Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλο παλι και τουτο
Επειδη καποιος επιλεγει να πηγαινει με ιεροδουλες και να μην πεσει στο καθε τσολι που
σκοπο εχει να του φαει το μεδουλι δινοντας του μερικα ξεροκοματα σαν ανταλαγμα
πρεπει να ειναι κοντοχοντρος , ασχημος , ηλιθιος , αμορφωτος , ψυχακιας κτλπ

Τι λες ρε τυπισσα... ξερεις ποσα εμφανισημα παιδια βλεπω καθε λιγο στην Φυλης?

Δηλαδη παντελως αστοχη η λογικη σου.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αλλο παλι και τουτο
Επειδη καποιος επιλεγει να πηγαινει με ιεροδουλες και να μην πεσει στο καθε τσολι που
σκοπο εχει να του φαει το μεδουλι δινοντας του μερικα ξεροκοματα σαν ανταλαγμα
πρεπει να ειναι κοντοχοντρος , ασχημος , ηλιθιος , αμορφωτος , ψυχακιας κτλπ

καλα, εχεις τη μύγα και φαίνεσαι.
Οι άλλοι ειναι ωραίοι και πάνε στη Φυλής επειδη γουσταρουν -> καμία δεν  ειπε τιποτα ασχημο γι αυτους.
Εσυ εισαι κομπλεξαρας και πας στη Φυλής επειδη κομπλάρεις απένταντι στις γυναίκες και απορίπτεις για να μη σε απορίψουν. ΄Μετά μας το ανακοινώνεις λες και πρέπει να παρεις και μετάλλιο για κάτι που κάνει ολος ο πληθυσμός του σαιτ.

Καμια κριτική ανεβάζεις τουλάχιστον ή τζαμπα σπας αρχίδια για το πόσο γαμιας εισαι στη Φυλής?

Για τις ελεηνίδες ενδιαφέρομαι εγω.

Αν κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου και γίνω επιτέλους γυναίκα τοτε θα ειδοποιηθείς με πιμι ;)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
ο Λα Ρουίνα gambler] ηταν μαθητηs toy mystery. o mystery einai o kalyteros apo oloys. kai me diafora apo tous ypoloipous. o neils atraus pou egrapse to the game mexri ta 25 toy den eixe paei me kopela. ekei gnvrise ton mystery kai ola alaxan gia ayton tora exei dikiatoy sxolh pick up.o mystery exei afierosei olh toy th zoi sto pick up.

Κάτι που πρέπει να ξέρεις, είναι πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν μέθοδοι.
Εννοώ πως όλοι οι dating gurus ουσιαστικά λένε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.
Κι αυτό γιατί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αυτό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ εισαι κομπλεξαρας και πας στη Φυλής επειδη κομπλάρεις απένταντι στις γυναίκες και απορίπτεις για να μη σε απορίψουν. ΄Μετά μας το ανακοινώνεις λες και πρέπει να παρεις και μετάλλιο για κάτι που κάνει ολος ο πληθυσμός του σαιτ.

Καμια κριτική ανεβάζεις τουλάχιστον ή τζαμπα σπας αρχίδια για το πόσο γαμιας εισαι στη Φυλής?

Χμμμμ... ναι συμφωνοι. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν ολα αυτα με την δικη σου χαρη-αφεντια???  :)

Οτι και αν ειμαι εγω... δεν μιλαω προσβλητικα... κριμα ενω εισαι εξυπνη να εχεις τοσο κακους τροπους.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου και γίνω επιτέλους γυναίκα τοτε θα ειδοποιηθείς με πιμι ;)

Άσε-άσε μην προσπαθείτε να με παρηγορήσετε.

Εδώ ο άλλος έχει τις Σουηδές χωρις καν ατάκα. Θα αρχίσω να τον κάνω παρέα το boldemorti μου φαίνεται να τρώω τα αποφάγια. Από του χρόνου το καλοκαίρι που θα έλθουν αυτές διότι εγώ έτσι όπως είμαι δε σκάω κατά εκεί. Ανέβηκε και η Σουηδική ακροδεξά, θα με κάψουνε ζωντανό ωρε..

Πάω τώρα να κάμνω κανέναν κοιλιακό να ισιώσω κομματάκι. Αλλά αμφιταλαντεύομαι... Μπυροΐνη ή κοιλιακός; Μπυροΐνη ή κοιλιακός;  :think:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
an asxolhtheis mporei na se vohthisei 50% kai na sekanei ligo kalytero apo ayto poy eisai.
o mystery sto oloklhromeno semhnario toy [3 meres] pairnei 1500 euro

sthn elada ginetai me 300

h mathima mathima 50

to poio symantiko einai h praktikh
osa vivlia kai na diavaseis kai osa mathimata na kaneis einai axrhsta an den plhsiazeis gynaikes monos soy.thelei programa 3- 4 fores thn ebdomada gia na deis apotelesmata.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
an asxolhtheis mporei na se vohthisei 50% kai na sekanei ligo kalytero apo ayto poy eisai.

h mathima mathima 50

osa vivlia kai na diavaseis kai osa mathimata na kaneis einai axrhsta an den plhsiazeis gynaikes monos soy.thelei programa 3- 4 fores thn ebdomada gia na deis apotelesmata.

Μην αγχωνεσαι ρε τυπε... και γραφε με ελληνικους χαρακτηρες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εδώ ο άλλος έχει τις Σουηδές χωρις καν ατάκα. Θα αρχίσω να τον κάνω παρέα το boldemorti μου φαίνεται να τρώω τα αποφάγια. Από του χρόνου το καλοκαίρι που θα έλθουν αυτές διότι εγώ έτσι όπως είμαι δε σκάω κατά εκεί. Ανέβηκε και η Σουηδική ακροδεξά, θα με κάψουνε ζωντανό ωρε..

Πάω τώρα να κάμνω κανέναν κοιλιακό να ισιώσω κομματάκι. Αλλά αμφιταλαντεύομαι... Μπυροΐνη ή κοιλιακός; Μπυροΐνη ή κοιλιακός;  :think:

Ελα μωρεεε και εσυ τωρα... λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα.  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

[size=20pt]Μπυροΐνη!!!![/size]
chimayb.gif

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τη λατρεύω αυτήν την μπύρα...

Βάλε μεγάλο στήθος όμως, όχι μισές δουλειές!

εννοείται!!!
τοσα εχω διαβάσει εδω μέσα για το πόσο εκτιμάται αυτο το μέρος του γυναικείου σώματος!

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Να μην παρεξηγηθούμε.
Διευκρίνησα πως λέγοντας "Δεν υπάρχουν μέθοδοι", εννοώ πως όλοι οι dating gurus λένε το ίδιο πράγμα
με άλλα λόγια. ΠΧ ο Jeffries λέει πως έχει μια μέθοδο που βασίζεται στο NLP. O Μystery, o Juggler, RSD, o Badboy και
όλοι οι άλλοι λένε ο καθένας τους πως έχουν από μία διαφορετική μέθοδο, παρόλαυτά όποιος ξέρει NLP αναγνωρίζει
σε όλους το ίδιο βασικό μοντέλο για το πως να δημιουργήσεις έλξη και σύνδεση, για το πως να κάνεις άνοιγμα και
κλείσιμο. Καθώς επίσης στις ρουτίνες όλων ανεξαιρέτως υπάρχουν υπνωτικές εντολές, αντιστροφές πλαισίου,
καθοδήγηση της φαντασίας, διαστρέβλωση χρόνου και όλα όσα ο NLP περιλαμβάνει. Αντίστοιχα και στον Jeffries
βρίσκουμε negs, κι ένα σωρό αλλα που υποτίθεται δεν αφορούν την μέθοδό του.
Αυτό εννοώ πως δεν υπάρχουν μέθοδοι.

Δεν εννοώ πως όλες αυτές οι διδασκαλίες είναι άχρηστες και πως δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.
Απεναντίας μάλιστα, γιατί η πραγματικότητα είναι πως υπάρχουν κανόνες και συμπεριφορές που δημιουργούν έλξη,
όπως υπάρχουν και συμπεριφορές που την καταστρέφουν.

Επισκέπτης

h mathima mathima 50

Τι λες ρε μαγκα, υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για να βρουν γκομενα ? Γιατι δεν πανε κατευθειαν στις πουτανες να γλυτωσουν χρονο και κοπο ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι λες ρε μαγκα, υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για να βρουν γκομενα ? Γιατι δεν πανε κατευθειαν στις πουτανες να γλυτωσουν χρονο και κοπο ?

Ελα ντε και εγω αυτο αναρωτιεμαι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν λεφτα να παρουν εξοπλισμό για κυνήγι (τζιπ, καραμπίνες κλπ) όταν υπάρχει σουβλατζίδικο στη γειτονιά τους?

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
giati stis poytanes mia zoi tha plhronoyn kai sthn pragmatikothta ti sxesh mporeis na kaneis  me mia poytana? eno an xereis na plhsiazeis sosta tis kopeles mporeis na kaneis polles sxesseis taytoxrona kai sex poy eina sigoura kalytero kai poio poiotiko apo to tetarto poy kathese sth filhs. mporeis na gnoriseis etsi polles kopeles kai fysika xoris na xodeyeis xrhma.

Επισκέπτης
υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν λεφτα να παρουν εξοπλισμό για κυνήγι (τζιπ, καραμπίνες κλπ) όταν υπάρχει σουβλατζίδικο στη γειτονιά τους?

Κι οταν δε "βαρεσουν" κατι πανε στην ψησταρια. Ετσι κι αυτοι που προσπαθουν με αυτες τις μεθοδους. Οταν διαπιστωσουν οτι δεν εχουν αποτελεσμα χτυπανε μια Φυλης και ξεμπερδευουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το "χωρις να ξοδευεις χρημα" μ αρεσε.

Ηδη θα δωσεις καμια 1000αρα στον ΠΟΥΑ να σε μαθει εκει τα φακιρικα του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι οταν δε "βαρεσουν" κατι πανε στην ψησταρια. Ετσι κι αυτοι που προσπαθουν με αυτες τις μεθοδους. Οταν διαπιστωσουν οτι δεν εχουν αποτελεσμα χτυπανε μια Φυλης και ξεμπερδευουν.

Χτυπας και κανα σουβλακι μετα και εισαι αρχηγος.... Αυτο ειναι ζωη ρε.

Πας ριχνεις εναν... μετα τρως και κανα σουβλακι και μετα σπιτι υπνο.

Πας το πρωι χαρουμενος στην δουλεια σου.

Αν και θελω να δουλεψω να μαζεψω λεφτα να φυγω σε 3-4 χρονακια εξωτερικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom