Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Ο τρόπος της προσέγγισης του pick up είναι 100% αποδεκτός από τις γυναίκες μου το έχουν πει και οι ίδιες ότι η προσέγγισή μου είναι σωστή. To pick up πρόκειται για προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένας τρόπος να δει ο άνδρας το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η προσωπικότητά του.. Και ένας από όλους τους τρόπους είναι η εξάσκηση με τις γυναίκες.. Οι γυναίκες από την φύση τους αποτελούν το τεστ προσωπικότητας για τον άνδρα. Τι εννοώ με αυτό.. Ανάλογα με το πως απαντάει στις ερωτήσεις, στις δοκιμασίες, και κατα πόσο επηρεάζουν τον ίδιο και το προγραμμά του οι γυναίκες, βλέπει ο άνδρας την προσωπικότητά του και έτσι μπορεί να βελτιώνεται. Όσον αφορά τους στόχους που έχω από το pick up. και γι αυτό εξάλλου ασχολούμαι σε συστηματική βάση είναι: α) Να αναπτύξω την προσωπικότητά μου. β) Να μπορώ να έλκω τις όμορφες και ποιοτηκές με προσωπικότητα γυναίκες που επιθυμώ. γ) Να έχω ολοκληρωμένα παιχνίδια δηλαδή σεξ χωρίς να χρειάζεται να κάνω μεγάλη ποσότητα για να το πετύχω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
pierogr δεν ξερω τι ρολο βαρας εσυ προσωπικα αλλα οποιος θελει να το ψαξει λιγο περισσοτερο

ας διαβασει και εδω ορισμενα πραγματα (οχι για τις γκομενες) αλλα για τις τεχνικες του τσαρλατανισμου και της εμμεσης χειραγωγησης

-> The Power Of Charlatan Μεταφραση Miriam Beard. New Haven: Yale University Press 1939

Λοιπον , το θεμα γκομενα ειναι παρα πολυ απλο....

1. Να φτιαξεις ΦΗΜΗ.  ΦΗΜΗ - ΛΕΦΤΑ

2. Να φαινεται οτι εισαι και απο αλλες γκομενες επιθυμητος. Καντην να ζηλεψει

3. Μοτιβο ενδιαφεροντος - αδιαφοριας... μια ενδιαφερον μια αδιαφορια

Πρεπει να πληρωσεις για να καταλαβεις αυτα τα 3 πραγματα???

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
pierogr δεν ξερω τι ρολο βαρας εσυ προσωπικα αλλα οποιος θελει να το ψαξει λιγο περισσοτερο

ας διαβασει και εδω ορισμενα πραγματα (οχι για τις γκομενες) αλλα για τις τεχνικες του τσαρλατανισμου και της εμμεσης χειραγωγησης

-> The Power Of Charlatan Μεταφραση Miriam Beard. New Haven: Yale University Press 1939

Λοιπον , το θεμα γκομενα ειναι παρα πολυ απλο....

1. Να φτιαξεις ΦΗΜΗ.  ΦΗΜΗ - ΛΕΦΤΑ

2. Να φαινεται οτι εισαι και απο αλλες γκομενες επιθυμητος. Καντην να ζηλεψει

3. Μοτιβο ενδιαφεροντος - αδιαφοριας... μια ενδιαφερον μια αδιαφορια

Πρεπει να πληρωσεις για να καταλαβεις αυτα τα 3 πραγματα???

αφου ρε τυπε ενα ειναι το κόλπο να ρίξεις γκόμενα κι εσυ το ξέρεις ήδη

1. τη ρωτάς ποσα παιρνει
2. σου απαντα
3. της τα δίνεις
4. τη γαμάς.

τι το ψάχνεις παραπέρα κι εσυ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σημερα η κλωνα εχει βγει στη γυρα με τη ψωλη στο χερι και τη βαραει στα τραπεζια  :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

1. τη ρωτάς ποσα παιρνει
2. σου απαντα
3. της τα δίνεις
4. τη γαμάς.

ΤΑ  ΣΠΑΣΕΣ      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

1. τη ρωτάς ποσα παιρνει
2. σου απαντα
3. της τα δίνεις
4. τη γαμάς.

Ναι , και? Τι καταφερνεις τωρα με αυτο το ποστ.

Ειναι και αυτος ενας τροπος φυσικα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

"Το κόστος μιας μονοήμερης προσωπικής εκπαίδευσης, κατά την οποία ο μαθητής βρίσκεται τετ-α-τετ με τον δάσκαλο Λα Ρουίνα, παρότι πλασάρεται ως «εκπληκτικά χαμηλό», ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5100 ευρώ, ενώ δυο μέρες εντατικών μαθημάτων στο bootcamp της σχολής κοστίζουν 622 ευρώ συν ΦΠΑ.
Πιο οικονομική λύση είναι το πακέτο οπτικοακουστικού υλικού για κατ οίκον εκπαίδευση στην τιμή των 60 ευρώ."
5.100 ΕΥΡΩ κοστίζουν τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρει ο δάσκαλος του φλερτ Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα σε επίδοξους Καζανόβες"

Τυπε εχεις παλαβωσει απο την αγαμια? Δεν παω να με ριξω σε κανα γκρεμο καλυτερα που θα πληρωσω για να με μαθουν να ριχνω ελλεηνιδες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου εκει 5100 λεει ο αλλος.... μηπως εννοει 5100 κλοτσες?

