Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Με τον παίχτουρα έχεις καμιά συγγένεια????Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος
Με τον παίχτουρα έχεις καμιά συγγένεια????Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος
ελεοςpompino
Φιλε,δεν σε πιστευει κανεις.. (απ'οτι καταλαβες)
Μονο ενας τροπος υπαρχει για να τους αποστομωσεις ολους...
Φωτο ή βιντεο.... ;)
Αγρια ηδονη....στο παρελθον ειχα παει για ενα σεμιναριο στην Ιταλια και θα επρεπε να το παρουσιασω στους Ιταλους συναδελφους στα Αγγλικα...οποτε πριν φυγω αποτανθηκα σε μια καθηγητρια Αγγλικων ενος φροντιστηριου της περιοχης μου...αν ηθελε να μου κανει ιδιαιτερα σπιτι μου για να μου τα φρεσκαρει και να τα βελτιωσει....φυσικα το νου μου εγω το ειχα να την πηδηξω γιατι ηταν μουναρος και τις αρεσε να ντυνεται προκλητικα.Ηταν τριανταρα στην ηλικια της.Στο δευτερο ιδιαιτερο... εκει που ειχε σκυψει απο πανω μου φαινονταν το στηθος της και χωρις να χασω ευκαιρια της λεω...σε παρακαλω κουμπωσε το κουμπι της μπλουζας σου γιατι φαινεται το υπεροχο και θεσπεσιο στηθος σου...και τι απανταει στο Τιτανομεγιστο Παιχτουρα??Μου αρεσει να ηδονιζονται οι ανδρες με την παρτη μου!!Τι ηθελε να το πει αυτο...Τις εκανα εγω ενα μαθημα διαπαιδαγωγησης το κατι αλλο...την εστησα στα τεσσερα τις τον εχωσα και τις ειπα τωρα με τον Παιχτουρα στην μουναρα σου συνεχισε την διδασκαλια μωρη που μομιζεις οτι ειμαστε μαλακες και θα μας δινεις ''homework'' εσυ Κια αντι να εξαγριωθει με την αποτομη κινηση μου..το απολαμβανε και εσκουζε απο απολαυση σαν μια πουταναρα,πρωτης κατηγοριας Στο τελος των δεκα ιδιαιτερων μαθηματων..οχι μονο με ευχαριστησε γιατι ειχε οπως μου ειπε καιρο να κανει σεξ με τον ανδρα να παιρνει πρωτοβουλιες...με τρεις-τεσσερις σχεσεις που ειχε στο παρελθον τους αποκαλεσε μαμουχαλους στο σεξ..και ηθελε να κανουμε σχεση...φυσικα αναγκαστηκα να τις εξηγησω οτι πανω απο ολα θελω να ειμαι ελευθερος και δεν επιθυμω σοβαρη σχεση...την κρατησα για καμποσο διαστημα γκομενα... μονο για
ναι τρέχοντας...στη καραπουτσακλάρα μου ποιος πιστέυει και ποιος όχι.Αυτή νομίζεις ήταν η έγνοιά μου?
εγω θα πηδηξω αυριο τον δημαρχο..Μάγκες το πρωί (μιλάμε πολύ πρωι) πήδηξα μια καθαρίστρια του Δήμου κοντά σε γνωστή πλατεία. Μετα ξύπνησα!
Είμαι σίγουρος ότι την έβαλες μέσα στο καροτσάκι του δήμου και την πήγες γαμιόντας!Μάγκες το πρωί (μιλάμε πολύ πρωι) πήδηξα μια καθαρίστρια του Δήμου κοντά σε γνωστή πλατεία. Μετα ξύπνησα!
Και ποια είναι η έγνοια σου ρε έρμε????
Να το κρατήσεις κρυφό?
Είναι ξεδοντιάρης...???εγω θα πηδηξω αυριο τον δημαρχο..
Αμα δεν θες..τοτε πασο!!!ναι τρέχοντας...στη καραπουτσακλάρα μου ποιος πιστέυει και ποιος όχι.Αυτή νομίζεις ήταν η έγνοιά μου?
Δεν έχω παντζούρια...σε εγκαταλελειμένο ζω,θα'ρθεις να με δείρεις?άστο φίλε άστο...καληνύχχτα και κοίτα να κλείσεις καλά τα παντζούρια
Καταρχάς είναι μαλακία να πληρώνεις για να μάθεις Ιταλικά για τον ασεπ και να το ρίχνεις στο γαμήσι...πόσα δίνεις την ώρα...40€? ...και πηδάς και την ίδια κάθε μέρα...όταν τελειώνει η ώρα φεύγει? γιατί δεν πας σε στούντιο να γαμάς κάθε μέρα και άλλη ή να μαζεύεις τα λεφτα 3 ιδιαιτέρων και να πέρνεις μια ωραία βίζιτα κάθε τόσο...Ο μαλάκας της υπόθεσης είναι εσυ αν το καταλαβαίνεις, γιατί η γκόμενα δεν ασχολείται με τα ιταλικά σου, δεν κάνει καμιά προεργασία και μαγκιά της να σου τα περνει και να γαμιέται με μικρότερο...μάλιστα θέλει και τον γιατρό για τα πολλά...ρε τι μαγκιόρες που είναι μερικές...αν το κάνει και σε άλλους θα έχει ξεσκιστεί στην κυριολεξία στο χρήμα...και το άλλο, γιατί μας τα γράφεις εδω αυτά, δεν μας δίνεις τηλέφωνο να κάνουν ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν, δεν μας λες καμια πικάντικη λεπτομέρεια, τίποτα απολύτως...απλα μας το λες γιατί, για να σου πουμε μπράβο? Ε, μπράβο σου λοιπόν και σου εύχομαι και άλλες ωραίες περιπέτειες...αλλά προσωπικά χέστηκα ποιά πηδας, εγω δεν εχω κατι να κερδισω απο αυτο. Δεν έχεις φίλους να πεις τις εμπειριες σου και τις λες σε μας...Το γράφω εδω γιατί παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να γράφουμε μαλακιες στο σαιτ τελευταια μάγκες και εμεις τα παλιοτερα μέλη έχουμε ξενερωσει...ενα φιλτραρισμα δεν βλαπτει...
με τιμή,
DIKY
Δεν έχω παντζούρια...σε εγκαταλελειμένο ζω,θα'ρθεις να με δείρεις?
τι το θές το πνεύμα αφού δε το χεις.Τα παντζούρια λέμε...
Εγω έχω απορία.Πόσοι γιατροί έχουν γυναίκα δασκάλα που διδασκει ιταλικα και ειναι 35 ετων και μοιαζει κιολας στην πρώτη photo.Επίσης πόσοι απο αυτους τους γιατρούς διαβάζουν στο site