Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει κανένα βιβλίο για το πως να αντιδράς όταν σου κάνουν καμάκι οι γκόμενες?

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Υπάρχει κανένα βιβλίο για το πως να αντιδράς όταν σου κάνουν καμάκι οι γκόμενες?

όχι αλλά ένας εκ των δύο έχει βγάλει βιβλίο και για τις γκόμενες πώς να κάνουν καμάκι σε άντρες.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
τα εχουμε ξαναπει αυτα. σημασια δεν εχει το ΤΙ θα πεις αλλα το ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ οταν το λες.

Επισκέπτης
τα εχουμε ξαναπει αυτα. σημασια δεν εχει το ΤΙ θα πεις αλλα το ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ οταν το λες.

εγω ρε τυπε στην αρχη γαργαλιεμαι , απο την καβλα , αλλα στο τελος κατουριεμαι. Αναγκαστικα λεω οτι παω για πουδραρισμα και νομιζει ο αλλος οτι παστωνομαι καθε τρεις και λιγο. Δραμα κατασταση , ασε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σχετικα με αυτα που λεει εδω μεσα , ενταξει.... λεει μεν καποια σωστα πραγματα.... αλλα πολλες γενικοτητες.

Το οτι η γυναικα εχει σαν βιολογικη αδυναμια της την περιεργεια δεν ειναι κατι το εξιδεικευμενο αλλα κατι το γενικο.

Επισης αυτα για τις συζητησεις που λεει "κουτσομπολεψε την διπλανη , τον διπλανο" και τα σχετικα... ειναι μπαρουφες παντελως.

Συμφωνω πως καθε γκομενα θελει να εχει εναν καλο συζητητη απεναντι της... αλλα ο χαρακτηρισμος αυτος απο μερους της εχει να κανει με το κατα ποσο

εχεις πληροφορηθει για την προσωπικοτητα της.... Καπου σε καποιο αλλο αντιστοιχο λινκ των Πουαδων  :grin: οπως ονομαζονται..... καταδικαζε την Πληροφορια....

Οχι η Πληροφορια για να ριξεις μια γκομενα χρειαζεται και μαλιστα αρκετα. Αν θες να εισαι καλος συζητητης θα πρεπει πρωτυτερα να χεις γινει πολυ καλος ψυχολογος και πολυ καλος κατασκοπος.

Δεδομενου οτι στις μερες μας κυριαρχει ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ , και ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ... ειλικρινα χεστηκε παντελως η αλλη για το τι εισαι και για το τι θα πεις απο κουτσομπολια αν δεν εχεις βρει τι ειναι αυτο που θελει να ακουει. Αν εισαι αρνητης και της αποψης "Εγω ετσι ειμαι και σε οποια αρεσω" μην μπεις καν στην διαδικασια να σχολιασεις αυτο το ποστ. Μεινε στην απεξω 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Προσωπικά το PUA με έχει βοηθήσει πολύ με τις γυναίκες. ΑΛΛΑ, και εδώ είναι το θέμα, πρέπει να μπορείς να ξεχωρίσεις τις μαλακίες που πουλάνε από τα λίγα καλά πράγματα.

Φίλε Turbothor, 100% είναι μόνο ο θάνατος. Για τις γκόμενες αμφιβάλλω. Είναι και αυτό κομμάτι του marketing στο pua, ότι και καλά μπορείς να είσαι ένας χαμένος τύπος 40 χρονών με καράφλα και μπεκροκοιλιά που ζεί με τους γονείς του και με τις σωστές ατάκες να μπορεί να ρίχνει μοντέλα. Δεν ισχύει αυτό. Έχω διαβάσει πάρα πολλά PUA βιβλία, έχω μιλήσει με PUAάδες στην Ελλάδα που γαμάνε συνεχώς(όχι από τα site που έβαλες) και έχω δοκιμάσει ένα σωρό προσεγγίσεις. Έχω καταλήξει ότι οι PUAάδες του εξωτερικού ενώ τα λένε όλα δεν δίνουν έμφαση σε αυτά που έχουν σημασία για να μην ξενερώσουν τον κόσμο. Το θέμα είναι ότι για να έχει κανείς γκόμενες στην ζωή του πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και κατ επέκταση τον τρόπο ζωής του. Δεν υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνεις αυτό.

Εμένα πάντως ειδικά όταν γνώρισα ανθρώπους που ήξεραν τι παίζει, το pua με βοήθησε. Κάποιες πληροφορίες είναι καλές, δλδ πως να ανοίγεις και τι στόχους πρέπει να έχεις για να πας από το ένα επίπεδο στο άλλο με την γκόμενα, πως να κάνεις συζήτηση σαν άνθρωπος κλπ. Οι λεπτομέρειες που αναλύουν κάποιες φορές δείχνει ότι το έχουν ψάξει πολύ. Πιστεύω πλέον ότι η γλώσσα του σώματος και ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα είναι υπερβολικά πιο σημαντικά από τις ατάκες. [size=15pt]Επίσης πιστεύω ότι το status, δλδ ποιός είναι ο αρχηγός και η ιεραρχία σε έναν συγκεκριμένο χώρο παίζει τεράστιο ρόλο.[/size]

Τσέκαρε το Magic Bullets από Love Systems, επίσης βρες ότι μπορείς από τον Adam Lyons/AFCAdam(έχει και utube vids).

Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι περισσότεροι άντρες μετά από λίγο παραιτούνται.

Τύπε, δε χρειάζεται να κάνεις διδακτορική διατριβή για να ανακαλύψεις κάτι που ισχύει από την εποχή των παγετώνων  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσωπικα πιστευω πως η σχολη των PUA ειναι ημιτελης... λεει μεν σωστα πραγματα αλλα δεν παρεχει ευρυ φασμα.

Λεει γενικοτητες ειδικα στα θεματα προς συζητηση...

Δεν λενε πουθενα για Μηαχνισμους Ψυχολογησης μιας Γκομενας.... Την γκομενα αν δεν την ψυχολογησεις τελειωσες....Υπαρχουν κατηγοριες απο γκομενες με τις οποιες δεν αξιζει καν να κατσεις να χασεις χρονο και να ασχοληθεις...

Επισης σε μια Γκομενα εξεταζεις και μαθαινεις παση θυσια το παρελθον της... τον τροπο που κινειται ειδαλλως χωρις γνωση εισαι τυφλος... Η ΓΝΩΣΗ ειναι δυναμη... οχι Η ΓΝΩΣΗ των ΠΟΥΑΔΩΝ... αλλα η ΓΝΩΣΗ της καθε γκομενας καθε φορα η οποια ειναι παντοτε δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ η.

ενα παραδειγμα???? Μια γκομενα Ναρκισσος...

εχει 10 μαλακες γυρω της.... και δεν τα φτιαχνει με κανεναν. Θα σε παιδεψει για κανα χρονο μεχρι να βγειτε και ΑΝ... Πως την καταλαβαινεις?

Αυτα δεν τα λενε οι Πουαδες.... μονο κατι φανατισμενες δηλωσεις σε στυλ "τις ριχνεις ολες" αυτο δεν ισχυει

Υπαρχουν και γκομενες τις οποιες δεν θα μπορεσεις να παρεις με το μερος σου με τιποτα... χωνεψε το

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Σχετικα με αυτα που λεει εδω μεσα , ενταξει.... λεει μεν καποια σωστα πραγματα.... αλλα πολλες γενικοτητες.

Το οτι η γυναικα εχει σαν βιολογικη αδυναμια της την περιεργεια δεν ειναι κατι το εξιδεικευμενο αλλα κατι το γενικο.

Επισης αυτα για τις συζητησεις που λεει "κουτσομπολεψε την διπλανη , τον διπλανο" και τα σχετικα... ειναι μπαρουφες παντελως.

Συμφωνω πως καθε γκομενα θελει να εχει εναν καλο συζητητη απεναντι της... αλλα ο χαρακτηρισμος αυτος απο μερους της εχει να κανει με το κατα ποσο

εχεις πληροφορηθει για την προσωπικοτητα της.... Καπου σε καποιο αλλο αντιστοιχο λινκ των Πουαδων  :grin: οπως ονομαζονται..... καταδικαζε την Πληροφορια....

Οχι η Πληροφορια για να ριξεις μια γκομενα χρειαζεται και μαλιστα αρκετα. Αν θες να εισαι καλος συζητητης θα πρεπει πρωτυτερα να χεις γινει πολυ καλος ψυχολογος και πολυ καλος κατασκοπος.

Δεδομενου οτι στις μερες μας κυριαρχει ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ , και ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ... ειλικρινα χεστηκε παντελως η αλλη για το τι εισαι και για το τι θα πεις απο κουτσομπολια αν δεν εχεις βρει τι ειναι αυτο που θελει να ακουει. Αν εισαι αρνητης και της αποψης "Εγω ετσι ειμαι και σε οποια αρεσω" μην μπεις καν στην διαδικασια να σχολιασεις αυτο το ποστ. Μεινε στην απεξω 

το forum είναι κλειστό... δεν μπορείς να μπεις...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Προσωπικά το PUA με έχει βοηθήσει πολύ με τις γυναίκες. ΑΛΛΑ, και εδώ είναι το θέμα, πρέπει να μπορείς να ξεχωρίσεις τις μαλακίες που πουλάνε από τα λίγα καλά πράγματα.

Φίλε Turbothor, 100% είναι μόνο ο θάνατος. Για τις γκόμενες αμφιβάλλω. Είναι και αυτό κομμάτι του marketing στο pua, ότι και καλά μπορείς να είσαι ένας χαμένος τύπος 40 χρονών με καράφλα και μπεκροκοιλιά που ζεί με τους γονείς του και με τις σωστές ατάκες να μπορεί να ρίχνει μοντέλα. Δεν ισχύει αυτό. Έχω διαβάσει πάρα πολλά PUA βιβλία, έχω μιλήσει με PUAάδες στην Ελλάδα που γαμάνε συνεχώς(όχι από τα site που έβαλες) και έχω δοκιμάσει ένα σωρό προσεγγίσεις. Έχω καταλήξει ότι οι PUAάδες του εξωτερικού ενώ τα λένε όλα δεν δίνουν έμφαση σε αυτά που έχουν σημασία για να μην ξενερώσουν τον κόσμο. Το θέμα είναι ότι για να έχει κανείς γκόμενες στην ζωή του πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και κατ επέκταση τον τρόπο ζωής του. Δεν υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνεις αυτό.

Εμένα πάντως ειδικά όταν γνώρισα ανθρώπους που ήξεραν τι παίζει, το pua με βοήθησε. Κάποιες πληροφορίες είναι καλές, δλδ πως να ανοίγεις και τι στόχους πρέπει να έχεις για να πας από το ένα επίπεδο στο άλλο με την γκόμενα, πως να κάνεις συζήτηση σαν άνθρωπος κλπ. Οι λεπτομέρειες που αναλύουν κάποιες φορές δείχνει ότι το έχουν ψάξει πολύ. Πιστεύω πλέον ότι η γλώσσα του σώματος και ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα είναι υπερβολικά πιο σημαντικά από τις ατάκες. Επίσης πιστεύω ότι το status, δλδ ποιός είναι ο αρχηγός και η ιεραρχία σε έναν συγκεκριμένο χώρο παίζει τεράστιο ρόλο.

Τσέκαρε το Magic Bullets από Love Systems, επίσης βρες ότι μπορείς από τον Adam Lyons/AFCAdam(έχει και utube vids).

Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι περισσότεροι άντρες μετά από λίγο παραιτούνται.

Προσωπικα πιστευω πως η σχολη των PUA ειναι ημιτελης... λεει μεν σωστα πραγματα αλλα δεν παρεχει ευρυ φασμα.

Δεν λενε πουθενα για Μηαχνισμους Ψυχολογησης μιας Γκομενας.... Την γκομενα αν δεν την ψυχολογησεις τελειωσες....Υπαρχουν κατηγοριες απο γκομενες με τις οποιες δεν αξιζει καν να κατσεις να χασεις χρονο και να ασχοληθεις...

Επισης σε μια Γκομενα εξεταζεις και μαθαινεις παση θυσια το παρελθον της... τον τροπο που κινειται ειδαλλως χωρις γνωση εισαι τυφλος... Η ΓΝΩΣΗ ειναι δυναμη... οχι Η ΓΝΩΣΗ των ΠΟΥΑΔΩΝ... αλλα η ΓΝΩΣΗ της καθε γκομενας καθε φορα η οποια ειναι παντοτε δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ η.

εχει 10 μαλακες γυρω της.... και δεν τα φτιαχνει με κανεναν. Θα σε παιδεψει για κανα χρονο μεχρι να βγειτε και ΑΝ... Πως την καταλαβαινεις?

Αυτα δεν τα λενε οι Πουαδες.... μονο κατι φανατισμενες δηλωσεις σε στυλ "τις ριχνεις ολες" αυτο δεν ισχυει

Υπαρχουν και γκομενες τις οποιες δεν θα μπορεσεις να παρεις με το μερος σου με τιποτα... χωνεψε το

απο τις απαντήσεις που βλέπω η εντύπωση είναι πως το PUA βοηθάει αλλά δεν είναι πανάκεια μέθοδος όπως χαρακτηρίζεται και έχει ελλείψεις σαν αυτές που προαναφέρονται... αλλά κατα τα άλλα βοηθάει κάπως

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία PUA και έχεις δεί όλα τα βίντεο PUA? PUA δεν είναι "σχολή". Είναι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με πολλές διαφορετικές απόψεις και γνώσεις. Μην το γενικεύεις και μην παιρνείς τα Ελληνικά site στα σοβαρά γιατί είναι πολύ μπλα μπλα και λίγη ουσία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια εγω ενα δυο λινκς ειδα.... και αυτα με το ζορι.. σιγουρα δεν εχω διαβασει ΟΛΑ οσα λενε...