αυτες ευχαριστως του τις δινω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ναι τυπε.... 5100 ευρω προσεξε μην δωσω για να ριξω τις ελλεηνιδες... δεν παω να με ριξω σε κανα γκρεμο καλυτερα???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου εκει 5100 λεει ο αλλος.... μηπως εννοει 5100 κλοτσες?

αυτες ευχαριστως του τις δινω

εμ εγω σου ειπα τι να κάνεις αλλα με αποπαίρνεις...

αλλα για μισο λεπτο! ποιος ειπε οτι αυτα τα "σεμινάρια" κάνουν μονο για ελλεηνίδες?
μαθε να ριχνεις γκομενα και πανε Σουηδια να ριξεις οσα γκομενακια θες!

αλλα αρχικα θα πρεπει να μαθεις να μιλάς. Ατάκες "ποσο πάει?" "κανεις OWO, CIF, CIM, A-level" δεν ενδείκνυνται για μη πουτάνες σε καμία χωρα του κόσμου.

σκεψου να με εβλεπε κανείς απο κοντά και να ένιωθε το οργισμένο βλέμμα μου να πέφτει πάνω του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"Το ντροπαλό παιδί που έγινε... Καζανόβας
Για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχουν άνθρωποι τόσο πρόθυμοι ή τόσο απελπισμένοι ώστε να ξοδέψουν εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ για λίγες ώρες μαθημάτων που πιστεύουν ότι θα τους στείλουν στον παράδεισο, η απάντηση είναι ότι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν κάνει τη μέθοδο «Ρ.U.Α. Τraining» περιζήτητη. Η απήχηση είναι τέτοια, ώστε τα στελέχη της PUA ταξιδεύουν για σεμινάρια και στις ΗΠΑ, αφού, όπως φαίνεται, οι απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή είναι ουκ ολίγοι και δεν περιορίζονται μόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη και οι θέσεις σε κάθε σεμινάριο περιορισμένες, οι αιτούντες πρέπει να σπεύσουν γιατί θα δυσκολευτούν να εξασφαλίσουν συμμετοχή, όπως προειδοποιεί ο Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα. Καθόλου άσχημη εξέλιξη για τον ιδρυτή της P.U.A. που σύμφωνα με δική του ομολογία, στα νιάτα του απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί γυναικοκατακτητής.
Αντιθέτως όπως επισημαίνει ο ίδιος, μέχρι να γίνει 21 δεν είχε φιλήσει κάποιο κορίτσι. «Ημουν νευρικός, ντροπαλός, αδέξιος στις κοινωνικές μου επαφές. Και το χειρότερο ήταν ότι τα κορίτσια μου έλεγαν κατάμουτρα ότι ήμουν άσχημος» γράφει στην ιστοσελίδα της σχολής ο Λα Ρουίνα."

Εδω δες τι λενε ρε φιλε... πωωωωωπω

Οι απογοητευμενοι λεει απο την ερωτικη τους ζωη δεν ειναι και λιγοι... Ε νταξει αμα εισαι μαλακας ειναι λογικο. Αμα δεν εχεις μαθει οτι ολα σε αυτο το κοσμο εχουν μια ΤΙΜΗ.

Αλλα ακομη και αν δεν το πας με τον αγοραιο ερωτα.... στην Αμερικη εισαι ρε φιλε και δεν μπορεις να ριξεις μια γκομενα που εκει χυνονται εντελως?

Πλακα πλακα μιας και στο αρθρο αυτο μεσα λεει πως ο ΠΟΥΑΣ και τα σπασικλακια του θα βγουν στους δρομους να κανουν καμακι μεχρι και σε στριπτιτζουδες εχω ηδη αρχισει να ανησυχω μηπως ερθουν σε καμια ΦΥΛΗΣ μας σαγηνευσουν τις πουτανες φυγουν μαζι τους και μετα δεν εχουμε τι να γαμαμε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμ εγω σου ειπα τι να κάνεις αλλα με αποπαίρνεις...

... Δεν σου εχω μιλησει ποτε πρωτος ουτε παλια στο τσατ ουτε εδω... εσυ ψαχνεσαι.... σου εχουν φορτωσει οι αλλοι κομπλεξ απο δω μεσα και κυνηγας τον καθε εναν , αν δεν σ αρεσει το σαιτ απλα μην μπαινεις.

αλλα για μισο λεπτο! ποιος ειπε οτι αυτα τα "σεμινάρια" κάνουν μονο για ελλεηνίδες?
μαθε να ριχνεις γκομενα και πανε Σουηδια να ριξεις οσα γκομενακια θες!

Σουηδια ριχνω πολυ ευκολα καποια μοναχα με την εμφανιση μου.

αλλα αρχικα θα πρεπει να μαθεις να μιλάς. Ατάκες "ποσο πάει?" "κανεις OWO, CIF, CIM, A-level" δεν ενδείκνυνται για μη πουτάνες σε καμία χωρα του κόσμου.

Δεν ξερεις αν χρησιμοποιω τετοιες ατακες.
Και εδω κολλαει παλι αυτο -> "σου εχουν φορτωσει οι αλλοι κομπλεξ απο δω μεσα και κυνηγας τον καθε εναν , αν δεν σ αρεσει το σαιτ απλα μην μπαινεις."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακριβως το αντιθετο και νομιζει οτι ο κοντοχοντρος μαυροτσούκαλος ελληνας αρέσει σε όλες τις Σουηδες.
χαχαχαχαχαχαχαχα

Με χεις δει ?

Π.Σ Αφου σε πριζωνει το κλιμα του σαιτ γιατι μπαινεις?  :-

Εγω που δεν γουσταρω το φεησμπουκ δεν μπαινω ας πουμε εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom