Επισκέπτης
αμα ειναι ετσι η ευγενεια φανταζομαι την αγενιαουστ τσκ τσκ τσκ... εγω που ειμαι τοσο ευγενικη μαζι σου... μου ραγιζεις την καρδια...
αμα ειναι ετσι η ευγενεια φανταζομαι την αγενιαουστ τσκ τσκ τσκ... εγω που ειμαι τοσο ευγενικη μαζι σου... μου ραγιζεις την καρδια...
Ναι ωραια ειναι Ναι ,αν και 50αρα φαινεται 20αρα. Η καημενη Προς το παρον εχει γαστρεντεριτιδα και πρεπει να ειμαι διπλα της.Χθες δεν μπορεσα να κλεισω ματι απο την ανυσηχια μου.προσοχη εεε....και δε μου λες η μανα σου ειναι ωραια
σωστος.ετσι,ο αντρας πρεπει να ειναι διπλα στη μανα αλλιως δεν ειναι αντρας.Ναι ωραια ειναι Ναι ,αν και 50αρα φαινεται 20αρα. Η καημενη Προς το παρον εχει γαστρεντεριτιδα και πρεπει να ειμαι διπλα της.Χθες δεν μπορεσα να κλεισω ματι απο την ανυσηχια μου.
αμα ειναι ετσι η ευγενεια φανταζομαι την αγενια
ααα,ευγενεια,τι ωραια...δε μου λες θελετε αρσενικο στην παρεα σας να ρθω??για να συνεχισουμε τα κακα αστειαααα με συγχωρεις αν σε προσεβαλα. δεν το καταλαβα. σου ζητω ταπεινα συγγνωμη.
ειναι ωραια η ατιμη,κι ουτε ξερω πως τη λενε.η καρμελλα μπινγκ σου αρεσει?εχουμε προς το παρον αλλα I'll keep you posted. φερε και την κοπελια του αβαταρ σου ομως.
ελα ρε πολυ υπερτιμημενη.λιζα ανν,η γυναικα.επισης,αρια τζιοβαννι,κλασσικημπα οχι. μου αρεσει η τζενα τζεημσον πολυ
εχουμε εναν που του αρεσει η μουνιλα,εσενα τωρα σου αρεσουν οι ξανθιες,θα βαλω μου αρεσουν τα τριο με ομορφες λεσβιεςμπα πρεπει να αλλαξω το νικ μου σε "μου_αρεσουν_οι_ξανθιες" μου φαινεται
μπα πρεπει να αλλαξω το νικ μου σε [glow=red,2,300]"μου_αρεσουν_οι_ξανθιες" [/glow] μου φαινεται
καλα ρε ανταλλαξατε θρεντ????εμενα παντως μου_αρεσει_να_ασχολουνται_οι_γκομενες_με_αλλες_γκομενες εχει πολυ γελιο
παρε τοτε να γουσταρειςμπα οχι. μου αρεσει η τζενα τζεημσον πολυ
μη της βαζεις τετοια θα λερωσει την οθονη...παρε τοτε να γουσταρεις