Καθως και asshole δεν θα του καθοταν ασχημα.
παντως αυτος που αρχισε το θρεντ πρεπει να αλλαξει το νικ του σε μαδερφακερ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ θα ήθελα να θέσω έναν άλλο προβληματισμό.
Η ιστορία φυσικά( ) αποσκοπούσε στο να μαζευτεί αίμα στο ανδρικό μόριο όλων των ΜΙΛΦάδων.
Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί βασικά την αποστροφή μας? Είναι έμφυτη επειδή το προιόν της αιμομιξείας είναι πιο αδύναμο βιολογικά, οπότε και μειώνονται οι πιθανοτητες διαιώνισης του είδους? Η΄ είναι τεχνητή ιδέα που δεχτήκαμε κατά την περίοδο της κοινωνικοποίησης μας προκειμένου να μην "διαταραχθεί" με τον παράγοντα sex το μικρότερο κύτταρο της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια και να μπορεί η τελευταία να λειτουργεί "κανονικά και λειτουργικά"?
Η ιστορία φυσικά( ) αποσκοπούσε στο να μαζευτεί αίμα στο ανδρικό μόριο όλων των ΜΙΛΦάδων.
Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί βασικά την αποστροφή μας? Είναι έμφυτη επειδή το προιόν της αιμομιξείας είναι πιο αδύναμο βιολογικά, οπότε και μειώνονται οι πιθανοτητες διαιώνισης του είδους? Η΄ είναι τεχνητή ιδέα που δεχτήκαμε κατά την περίοδο της κοινωνικοποίησης μας προκειμένου να μην "διαταραχθεί" με τον παράγοντα sex το μικρότερο κύτταρο της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια και να μπορεί η τελευταία να λειτουργεί "κανονικά και λειτουργικά"?
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχ σωστοςΚανατε και τσιγαρο μολις γαμηθηκατε??? ή ντρεπεσαι να καπνισεις μπροστα της?????μπουχαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
φραντσεσκο ο τυπος μαλλον μαλακιες λεει.εκτος κι αν οντως εγινε οποτε τι λογος μας πεφτει εμας.αμα ηταν και μουναρα η μαμα...αδερφη εχεις φιλαρακο?
Επισκέπτης
κατσε ρε κοπελια τι εγλημα,εγκλημα ειναι μονο η παιδεραστια ,ο τυπος αν λεει αληθεια το γουσταραν κι οι δυο,τι εγκλημα λες.και την αδερφη του να πηδαγε αν εχει και την ξαδερφη του τι σε νοιαζειεγκλημα...
εγκλημα της μαμας εννοω. εγω μια φορα δεν το κανα. μαλακια μου φαινεται. βασικα οχι μαλακια, αηδια.
δεν με φτιαχνει, πως να το πω. πες με πουριτανη πες με οτι θες. δεν τον εβρισα ουτε αυτον ουτε την μαμα του. αλλα πραγματικα το θεωρω καπως unsexy βρε αδερφε! τι να κανω!
το τι ειναι βιολογικα εγκλημα και τι οχι διαφερει, υπαρχει λογος που δεν ειμαστε ολοι αιμομικτες δεν νομιζεις? μαλλον το θεμα ειναι φικτιοναλ ουτως η αλλως και σε πολλα μερη λεμε αστειακια του τυπου "στην ξαδερφη και στην ανιψια δεκα ποντους πιο βαθια" αλλα εμενα δεν μ'αρεσει. μπλιαχ! παντως μαγκια του που το δημοσιευσε. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ;)
δεν με φτιαχνει, πως να το πω. πες με πουριτανη πες με οτι θες. δεν τον εβρισα ουτε αυτον ουτε την μαμα του. αλλα πραγματικα το θεωρω καπως unsexy βρε αδερφε! τι να κανω!
το τι ειναι βιολογικα εγκλημα και τι οχι διαφερει, υπαρχει λογος που δεν ειμαστε ολοι αιμομικτες δεν νομιζεις? μαλλον το θεμα ειναι φικτιοναλ ουτως η αλλως και σε πολλα μερη λεμε αστειακια του τυπου "στην ξαδερφη και στην ανιψια δεκα ποντους πιο βαθια" αλλα εμενα δεν μ'αρεσει. μπλιαχ! παντως μαγκια του που το δημοσιευσε. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ;)
Επισκέπτης
γουστα ειναι αυτα,εσενα μαλλον τα πουλεν σε φτιαχνουν κρινοντας απ το αβαταρεγκλημα της μαμας εννοω. εγω μια φορα δεν το κανα. μαλακια μου φαινεται. βασικα οχι μαλακια, αηδια.
Επισκέπτης
ποια ιδια εγω πρωτη φορα σε βλεπω στο σαιτ.κατσε να κανεις κορη ναι βλεπουμε.ακομα χειροτερο αστειοε ναι. τα ιδια και τα ιδια θα λεμε? παντως ουτε την κορη μου πηδαγα (bad joke)
μπαααα μπορει να εχω κορη ηδη εσυ δεν ξερεις, ξερεις?? ενα αβαταρ βλεπεις. μπορει και να ειμαι και 150 κιλα τριχωτος ξερεις? οχι. οποτε ασε τις υποθεσεις. αν ειχα αποψη υπερ εξ αρχης θα την εξεφραζα. ;)
τι τα εχουμε τα τρια αστερια. ασε που αν κανεις σκρολ απ, η απαντηση στο "αντε μωρη λεσβω τα πλακομουνια σου καθονται καλυτερα" ειναι "ε, ναι" μου καθονται καλυτερα.
τι τα εχουμε τα τρια αστερια. ασε που αν κανεις σκρολ απ, η απαντηση στο "αντε μωρη λεσβω τα πλακομουνια σου καθονται καλυτερα" ειναι "ε, ναι" μου καθονται καλυτερα.
Επισκέπτης
και τι κανεις ετσι σου πα εγω τιποτα.ε ρε κομπλεξισμοςμπαααα μπορει να εχω κορη ηδη εσυ δεν ξερεις, ξερεις?? ενα αβαταρ βλεπεις. μπορει και να ειμαι και 150 κιλα τριχωτος ξερεις? οχι. οποτε ασε τις υποθεσεις. αν ειχα αποψη υπερ εξ αρχης θα την εξεφραζα. ;)
Επισκέπτης
ρε τι με νοιαζει εμενα ,εγω μια κουβεντα ειπα για πλακα και με αποπηρες,βρε ουστμα δεν στραβωνω καρδια μου, το γουσταρω το σαιτ δεν εχω προβλημα
Οχι αδερφο εχωφραντσεσκο ο τυπος μαλλον μαλακιες λεει.εκτος κι αν οντως εγινε οποτε τι λογος μας πεφτει εμας.αμα ηταν και μουναρα η μαμα...αδερφη εχεις φιλαρακο?
Επισκέπτης
προσοχη εεε....και δε μου λες η μανα σου ειναι ωραιαΟχι αδερφο εχω
Επισκέπτης
οχι η δικια σου φραντσεσκο,του παιδιου...προσοχη εεε....και δε μου λες η μανα σου ειναι ωραια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K