You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
για πρωτο ποστ πας καλα...sou gamw tin mana!nomizw oti dn pianei se esena auti i frash.poso diestrammenos mporei na eisai?eisai ELEOS!
συνεχισε ετσι!
Ηθελα να ηξερα κανενας admin δεν παιρνει πρωτοβουλια να σβησει αυτο απο εδω μεσα??
Πεταξε καποιος μια μαλακ.. και καποιοι συνεχιζουν και ασχολουνται ακομα δινοντας του αξια.
Υπαρχουν πολυ καλυτερα thread για σχολιασμο και οχι τις φαντασιωσεις του καθε ανωμαλου πιτσιρικα που δεν ξερει τι ειναι αυτο που κρεμεται αναμεσα στα ποδια του και τι δουλεια κανει.
Πεταξε καποιος μια μαλακ.. και καποιοι συνεχιζουν και ασχολουνται ακομα δινοντας του αξια.
Υπαρχουν πολυ καλυτερα thread για σχολιασμο και οχι τις φαντασιωσεις του καθε ανωμαλου πιτσιρικα που δεν ξερει τι ειναι αυτο που κρεμεται αναμεσα στα ποδια του και τι δουλεια κανει.
κο!κο!κο!που να ξερω , μηπως ειναι καμια γειτονια
το εχω διαβασει σε ενα βιβλιο με "μαργαριταρια"
νομιζω με τιτλο "ειτε παιδες ελληνων, ειτε παιδες βαρβαρων, και τα δυο δε γινεται"
τελος παντων you are the boss!
georgis777
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;
εσυ τι λες να μην πειραζει
δεν βαζει και κανενας καμμια καινουρια ιστορια να σβηστεί η μαλακια απο την πρωτη σελιδα
Όπως π.χ. "Ήρθε ο πατέρας μου την ώρα που κοιμόμουν και μου τον κάρφωσε ???"
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;
Αν δεν πειραζει εσενα εμας γιατι να μας πειραξει!!!
Να σε χαιρεται, αντε και σε ανωτερα
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Γιατι τιο κακοπαιρνετε το παιδι?
θειοι θειες συγγενεις του λεγανε τοσα χρονια "Εσυ παιδι οταν μεγαλώσεις να προετοιμαστεις να αναλαβεις την ΔΟΥΛΕΙΑ του ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!"
και καταλαβε λάθος ο ανθρωπας!!!!!!!!!!
Εγω εχω μια ιστορία που με ΠΗΔΗΞΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου στα 17 οταν του τρακαρα το ΑΜΑΞΙ αλλα δεν νομιζω τετοιες ιστοριες να ταιριαζουν εδω
θειοι θειες συγγενεις του λεγανε τοσα χρονια "Εσυ παιδι οταν μεγαλώσεις να προετοιμαστεις να αναλαβεις την ΔΟΥΛΕΙΑ του ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!"
και καταλαβε λάθος ο ανθρωπας!!!!!!!!!!
δεν βαζει και κανενας καμμια καινουρια ιστορια να σβηστεί η μαλακια απο την πρωτη σελιδα
Εγω εχω μια ιστορία που με ΠΗΔΗΞΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου στα 17 οταν του τρακαρα το ΑΜΑΞΙ αλλα δεν νομιζω τετοιες ιστοριες να ταιριαζουν εδω
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
δεν πειράζει γιόκα μου. πήδα και τη γιαγιά
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
θα την εχει αφησει εγκυο τωρα.Ετοιμαζεται να γινει πατερας-αδερφοςτι έγινε ρεεεεε....ακόμα την μάνα του πηδάει αυτός?....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K