TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Με αυτο το τροπο σε κατι 16χρονες - 18χρονες θα χεις επιτυχια....
Αλλα σε πιο απαιτητικες γκομενες... σε εχουν καταπιει και σε χονευουν που λεει ο λογος πριν το μυριστεις
Ποιος ειπε οτι το θεμα το γκομενικο ειναι απλη υποθεση? Επειδη θα βγουν τωρα οι γνωστοι μαλακες να με κραξουν... οτι ειμαι φιλοσοφος και οτι τα ψαχνω...
Ποιος ειπε οτι οι σχεσεις ειναι απλο θεμα? Αν ηταν τοσο απλο οπως ακριβως καποιοι το παρουσιαζουν μεσα απο κλισε του στυλ "Απλα να εισαι ο εαυτος σου"
Εχετε την εντυπωση πως θα υπηρχαν ...
α)Τοσες αποτυχημενες σχεσεις και διαζυγια?
β) Τοσοι μονοι και μονες ανα τον κοσμο?
γ) Τοση αγαμια? και επιφυλακτικοτητα?
δ) Τοσες απιστιες??? Λογω βαρεμαρας?
Οπως καθε τομεας ετσι και το γκομενικο θελει δουλεια.... και προσηλωση... να βλεπεις η αλλη τι κανει πως κινειται που χεις απεναντι σου... τι να κανεις για να την κρατησεις.... ακομη και διορατικοτητα θελει γενικα ολα αυτα ειδαλλως θα περιοριστεις στα γνωστα κλισε "Ειμαι ο εαυτος μου και σε οποια αρεσει" και θα πειθεις εκει τις μετριες... και θα γυρνας απο εδω και απο εκει σαν την αδικη καταρα... 1 μηνα σχεση 11 αγαμια... οπως ειναι και οι περισσοτεροι - περισσοτερες δηλαδη που δεν δεχονται να κατσουν και να παιξουν οργανωμενα επειδη θεωρουν πως η ζωη τους χρωσταει την φοβερη γκομενα η γκομενο στο πιατο επειδη ειναι ΑΥΤΕΣ Η' ΑΥΤΟΙ... αυτη ειναι η ΜΑΥΡΗ αληθεια... Τοσο μαυρη οσο και ο μαυρος θανατος.
+1000