Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ο τυπος ειπε οτι δεν κυνηγαει... αρα δεν ειναι συμφωνος με αυτες τις αποψεις.

Εκτος αυτου δεν χρειαζεται να πληρωσεις τοσα λεφτα... για να μαθεις κατι τετοιο.. αυτο συζηταμε τοση ωρα

Ναι, αυτά τα χρήματα είναι υπερβολικά.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ον δε ροουντ μηπως εσυ στερεψες απο επιχειρηματα" οπως τα λες και τωρα δεν απαντας???? :grin:

Τελοςπαντων... κανεις το λαθος να θεωρεις πως επειδη ο τροπος που σου μιλαει ο αλλος (ακομη και αν του χεις σουρει τα χειροτερα λογω της εμφανους παρορμητικοτητας σου) ειναι γλοιωδης επειδη απλα ειναι διαφορετικος απο τον δικο σου....

Πολυ υπεροπτικο ολο αυτο.... συνηθως μιας και εθεσες το θεμα με τα κενα των ανθρωπων.. θεωρεις πως ενας υπεροπτης ανθρωπος εχει τις αναγκαιες ιδιοτητες για να ειναι αποδεκτος και να εχει συντροφικοτητες με αλλους ανθρωπους?

Εν κατακλειδι ο τονος μου ειναι ηρεμος , δεν εχω κατι μαζι σου. Απλα σκεψου οτι μιλας χωρις να ξερεις τι εχω κανει εγω στην ζωη μου  :grin: :grin:

1. δεν ξερω τι εχεις κάνει στη ζωη σου, αλλα ξέρω καλα τι εχεις ποσταρει εδω παρουσιάζοντας το ως δική σου άποψη. Αν δεν ειναι άποψη σου αυτη, τοτε δεν φταιω εγω που με ξεγελασες.

2. δεν χρειάζεται να ειναι κανείς τέλειος για να απολαύσει τη συντροφικότητα. και κάποιος με το ελάττωμα της υπεροψίας μπορει να μην ειναι κοινωνικά αποκλεισμένος.

3. γλοιώδης δεν ειναι ο τρόπος γραφης σου αυτος καθαυτός, γλοιώδης μου φάνηκε η ΑΛΛΑΓΗ  στον τρόπο γραφης σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. δεν ξερω τι εχεις κάνει στη ζωη σου, αλλα ξέρω καλα τι εχεις ποσταρει εδω παρουσιάζοντας το ως δική σου άποψη. Αν δεν ειναι άποψη σου αυτη, τοτε δεν φταιω εγω που με ξεγελασες.

2. δεν χρειάζεται να ειναι κανείς τέλειος για να απολαύσει τη συντροφικότητα. και κάποιος με το ελάττωμα της υπεροψίας μπορει να μην ειναι κοινωνικά αποκλεισμένος.

3. γλοιώδης δεν ειναι ο τρόπος γραφης σου αυτος καθαυτός, γλοιώδης μου φάνηκε η ΑΛΛΑΓΗ  στον τρόπο γραφης σου.

1. Εσυ φταις αν σε ξεγελασα...διοτι εισαι παρορμητικη και βιαζεσαι , εχω ευρυ φασμα αποψεων και δεν περιοριζομαι ποτε σε μεμονομενες.

2. Κοινωνικα αποκλεισμενος δεν θα ειναι.... αλλα με την υπεροψια εχεις σαφως λιγοτερους γνωστους και φιλους απο οτι θα ειχες χωρις αυτην επομενως και οι επιλογες αμεσως περιοριζονται εκτος και αν ησουν τυχερη και εκατσες αμεσως σε αυτο που ηθελες σαν συντροφο και μαλιστα τυχαια... επειδη δεν γινεται αυτο και καθε μερα ομως ειναι καλυτερο να μην ειμαστε υπεροπτες και να εχουμε επιλογες

3. Ευελικτη και οχι γλοιωδης , αλλα φυσικα αν την θεωρησες ετσι οκ ετσι ειναι για σενα :grin: :2funny:

τελοςπαντων δεν τρεχει κατι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
1. Εσυ φταις αν σε ξεγελασα...διοτι εισαι παρορμητικη και βιαζεσαι , εχω ευρυ φασμα αποψεων και δεν περιοριζομαι ποτε σε μεμονομενες.

εχεις αποψεις με τις οποίες ενίοτε διαφωνείς?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
1.  :2funny: Δεν χρειαζονται επιχειρηματα. Αρα δεν χρησιμοποιησα καποιο.....

2.  Η και τελοςπαντων ευχαριστω για την προσοχη  :thumbsup: :thumbsup:

3. Αυτο στο ειπα επειδη εμενα δεν με πειραζει.... εσενα θα σε βοηθησει να λες ηρεμα την αποψη σου χωρις να προσβαλλεις.

Ειμαστε εδω για να πουμε καποιες αποψεις... με ηρεμο και κατανοητο τροπο δεν νομιζω οτι χρειαζονται προσβολες αλλωστε εγω ποτε δεν σε εχω προσβαλλει  ;)

Οσο για το πρωι με την ερι εγω προσωπικα ολα οσα ελεγα τα ελεγα και γελουσα... Εσυ τι σκαλωμα εφαγες τωρα με μενα δεν ξερω ενιγουει!

Προσεξε τι λες ..οι τοιχοι εχουν αυτια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσεξε τι λες ..οι τοιχοι εχουν αυτια.

Βρε συ.. οταν κανεις πλακες σε στυλ ανοιγμα θρεντ με θεμα "μ αρεσει να γλειφω πουτσες ειναι κακο"

Οταν κανεις μια τοσο "ακραια" πλακα και ο αλλος θεωρει οτι και το να δεχτεις κατι ακραιο θα ειναι απολυτως φυσιολογικο. Ετσι δεν ειναι?

Εμφανιζεσαι σαν να εισαι προετοιμασμενη να ακουσεις τα παντα.... Καμια φορα ο τροπος με τον οποιον φερομαστε θα καθορισει και τον τροπο με τον οποιο μας φερονται μπορει να με χλευασεις με χαρακτηρισμους Φιλοσοφου και φαφλατα

Αλλα μην παραπονιεσαι αν σου φερθουν με προστυχο τροπο οταν εσυ το ξεκινας πρωτη για την παρτη σου

εχω αδικο ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις αποψεις με τις οποίες ενίοτε διαφωνείς?

Δεν το καταλαβες  ;)

Οι αποψεις καλο ειναι να μην μενουν στασιμες να επεξεργαζονται τακτα χρονικα διαστηματα και η να αλλαζουν η να τροποποιουνται λιγο , ολοι το κανουμε υποσυνειδητα αυτο εκτος απο τους παθολογικα απολυτους ανθρωπους που ειναι καταδικασμενοι μακροπροθεσμα...

Υπο αυτη την εννοια.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπήκα να δω αν δουλεύουν οι μέθοδοι αυτών των πώς τους λένε, και πέτυχα τσακωμό...
Τελικά ρε τύποι, δουλεύουν ή όχι;  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βρε συ.. οταν κανεις πλακες σε στυλ ανοιγμα θρεντ με θεμα "μ αρεσει να γλειφω πουτσες ειναι κακο"

Οταν κανεις μια τοσο "ακραια" πλακα και ο αλλος θεωρει οτι και το να δεχτεις κατι ακραιο θα ειναι απολυτως φυσιολογικο. Ετσι δεν ειναι?

