Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Όμορφη κουβέντα ανοίξαμε για το "καμακι"

Αυτό που έχω να καταθέσω αρχικά είναι ότι δεν υπάρχει συνταγή - τεχνικές όμως υπάρχουνε.

Είναι η διάθεση σου και η διάθεση της

Ο χοροχρόνος - η συγκηρία - το ξαφνικό ή αναπάντεχο

Φυσικά ένας καλός μάστορας που ξέρει τεχνικές και είναι κουλάτος, αν του έρθει καλή ζαρία θα φάει καλά.

Σπούδασα στη Ρώμη την δεκαετία του '80 και γνώρισα μεγάλους ψαράδες (σχεδόν επαγγελματίες) που οι περισσότεροι δεν ήταν καν πάνω από το μέσο όρο στην εμφάνιση.

Ο ένας από αυτούς (που τον παρακολουθούσα για καιρό - αν και δεν γνωριστίκαμε) ήταν ένας ασχημάντρας με στιλ καιμπόι και κιθάρα (+30 τότε) που την άραζε στα σκαλία στην Πιάτσα ντι Σπάνια. Ο τύπος έσκαγε στο στέκι του κατά της 7μμ, με την κιθάρα του και καμία μπυρίτσα. Ξεκιναγε να παίζει κάποιες ρομαντικές μπαλάντες τραγουδόντας σιγά και με κουλ στιλ (γουστάρω και είμαι και ωραίος - μπάζο ήταν αλλά τεσπα). Περνούσαν οι τουρίστριες (εκεί είχε ειδικότητα) παρέες και κάποιες κοντοστέκονταν. Μερικές γούσταραν τα τραγούδια του και σιγομουρμούριζαν. Κάποιες κάθονταν και από εκει και μετά ήταν θέμα χρόνου πότε θα τις  :knockinb:. Ο μάγκας διάλεγε  πάντα τις καλύτερες και δεν βιάζονταν. Έδειχνε  ότι δεν ήταν λιγούρης και ότι μόνο η μουσική τον ενδίεφερε.

εχουμε και στην αθηνα τετοιους. πειραζει που θελω να κοπανησω καθε τυπακο με κιθαρα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Καβλως το αγορι το ανωμαλο και το βιαιο...βγαλε το καυλι σου -παιχτο με μανια και μετα βαρατο με μια πετρα...θα δεις ανακουφιση στο θεμα σου...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρε καμια κιθαρα και τραβα παιξε στην ερμου ρε γελοιε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και αν δε πιασει αυτο κανε και κανενα μαγικο... νουμερο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
παει και αυτο το θρεντ....εγαμηθη... :jerking: :jerking: :jerking: και ειχε ψωμι...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Προσωπικά το PUA με έχει βοηθήσει πολύ με τις γυναίκες. ΑΛΛΑ, και εδώ είναι το θέμα, πρέπει να μπορείς να ξεχωρίσεις τις μαλακίες που πουλάνε από τα λίγα καλά πράγματα.

Φίλε Turbothor, 100% είναι μόνο ο θάνατος. Για τις γκόμενες αμφιβάλλω. Είναι και αυτό κομμάτι του marketing στο pua, ότι και καλά μπορείς να είσαι ένας χαμένος τύπος 40 χρονών με καράφλα και μπεκροκοιλιά που ζεί με τους γονείς του και με τις σωστές ατάκες να μπορεί να ρίχνει μοντέλα. Δεν ισχύει αυτό. Έχω διαβάσει πάρα πολλά PUA βιβλία, έχω μιλήσει με PUAάδες στην Ελλάδα που γαμάνε συνεχώς(όχι από τα site που έβαλες) και έχω δοκιμάσει ένα σωρό προσεγγίσεις. Έχω καταλήξει ότι οι PUAάδες του εξωτερικού ενώ τα λένε όλα δεν δίνουν έμφαση σε αυτά που έχουν σημασία για να μην ξενερώσουν τον κόσμο. Το θέμα είναι ότι για να έχει κανείς γκόμενες στην ζωή του πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και κατ επέκταση τον τρόπο ζωής του. Δεν υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνεις αυτό.

Εμένα πάντως ειδικά όταν γνώρισα ανθρώπους που ήξεραν τι παίζει, το pua με βοήθησε. Κάποιες πληροφορίες είναι καλές, δλδ πως να ανοίγεις και τι στόχους πρέπει να έχεις για να πας από το ένα επίπεδο στο άλλο με την γκόμενα, πως να κάνεις συζήτηση σαν άνθρωπος κλπ. Οι λεπτομέρειες που αναλύουν κάποιες φορές δείχνει ότι το έχουν ψάξει πολύ. Πιστεύω πλέον ότι η γλώσσα του σώματος και ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα είναι υπερβολικά πιο σημαντικά από τις ατάκες. Επίσης πιστεύω ότι το status, δλδ ποιός είναι ο αρχηγός και η ιεραρχία σε έναν συγκεκριμένο χώρο παίζει τεράστιο ρόλο.

Τσέκαρε το Magic Bullets από Love Systems, επίσης βρες ότι μπορείς από τον Adam Lyons/AFCAdam(έχει και utube vids).

Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι περισσότεροι άντρες μετά από λίγο παραιτούνται.

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
νομίζω πάντως ότι οι τύποι στα βιντεάκια του πρώτου post, με τέτοιες ατάκες, δεν πρέπει να γαμάνε ούτε καν τη χούφτα τους!  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πιστεύω πλέον ότι η γλώσσα του σώματος και ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα είναι υπερβολικά πιο σημαντικά από τις ατάκες. Επίσης πιστεύω ότι το status, δλδ ποιός είναι ο αρχηγός και η ιεραρχία σε έναν συγκεκριμένο χώρο παίζει τεράστιο ρόλο.

+1...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αυτά διαβάζουν οι πιτσιρικάδες και μετα γαμανε την χουφτα τους άντε και καμια τανα.

Βρε έξω γίνεται χαμός  τα μουνία σπαρταρανε λεμεεεεεεεεεε

συμφωνώ σπαρταράνε και προσπαθούμε να τα προλάβουμε με κάποιο τρόπο...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Έχεις απόλυτο δίκαιο

Μια ακόμη πετυχημένη απάτη ολκής ;)

Συνέχίζω από το προηγούμενο πόστ μου.........................

Τελευταία φόρα που επισκέφτικα την Ρωμη το 2004 ο καιμπόης ήταν στην ίδια θέση  καμιά 55χρονών πλέον!!!!!!!!! (αλλά καλοστεκούμενος χωρίς κοιλίες κλπ) και φόρτονε τουρίστριες

Ένας άλλος μεγάλος κάμακας που γνωρισα από κοντά ήταν ιταλοπολονός. Τον φωνάζαμε Κλάραμπελ (ήταν πανάσχημος). Ο μάγκας έκανε την πιο απίθανη δουλεία, έγραφε ερωτικές ιστορίες για τα πορνό φωτορομάτζα που κυκλοφορούσαν τότε. Και κανά σενάριο για πορνό ταινίες.
Ο μάγκας είχε νοικίασει ένα μεγάλο και όμορφο διαμέρισμα στο Σαν Λορέντζο και είχε στήσει την παγίδα του. Επινοικίαζε ένα δωμάτιο από το πραγματικά όμορφο διαμερισμά του σε ξένες φοιτήτριες που έρχονταν για κανα τρίμηνο τμήμα φοίτησης στη Ρώμη. Μιας και ήξερε κάποια εγγλέζικα και γερμανικά (του κωλου αλλα οι ιταλοί γενικός έχουν πρόβλημα με τις ξένες γλώσσες - άρα αυτος ήταν πολύγλωσσος) δεν χρειάζονταν πολυς κόπος.
Νοικιαζε το δωμάτιο και έκανε πάρτι όπου καλούσε όλες τις γνωστές της νοικίαρισας. Πρόσφερε κάποιες εξυπηρετίσεις και μετα  τις:knockinb: σχεδόν όλες.

συμφωνούμε ρε φιλε αλλά δεν μπορούμε όλοι να κατέβουμε στην ερμού με κιθάρα... και άλλοι δεν εχουμε το χρόνο αλλά και δεν έχουμε σπίτια όλοι και δωμάτια για να νοικίαζουμε σε γκομενάκια.... με κάποιο άλλο τρόπο προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμφωνούμε ρε φιλε αλλά δεν μπορούμε όλοι να κατέβουμε στην ερμού με κιθάρα... και άλλοι δεν εχουμε το χρόνο αλλά και δεν έχουμε σπίτια όλοι και δωμάτια για να νοικίαζουμε σε γκομενάκια.... με κάποιο άλλο τρόπο προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι

μπουζουκι? ντριγκι ντριγκι ντραν βρωχ αμαννννννννννννννννν

και τσουπ  :knockinb:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
τρικο αυτο εννοω και γω.ΕΞΩ εχει γινει η θαλασσα γιαουρτι και καποιοι κονομανε πουλωντας φουμαρα...φουμο λεμε...γαμουσα με ζεδακι πιτσιρικος και τωρα τα μαλακιστηρια θελουν τουτου τζιτζι για παρουν θαρρος να χωθουνε....ορματε ρε η ζωη δεν περιμενει

δεν ξέρω ρε φίλε αν τα λες καλά... ορμάτε λες αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει. τέτοιο σενάριο ορμάτε το είδα να αποτυγχαίνει πάμπολλες φορές...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μπουζουκι? ντριγκι ντριγκι ντραν βρωχ αμαννννννννννννννννν

και τσουπ  :knockinb:

δεν είμαι καλός στη μουσική γενικά... ούτε να τραγουδώ ξέρω.... :2funny: :2funny:

αυτό έλειπε να κάνουμε μαθήματα  μουσικής για να  :fuck2: :knockinb:  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν είμαι καλός στη μουσική γενικά... ούτε να τραγουδώ ξέρω.... :2funny: :2funny:

αυτό έλειπε να κάνουμε μαθήματα  μουσικής για να  :fuck2: :knockinb:  :2funny: :2funny:

νταξει ρε τυπε για ολους εχει. ξερεις να κανεις κλανιες με τη μασχαλη?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλως ηρθατε στο 1955...

Stories