιλαρας.Ειμαι fit θα έλεγα.
2)Δεν ξέρεις αν ειμαι μπακουρι και δεν θα στο πω αυτό. Δεν θα σε βάλω μέσα στο σπίτι μου.