You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Πήδηξα την γυναίκα του υφιστάμενου μου!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 165
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Λίιιγες μέρες υπομονή μέχρι την Κυριακή δεν μπορείτε να κάνετε...Καλησπέρα συναγωνιστές. Χθες το βράδυ όλος ο κόσμος έβλεπε μπαλίτσα και εγώ ο αληταρας πηδούσα την γυναίκα του υφιστάμενου μου.
Τα παιδιά δεν έχουν ούτε χρόνο παντρεμένα (τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν) και η κυρια ερχεται σχεδόν καθε μερα στην εταιρια για να δει τον σύζυγό της. Πριν φύγει όμως έρχεται από το γραφείο μου και αφού έχει πάει πρώτα τουαλέτα να φρεσκαριστεί,βγάζει και τα βυζομπαλα έξω και έρχεται στο γραφείο μου και όλο τυχαία αγγίγματα και φιλακια όχι στο μάγουλο αλλα κοντά στο λαιμό και κοινώς μου την πέφτει ανοιχτά.
Δεν άντεξα,και έτσι χθες το βράδυ που η ίδια μου είχε πει ότι ο σύζυγος της θα πήγαινε να δει μπάλα με κάτι φίλους με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι. Περιττό να σας πω ότι έγινε της κολάσεως.
Αυτό που με προβληματίζει εινσι ότι η κυρία είναι αρκετή καλή στο κρεβάτι και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας της δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω μαζί της.Γιατι σήμερα το πρωΐ μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας μου ότι πέρασε πολύ ωραια και οτι θα ηθελε να το επαναλάβουμε.
Δεν ξέρω τι να κάνω...
Θεόκλητος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 177
- Πόντοι
- 280
Καλή πουτάνα η νιόπαντρη....
Και μετά λένε τις εκδιδόμενες ... πουτάνες
Φίλε εγώ ξέρω ότι εκεί που μένουν και εκεί που δουλεύουν ... δεν ξενογαμάνε
Αλλά πάλι τι ξέρω εγώ !!!
Τύπε, καλές οι παροιμίες, αλλά αν ίσχυε αυτό, ο ετήσιος συνολικός αριθμός των γαμισιών θα μειωνόταν κατά 45% ... εάν δε, λάβουμε μόνον υπόψη την κατηγορία των παντρεμένων, κατά 87% ...
Μήπως νομίζεις ότι οι ύπανδροι έχουν άνεση να τρέχουν στα μπαράκια ;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Βαλε φωτο της να την δουμε αν αξιζει τον κοπο
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σοβαρή απάντηση εν όψει: λοιπόν τύπε, πάρε για ποτό τον υφιστάμενο,οι δύο σας και εξομολογησου του ότι κάτι πεταριζει μέσα σου όταν τον βλέπεις,πιαστου το χεράκι κ λοιπά.Αυτος θα σε πει αδέρφο θα σε φτύσει μάλλον κ τελείωσες... Πήρες το εισιτήριο ώστε όταν η γυναίκα του λέει ότι ήταν σπίτι σου να αισθάνεται ασφαλής.
Ένσταση έχω μόνο στο αν του αρέσει η κίνηση που θα κάνεις
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αυτή την ιστορια τυπε τι φυλαει για κυριακατικο θεμα.τυπε εγω θα σου προτεινα αν κατσει ριξε ενα πουτσο και τον υφισταμενο. πολυ το σκεφτεσαι και ταλαιπωρεισαι
παντως ο τυπος που εθεσε το θεμα δεν εχει δωσει απαντησεις μπας και πεισει τα λαγωνικα μιας και πιστευουν ότι η ιστορια είναι μουσαντενια
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Αυτή τη στιγμή μια παντρεμένη που βρισκόμαστε οπότε μπορεί.
Από το 1 έως το 10 την βάζω στο 7.
Στο τμήμα μου δουλεύει. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φίλοι.
Ναι υπάρχει περίπτωση να το μάθει.
Όσο αναφορά το αν είμαι παντρεμένος αυτό δεν θα στο πω.
Εαν είσαι παντρεμένος μεγαλώνει το ρίσκο, ειδικά αν παίζει να το μάθει ο υφισταμενος.
Εαν είναι 7αρι με βυζάρες κ χημεία στο σεξ, δυσκολα κόβεις.
Γλέντα 3-4 φορές κ το πούλο
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 3.936
Και εδώ βλέπουμε για άλλη μία φορά ότι οι γυναίκες είναι πλάσματα άξια εμπιστοσύνης, και πρέπει να τις παίρνουμε στα σοβαρά.. για να χτίζουμε στην άμμο παλάτια. Και εσύ τύπε μην ξεχνάς, ότι η ζωή κύκλους κάνει..Καλησπέρα. Χθες το βράδυ όλος ο κόσμος έβλεπε μπαλίτσα και εγώ ο αληταρας πηδούσα την γυναίκα του υφιστάμενου μου.
ultimatedoomsday37
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2019
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πλάκα θα είχε αν ο υφιστάμενος ήταν μέλος στο bourdela ή τυχαία να ανακάλυπτε το θέμα.
Σοβαρή απάντηση εν όψει: λοιπόν τύπε, πάρε για ποτό τον υφιστάμενο,οι δύο σας και εξομολογησου του ότι κάτι πεταριζει μέσα σου όταν τον βλέπεις,πιαστου το χεράκι κ λοιπά.Αυτος θα σε πει αδέρφο θα σε φτύσει μάλλον κ τελείωσες... Πήρες το εισιτήριο ώστε όταν η γυναίκα του λέει ότι ήταν σπίτι σου να αισθάνεται ασφαλής.
Εγω λεω να προτεινει στον υφισταμενο να παρτουζωσουν τη γυναικα του :S
:jelous:
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 2.646
Νηματοθέτης αμπερ αλερτ καθώς ο υφιστάμενος μάλλον έβαλε 2 Αλβανούς και του έχουν σπάσει τα δάχτυλα των χεριών :S :S :S
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Κανονικά θα έπρεπε να στην φέρει πακετο στο γραφειο σου και να την <<αναλαβεις>> αφου εισαι τοσο γαματος και εχεται τοσο μεγαλες καψες.Να ξερεις οι <<καψες>> πληρωνονται.Τουλαχιστον θα επρεπε αφου δεν εχεις τα αρχιδια να του το πεις σαν αντρας να της ριξεις ακυρο εφοσον ηξερες οτι ειναι παντρεμενη με τον υφησταμενο σου.ΠΑΠΑΡΑ!!!!!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
Κανονικά θα έπρεπε να στην φέρει πακετο στο γραφειο σου και να την <<αναλαβεις>> αφου εισαι τοσο γαματος και εχεται τοσο μεγαλες καψες.Να ξερεις οι <<καψες>> πληρωνονται.Τουλαχιστον θα επρεπε αφου δεν εχεις τα αρχιδια να του το πεις σαν αντρας να της ριξεις ακυρο εφοσον ηξερες οτι ειναι παντρεμενη με τον υφησταμενο σου.ΠΑΠΑΡΑ!!!!!
To πρώτο ποστ του εξαγριωμένου υφιστάμενου.
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
[/quot
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 216
Τύπε σου γάμησέ κι εσένα τη γυναίκα προϊστάμενος :S
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μηπως τη λενε λενα την παρτουζιαρα και τον υφιστσμενο, Πανοφάνη;;;;;