Εμφανιζεσαι σαν να εισαι προετοιμασμενη να ακουσεις τα παντα.... Καμια φορα ο τροπος με τον οποιον φερομαστε θα καθορισει και τον τροπο με τον οποιο μας φερονται μπορει να με χλευασεις με χαρακτηρισμους Φιλοσοφου και φαφλατα

Αλλα μην παραπονιεσαι αν σου φερθουν με προστυχο τροπο οταν εσυ το ξεκινας πρωτη για την παρτη σου

εχω αδικο ?

Τα σημειωνω ολα αυτα.  :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι συναισθηματικες σχεσεις... εχουν παντοτε κοστος... και συνηθως ψυχικο.

Και αυτο ειναι το χειροτερο...

[size=15pt]Σας τρωει ο κωλος σας βλεπω.... να μπλεξετε σε μπελαδες. Ειπαμε ολα σε αυτο το κοσμο εχουν μια τιμη ειτε χρηματικη ειτε ψυχικη ειτε αξιοπρεπιας ειτε χρονου.[/size]

Το να βρεις μια απεξω να πηδας εχει υποχρεωσεις... τοσο απλο ειναι? Εγω δεν νομιζω

Ειναι αυτο που λεγε και ο μαυροσ θανατοσσσσσσ οτι σου εχουν φτιαξει οι φεμινιστριες εναν κοσμο πισω απο ενα γυαλι.... στην αρχη στα παρουσιαζουν ολα ωραια και καλα και μετα τον πρωτο μηνα αρχιζει το τρεξιμοοοο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αν δεν τα πλερωσεις τα σπασμενα στην αρχη... τοτε θα τα πληρωσεις στο τελος.   

Δεν υπάρχδει κανένα μπλέξιμο, αν δεν  παντρευτείς την τύπισσα δικέ μου :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παίδες, ο Mystery, καθώς και πολλοί άλλοι διάσημοι puaδές, είναι μεγάλοι παπάρες.

Ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν ακούω παιδιά να γράφουν ότι θα βρίσκουν γκόμενες με ατάκες η με NLP.

Ο Mystery βγάζει γκόμενες επειδή ζεί ένα γαμάτο πολυέξοδο Lifestyle συν το ότι είναι ημιcelebrity. Και αυτό το κάνει επειδή μαλάκες πληρώνουν 1500δόλαρα για σεμινάρια! Για σκεφτείτε λίγο, πιστεύετε ότι ένας ευκατάστατος ημιδιάσημος τύπος χρειάζεται ανοιχτήρια?

Για τα βιντεάκια του τύπου της 'Ελξης τι να πω? Το μόνο που βγάζει είναι μία ρομποτίλα και ένα στημένο στυλάκι. Πόσες γκόμενες έχει γαμήσει αυτός με την μέθοδο του? Επειδή από το να μιλήσεις και να πάρεις το τηλ της μέχρι να την γαμήσεις είναι μεγάλη η απόσταση. Αλλά και αυτός όλο και κάτι θα βγάζει από τα σεμινάρια του.

Το pua έχει πολλά διαμάντια μέσα αλλά δυστυχώς επισκιάζονται από τους μαλάκες που θέλουν απλά να τα τρώνε από σεμινάρια και dvd. Χέστε τον Mystery και τον Deangelo και ψαχτείτε λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε τα πράγματα όπως έχουν αλλά δεν είναι τόσο διάσημοι επειδή δεν προσφέρουν εύκολες λύσεις.

Αν εξαρτιόταν από ατάκες, NLP/ύπνωση/αυτοαυνανισμό και παιχνιδάκια το να βγάλεις ωραίες γκόμενες τότε όλοι θα μπορούσαν σε λίγο καιρό να γαμάνε μουνάρες.

Ορίστε ένα από τα πρώτα άρθρα που θα έπρεπε να διαβάζει κανείς πριν ασχοληθεί με όλα αυτά

Τυπε το μονο που χρειαζεται για να ριξεις γκομενα ειναι να εισαι φυσικα ανετος... ανετος δηλαδη με φυσικο τροπο... αυτο τις γοητευει... αν οχι ολες σιγουρα καποιες.... νταξει δεν θα γαμησετε και ολες τις γκομενες του πλανητη εσεις... υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι... περαν αυτου εγω θα σου πω κατι... Μπηκες στο νοημα επειδη ειπες κατι πολυ σημαντικο "Οι ευκολες λυσεις" ειναι συχνα παγιδες... Παιδια αν θελετε να γινετε δυνατοι σε κατι το μονο σιγουρα ειναι οτι δεν θα γινετε απο την μια μερα στην αλλη... πραγματικα... αν γινεις αμεσως τοτε αμεσως θα πεσεις κιολας καποια μερα γιατι δεν θα χεις βασεις να το στηριξεις... Λοιπον μεχρι να αποκτησεις αυτη τη φυσικη ανεση...να χωνεσαι σε γκομενες να εισαι προετοιμασμενος να φας μεγαλα σκατα... και μεγαλες πικρες...4-5 χρονια θα χωνεσαι μεχρι να φτιαχτεις και μετα ξεκιναει η ζωη... αρκει να μην κομπλεξαριστεις απο τα σκατα που θα χεις φαει... τα φαγες για να μαθεις και οχι για να μοιρολατρεις μετα για αυτα να κοιταζεις την λογικη εξελιξη των πραγματων και οχι την συναισθηματικη.

Και σιγουρα απο το να παρεις ενα τηλεφωνο μεχρι να γαμησεις υπαρχει μεγαααλη αποσταση... παρα πολυ σωστα... θα πεσεις σε πολλους συνδυασμους βασικα καποια θα δωσει κινητο και μετα θα αποφευγει ... καποια αλλη δεν θα δωσει τιποτα... καποια θα σε προσβαλλει αμεσως επειδη ειναι κομπλεξικια και ενιωσε ανασφαλεια διχως λογο και ποτε δεν εμαθε τροπους... οι συνδυασμοι μεχρι να φτασεις στην επιτυχια θα ειναι πολλοι. 

Επισκέπτης
Ο τυπος ειπε οτι δεν κυνηγαει... αρα δεν ειναι συμφωνος με αυτες τις αποψεις.

Εκτος αυτου δεν χρειαζεται να πληρωσεις τοσα λεφτα... για να μαθεις κατι τετοιο.. αυτο συζηταμε τοση ωρα

Οταν λες δεν κυνηγαω τι εννοεις ? Αν εννοεις κοτσιφια και λαγους, οχι δεν κυνηγαω, προτειμω να τα κυνηγανε αλλοι κι εγω να τα τρωω. Αν εννοεις "μουνι" το κυνηγαω απο ενστικτο. Που σημενει οτι δεν τρεχω πισω απο οποια γυναικα βρεθει στο δρομο μου αλλα μονο σε οτι μου κανει κλικ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τυπε το μονο που χρειαζεται για να ριξεις γκομενα ειναι να εισαι φυσικα ανετος...

Τύπε, το μόνο που χρειάζεται για να ρίξεις γκόμενα, είναι να τραβήξεις την καρέκλα πριν καθήσει :tooth:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οταν λες δεν κυνηγαω τι εννοεις ? Αν εννοεις κοτσιφια και λαγους, οχι δεν κυνηγαω, προτειμω να τα κυνηγανε αλλοι κι εγω να τα τρωω. Αν εννοεις "μουνι" το κυνηγαω απο ενστικτο. Που σημενει οτι δεν τρεχω πισω απο οποια γυναικα βρεθει στο δρομο μου αλλα μονο σε οτι μου κανει κλικ.

Και φυσικα φανταζομαι οτι εκτος απο κλικ σου εχει δωσει και καποια δικαιωματα να την κυνηγησεις.......
Κανω καπου λαθος σε αυτο ?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τυπε το μονο που χρειαζεται για να ριξεις γκομενα ειναι να εισαι φυσικα ανετος... ανετος δηλαδη με φυσικο τροπο... αυτο τις γοητευει... αν οχι ολες σιγουρα καποιες.... νταξει δεν θα γαμησετε και ολες τις γκομενες του πλανητη εσεις... υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι... περαν αυτου εγω θα σου πω κατι... Μπηκες στο νοημα επειδη ειπες κατι πολυ σημαντικο "Οι ευκολες λυσεις" ειναι συχνα παγιδες... Παιδια αν θελετε να γινετε δυνατοι σε κατι το μονο σιγουρα ειναι οτι δεν θα γινετε απο την μια μερα στην αλλη... πραγματικα... αν γινεις αμεσως τοτε αμεσως θα πεσεις κιολας καποια μερα γιατι δεν θα χεις βασεις να το στηριξεις... Λοιπον μεχρι να αποκτησεις αυτη τη φυσικη ανεση...να χωνεσαι σε γκομενες να εισαι προετοιμασμενος να φας μεγαλα σκατα... και μεγαλες πικρες...4-5 χρονια θα χωνεσαι μεχρι να φτιαχτεις και μετα ξεκιναει η ζωη... αρκει να μην κομπλεξαριστεις απο τα σκατα που θα χεις φαει... τα φαγες για να μαθεις και οχι για να μοιρολατρεις μετα για αυτα να κοιταζεις την λογικη εξελιξη των πραγματων και οχι την συναισθηματικη.

Και σιγουρα απο το να παρεις ενα τηλεφωνο μεχρι να γαμησεις υπαρχει μεγαααλη αποσταση... παρα πολυ σωστα... θα πεσεις σε πολλους συνδυασμους βασικα καποια θα δωσει κινητο και μετα θα αποφευγει ... καποια αλλη δεν θα δωσει τιποτα... καποια θα σε προσβαλλει αμεσως επειδη ειναι κομπλεξικια και ενιωσε ανασφαλεια διχως λογο και ποτε δεν εμαθε τροπους... οι συνδυασμοι μεχρι να φτασεις στην επιτυχια θα ειναι πολλοι. 

ωρες ωρες τα γραφεις σωστα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ενταξει τοτε παρεξηγηση  :2funny: ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και φυσικα φανταζομαι οτι εκτος απο κλικ σου εχει δωσει και καποια δικαιωματα να την κυνηγησεις.......
Κανω καπου λαθος σε αυτο ?

Οχι παντα τυπε... καμια φορα ρισκαρουμε κιολας.... εχω παει σε γκομενα μου χει πει ΟΧΙ στην μαπα ρε παρτο... ελα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ημουν ετοιμος να κατουρηθω... απο ντροπη αλλα συγκρατηθηκα... λεω ενταξει και εφυγα

ρε τελικα ισως ειμαι και ανωμαλος το σκεφτομαι και αναπολω  :grin: :grin: :grin:

Δικιε μου αμα πηγαινεις μονο σε αυτες που σε κοιτανε και δειχνουν οτι ξερογλειφονται αμεσως τοτε δεν εχει νοημα.... εχουμε προχωρησει ακομα παραπανω εμεις.... δηλαδη μπορεις να καμακωσεις αποτελεσματικα γκομενα που δεν σου εχει ριξει ουτε ματια???? Για να σε δω... εκει χτυπαει κοκκινο τι στα ευκολα θα σε παω??? για παμε... σκασε και κολυμπα  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οχι παντα τυπε... καμια φορα ρισκαρουμε κιολας.... εχω παει σε γκομενα μου χει πει ΟΧΙ στην μαπα ρε παρτο... ελα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ημουν ετοιμος να κατουρηθω... απο ντροπη αλλα συγκρατηθηκα... λεω ενταξει και εφυγα

ρε τελικα ισως ειμαι και ανωμαλος το σκεφτομαι και αναπολω  :grin: :grin: :grin:
Καλα κανεις βρε συ ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom