Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ακριβως το αντιθετο και νομιζει οτι ο κοντοχοντρος μαυροτσούκαλος ελληνας αρέσει σε όλες τις Σουηδες.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Για τις ελεηνίδες ενδιαφέρομαι εγω.
Ακριβως το αντιθετο και νομιζει οτι ο κοντοχοντρος μαυροτσούκαλος ελληνας αρέσει σε όλες τις Σουηδες.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Αλλο παλι και τουτο
Επειδη καποιος επιλεγει να πηγαινει με ιεροδουλες και να μην πεσει στο καθε τσολι που
σκοπο εχει να του φαει το μεδουλι δινοντας του μερικα ξεροκοματα σαν ανταλαγμα
πρεπει να ειναι κοντοχοντρος , ασχημος , ηλιθιος , αμορφωτος , ψυχακιας κτλπ
Για τις ελεηνίδες ενδιαφέρομαι εγω.
Εσυ εισαι κομπλεξαρας και πας στη Φυλής επειδη κομπλάρεις απένταντι στις γυναίκες και απορίπτεις για να μη σε απορίψουν. ΄Μετά μας το ανακοινώνεις λες και πρέπει να παρεις και μετάλλιο για κάτι που κάνει ολος ο πληθυσμός του σαιτ.
Καμια κριτική ανεβάζεις τουλάχιστον ή τζαμπα σπας αρχίδια για το πόσο γαμιας εισαι στη Φυλής?
Αν κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου και γίνω επιτέλους γυναίκα τοτε θα ειδοποιηθείς με πιμι ;)
an asxolhtheis mporei na se vohthisei 50% kai na sekanei ligo kalytero apo ayto poy eisai.
o mystery sto oloklhromeno semhnario toy [3 meres] pairnei 1500 euro
sthn elada ginetai me 300
h mathima mathima 50
to poio symantiko einai h praktikh
osa vivlia kai na diavaseis kai osa mathimata na kaneis einai axrhsta an den plhsiazeis gynaikes monos soy.thelei programa 3- 4 fores thn ebdomada gia na deis apotelesmata.
Άσε-άσε μην προσπαθείτε να με παρηγορήσετε.
Εδώ ο άλλος έχει τις Σουηδές χωρις καν ατάκα. Θα αρχίσω να τον κάνω παρέα το boldemorti μου φαίνεται να τρώω τα αποφάγια. Από του χρόνου το καλοκαίρι που θα έλθουν αυτές διότι εγώ έτσι όπως είμαι δε σκάω κατά εκεί. Ανέβηκε και η Σουηδική ακροδεξά, θα με κάψουνε ζωντανό ωρε..
Πάω τώρα να κάμνω κανέναν κοιλιακό να ισιώσω κομματάκι. Αλλά αμφιταλαντεύομαι... Μπυροΐνη ή κοιλιακός; Μπυροΐνη ή κοιλιακός;
Άσε-άσε μην προσπαθείτε να με παρηγορήσετε.
Εδώ ο άλλος έχει τις Σουηδές χωρις καν ατάκα. Θα αρχίσω να τον κάνω παρέα το boldemorti μου φαίνεται να τρώω τα αποφάγια. Από του χρόνου το καλοκαίρι που θα έλθουν αυτές διότι εγώ έτσι όπως είμαι δε σκάω κατά εκεί. Ανέβηκε και η Σουηδική ακροδεξά, θα με κάψουνε ζωντανό ωρε..
Πάω τώρα να κάμνω κανέναν κοιλιακό να ισιώσω κομματάκι. Αλλά αμφιταλαντεύομαι... Μπυροΐνη ή κοιλιακός; Μπυροΐνη ή κοιλιακός;
[size=20pt]Μπυροΐνη!!!![/size]
Αν κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου και γίνω επιτέλους γυναίκα τοτε θα ειδοποιηθείς με πιμι ;)
Τη λατρεύω αυτήν την μπύρα...
Βάλε μεγάλο στήθος όμως, όχι μισές δουλειές!
an asxolhtheis mporei na se vohthisei 50% kai na sekanei ligo kalytero apo ayto poy eisai.
o mystery sto oloklhromeno semhnario toy [3 meres] pairnei 1500 euro
sthn elada ginetai me 300
h mathima mathima 50
to poio symantiko einai h praktikh
osa vivlia kai na diavaseis kai osa mathimata na kaneis einai axrhsta an den plhsiazeis gynaikes monos soy.thelei programa 3- 4 fores thn ebdomada gia na deis apotelesmata.
Τι λες ρε μαγκα, υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για να βρουν γκομενα ? Γιατι δεν πανε κατευθειαν στις πουτανες να γλυτωσουν χρονο και κοπο ?
Τι λες ρε μαγκα, υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για να βρουν γκομενα ? Γιατι δεν πανε κατευθειαν στις πουτανες να γλυτωσουν χρονο και κοπο ?
υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν λεφτα να παρουν εξοπλισμό για κυνήγι (τζιπ, καραμπίνες κλπ) όταν υπάρχει σουβλατζίδικο στη γειτονιά τους?
Κι οταν δε "βαρεσουν" κατι πανε στην ψησταρια. Ετσι κι αυτοι που προσπαθουν με αυτες τις μεθοδους. Οταν διαπιστωσουν οτι δεν εχουν αποτελεσμα χτυπανε μια Φυλης και ξεμπερδευουν.