γιατι δεν μου χρειαζονται... και δεν θελω να παρθει αυτο ως εγωιστικο... αλλα την εχω ψαξει και εγω τις δουλειες και με τις γκομενες και με τα καμακια και με τα μπουρδελα και με τα παντα και θα συνεχιζω να την ψαχνω μεχρι να πεθανω που λεει ο λογος.

Απλα για να ριξεις μια γκομενα.... η γενικα για να χεις επιτυχια στις γκομενες.... θα πρεπει να παρεις μια "εκπαιδευση" γενικευμενη... και με πολλες εναλλακτικες..... δεν καθεσαι να σε μαθουν μονο πως κανεις καμακι... η τι θα λες...

πρεπει να χεις διαβασει ψυχολογια , πολιτικα βιβλια να ξερεις να κανεις μια κουβεντα και να απαντας...(Μπορει να πεσεις σε καμια δικηγορο οπως ειχα πεσει πριν 2 χρονια) εκει τι θα της πεις? Για τα κουτσομπολια? σε εχει γειωσει με την μια.

λιγο απο απατεωνιστικες μεθοδους , αποπλανησης , αποκρυψης προθεσεων κτλπ . Για να δημιουργεις μυστηριο μεσα απο το οποιο δημιουργειται η περιεργεια... γεννας την περιεργεια σε καποια...  

Λιγο να ξερεις να δημιουργεις φαντασιωσεις και μυθους....

Να εισαι εκπαιδευμενος στο θρασος... τολμη... να εισαι πρακτικος να μην κολλας να χωνεσαι...

Κοιτα δηλαδη ποσοι τομεις αναδυονται και τοσοι αλλοι που υπαρχουν....Και μου ρχονται μερικοι μου διαβαζουν ενα βιβλιο σε στυλ "Η γλωσσα του σωματος" και πανε να μου το παιξουνε γκουρου του καμακιου και του παιχνιδιου με το αντιθετο φυλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με αυτο το τροπο σε κατι 16χρονες - 18χρονες θα χεις επιτυχια....

Αλλα σε πιο απαιτητικες γκομενες... σε εχουν καταπιει και σε χονευουν που λεει ο λογος πριν το μυριστεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος ειπε οτι το θεμα το γκομενικο ειναι απλη υποθεση? Επειδη θα βγουν τωρα οι γνωστοι μαλακες να με κραξουν... οτι ειμαι φιλοσοφος και οτι τα ψαχνω...

Ποιος ειπε οτι οι σχεσεις ειναι απλο θεμα? Αν ηταν τοσο απλο οπως ακριβως καποιοι το παρουσιαζουν μεσα απο κλισε του στυλ "Απλα να εισαι ο εαυτος σου"

Εχετε την εντυπωση πως θα υπηρχαν ...

α)Τοσες αποτυχημενες σχεσεις και διαζυγια?

β) Τοσοι μονοι και μονες ανα τον κοσμο?

γ) Τοση αγαμια? και επιφυλακτικοτητα?

δ) Τοσες απιστιες??? Λογω βαρεμαρας?

Οπως καθε τομεας ετσι και το γκομενικο θελει δουλεια.... και προσηλωση... να βλεπεις η αλλη τι κανει πως κινειται που χεις απεναντι σου... τι να κανεις για να την κρατησεις.... ακομη και διορατικοτητα θελει γενικα ολα αυτα ειδαλλως θα περιοριστεις στα γνωστα κλισε "Ειμαι ο εαυτος μου και σε οποια αρεσει" και θα πειθεις εκει τις μετριες... και θα γυρνας απο εδω και απο εκει σαν την αδικη καταρα... 1 μηνα σχεση 11 αγαμια... οπως ειναι και οι περισσοτεροι - περισσοτερες δηλαδη που δεν δεχονται να κατσουν και να παιξουν οργανωμενα επειδη θεωρουν πως η ζωη τους χρωσταει την φοβερη γκομενα η γκομενο στο πιατο επειδη ειναι ΑΥΤΕΣ Η' ΑΥΤΟΙ... αυτη ειναι η ΜΑΥΡΗ αληθεια... Τοσο μαυρη οσο και ο μαυρος θανατος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom