Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 486
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Tελικα το μονο που ειναι σιγουρο οτι το παιδι ειναι αγαμητο!!!!!!!!!!!!!!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ θα ήθελα να θέσω έναν άλλο προβληματισμό.

Η ιστορία φυσικά( :huh:) αποσκοπούσε στο να μαζευτεί αίμα στο ανδρικό μόριο όλων των ΜΙΛΦάδων.

Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί βασικά την αποστροφή μας? Είναι έμφυτη επειδή το προιόν της αιμομιξείας είναι πιο αδύναμο βιολογικά, οπότε και μειώνονται οι πιθανοτητες διαιώνισης του είδους? Η΄ είναι τεχνητή ιδέα που δεχτήκαμε κατά την περίοδο της κοινωνικοποίησης μας προκειμένου να μην "διαταραχθεί"  με τον παράγοντα sex το μικρότερο κύτταρο της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια και να μπορεί η τελευταία να λειτουργεί "κανονικά και λειτουργικά"?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γκουνθερ για παντα! ωραιο αβαταρ σεξπηρ!

kokoras22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ego leo na mou peis pou einai i mana sou na tin kselafrosoume..sto kato kato ama psinese xosou kai esi

Επισκέπτης
φραντσεσκο ο τυπος μαλλον μαλακιες λεει.εκτος κι αν οντως εγινε οποτε τι λογος μας πεφτει εμας.αμα ηταν και μουναρα η μαμα...αδερφη εχεις φιλαρακο? :2funny:

Επισκέπτης
κατσε ρε κοπελια τι εγλημα,εγκλημα ειναι μονο η παιδεραστια ,ο τυπος αν λεει αληθεια το γουσταραν κι οι δυο,τι εγκλημα λες.και την αδερφη του να πηδαγε αν εχει και την ξαδερφη του τι σε νοιαζει

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγκλημα της μαμας εννοω. εγω μια φορα δεν το κανα. μαλακια μου φαινεται. βασικα οχι μαλακια, αηδια.
δεν με φτιαχνει, πως να το πω. πες με πουριτανη πες με οτι θες. δεν τον εβρισα ουτε αυτον ουτε την μαμα του. αλλα πραγματικα το θεωρω καπως unsexy βρε αδερφε! τι να κανω!  :dancing:

το τι ειναι βιολογικα εγκλημα και τι οχι διαφερει, υπαρχει λογος που δεν ειμαστε ολοι αιμομικτες δεν νομιζεις? μαλλον το θεμα ειναι φικτιοναλ ουτως η αλλως και σε πολλα μερη λεμε αστειακια του τυπου "στην ξαδερφη και στην ανιψια δεκα ποντους πιο βαθια" αλλα εμενα δεν μ'αρεσει. μπλιαχ! παντως μαγκια του που το δημοσιευσε. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ;)

Επισκέπτης
εγκλημα της μαμας εννοω. εγω μια φορα δεν το κανα. μαλακια μου φαινεται. βασικα οχι μαλακια, αηδια.
δεν με φτιαχνει, πως να το πω. πες με πουριτανη πες με οτι θες. δεν τον εβρισα ουτε αυτον ουτε την μαμα του. αλλα πραγματικα το θεωρω καπως unsexy βρε αδερφε! τι να κανω!  :dancing:
γουστα ειναι αυτα,εσενα μαλλον τα πουλεν σε φτιαχνουν κρινοντας απ το αβαταρ

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ε ναι. τα ιδια και τα ιδια θα λεμε? παντως ουτε την κορη μου πηδαγα (bad joke)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπαααα μπορει να εχω κορη ηδη  εσυ δεν ξερεις, ξερεις?? ενα αβαταρ βλεπεις. μπορει και να ειμαι και 150 κιλα τριχωτος ξερεις? οχι. οποτε ασε τις υποθεσεις. αν ειχα αποψη υπερ εξ αρχης θα την εξεφραζα. ;)

τι τα εχουμε τα τρια αστερια. ασε που αν κανεις σκρολ απ, η απαντηση στο "αντε μωρη λεσβω τα πλακομουνια σου καθονται καλυτερα" ειναι "ε, ναι" μου καθονται καλυτερα.

Επισκέπτης
μπαααα μπορει να εχω κορη ηδη  εσυ δεν ξερεις, ξερεις?? ενα αβαταρ βλεπεις. μπορει και να ειμαι και 150 κιλα τριχωτος ξερεις? οχι. οποτε ασε τις υποθεσεις. αν ειχα αποψη υπερ εξ αρχης θα την εξεφραζα. ;)
και τι κανεις ετσι σου πα εγω τιποτα.ε ρε κομπλεξισμος

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μα δεν στραβωνω καρδια μου, το γουσταρω το σαιτ δεν εχω προβλημα :P

ωραιο αβαταρ BTW. την πλακωνα ανετα (εκτος αν ηταν κορη-συγγενης) χαχαχαχχα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
φραντσεσκο ο τυπος μαλλον μαλακιες λεει.εκτος κι αν οντως εγινε οποτε τι λογος μας πεφτει εμας.αμα ηταν και μουναρα η μαμα...αδερφη εχεις φιλαρακο? :2funny:
Οχι αδερφο εχω  :2funny: :2funny: :2funny:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ουστ τσκ τσκ τσκ... εγω που ειμαι τοσο ευγενικη μαζι σου... μου ραγιζεις την καρδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom