ενταξει την αρρωστη φαντασιωση του μας ειπε το παλικαρι,αλλα για να ειμαστε σιγουροι ας μου στειλει με pm το τηλεφωνο και τη διευθυνση της μανας του για να δουμε αν οντως ειναι οπως τα περιγραφει,το πολυ πολυ κανουμε και μια παρτουζα ρε αδερφε!να μην εχει και παραπονο η μανα του οτι δεν τη γαμησε ο γιος της...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 227K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μάλλον για δέσιμο είναι το άτομο.Εισαι για δεσιμο η εχεις διεστραμμενες αντιληψεις η αχαλινωτη φαντασια . Διαλεγεις και παιρνεις
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
δεν πειράζει γιόκα μου. πήδα και τη γιαγιά
Θα ζηλεψει η μανα του και θα εχουν μαλλιοτραβηγματα
[move] [/move]
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Σωστα εχει και χειροτερα οπως λες.Eντάξει την μάνα του έχυσε στο στόμα πως κάνετε έτσι? καλύτερα απο το να της κάνει κανένα παιδί....σε τέτοια περίπτωση τι τον φωνάζει?μπαμπά η' αδερφέ?
Facial_Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πααααααααααααααααααλι εσυ που πηδηξες τη μανα σου??? Μας ταχεις κανει τσουρεκια ρε!! Ε, και τι θες τωρα?? Να στην πηδηξουμε κ μεις??? Βαλτη σε κανα γραφειο , να την παρουμε..
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι γίνετε εδώ μέσα ? ο ένας γαμάει την μανά ταυ , ο άλλος την αδελφή του , την πεθερά του ,την θεια του , μπουρδελο έχει γίνει το site .
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.710
- Πόντοι
- 9.931
Εντάξει, άμα έχεις μουνί μέσα στην οικογένεια γιατί να τρέχεις έξω από αυτή για να βρεις;Τι γίνετε εδώ μέσα ? ο ένας γαμάει την μανά ταυ , ο άλλος την αδελφή του , την πεθερά του ,την θεία του , μπουρδέλο έχει γίνει το site .
[Ο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ (ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ...
Περηφανευεσαι που γραφεις σε site για μπουρδελα; Απο το ενα ακρο στο αλλο.
Περηφανευεσαι που γραφεις σε site για μπουρδελα; Απο το ενα ακρο στο αλλο.
a_ydravlikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολες μαλακιες φανταζεσε φιλε μου και οπως πασ μαλλον θα ρεψης απο την μαλακια
ενταξει την αρρωστη φαντασιωση του μας ειπε το παλικαρι,αλλα για να ειμαστε σιγουροι ας μου στειλει με pm το τηλεφωνο και τη διευθυνση της μανας του για να δουμε αν οντως ειναι οπως τα περιγραφει,το πολυ πολυ κανουμε και μια παρτουζα ρε αδερφε!να μην εχει και παραπονο η μανα του οτι δεν τη γαμησε ο γιος της...
eleos file kita na deis ti simeveni ena pistevo oti afto einai istoria apo to mialo sou epidi den exeis gamisi pote ....i akoma kai an afto exei simvi tote ena eisai arostos dyo i mana sou einai pragmatiki poutana pou to ekane afto kai esy eisai akoma pio pmalakas eiste arosti ante me to kalo kai na kanete kai ena pedi mazi re na to vaftisi kai o adelfos sou i adelfi sou kai min ksexasete na ginete mia partouziara oikogenia eleos re pousti mou ti einai afta eleos o kathenas me ta pseftika onira tou eleos
φίλε καλώς ήλθες ;)
γράφε όμως με ελληνικά γράμματα γιατί θα σβηστεί το ποστς σου
από κάποιον μοντ!! Απαγορεύονται τα greeklish!!
καλή διασκέδαση ;);)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K