Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Δικαιολογιες τυπε... Γιατι δεν βοηθαει το περιβαλλον?

Βλεπεις? εισαι σφιγμενος ακομη. Δεν ανοιγεσαι... νιωθεις οτι απειλησε... "το περιβαλλον δεν βοηθαει" γιατι δεν βοηθαει?

Βασικα ειναι και στατιστικο το θεμα... γιατι πιθανοτικα οσο πιο πολυ την πεφτεις τοσο μεγαλωνεις την πιθανοτητα να πεσεις στην καταλληλη.

Απο αυτες τις 4-5 που λες στα μαγαζια... αν δεν ζητησες κινητο η δεν πηρες δεν πιανεται τυπε... αν το ξεκινησεις το πας ως το τελος. Αυτα που λενε οι Πουαδες ειναι μαλακιες στην βραση κολλαει το σιδερο  :grin:
εσύ στο τσατ μας έλεγες ότι δεν πας στα κλαμπζ γιατι δε μπορείς να κάνεις καμάκι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω τις πιο ποιοτικες γνωριμιες τις κανω στα φαναρια με τη μηχανη που φωναζω να παρουν πιο κει τους κουβαδες τους οι πλουσιες κορες.
εχω και λαιτ εκδοση χωρις μπρουταλ χαρακτηριστικα. πιτσιλαω με ενα μινι νεροπιστολο παλαμης τα μπουτακια και βυζακια απο τα ανοικτα παραθυρα. αυτο ειναι εποχιακο ομως, μονο καλοκαιρι.  :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα πλοια ειναι πιο ωραια εχει δικιο το παιδι. Παθαινεις και μια ζαλαδα και βρισκεσαι σε μεθη. Εκει αν σε κοζαρει τυπακι πεφτεις σαν τηλεκατευθυνομενο..

Δεκτον , αλλα ποσες φορες εσυ ταξιδευεις το χρονο?

2? 3? ΜΑΞ 4. Με πλοιο... τι ειναι 4 φορες? την μια δεν θα χεις ορεξη την αλλη θα σε παρει ο υπνος στην καμπινα μενουν 2... απο τις 2 η 1 δεν θα θελει... και μενει αλλη 1 που θα την εχεις για ενα χρονο? Και αν σου βγει τσολι? τι κανεις?

βραχυκυκλωνεσαι... ΓΙΑΤΙ? γιατι δεν εχεις επιλογες. Γιατι δεν εχεις επιλογες? Γιατι δεν εχεις μαθει να παιζεις παντου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσύ στο τσατ μας έλεγες ότι δεν πας στα κλαμπζ γιατι δε μπορείς να κάνεις καμάκι

Ναι τι? Ειπα πως δεν θα σηκωθω να παω να βγω σε ενα κλαμπ με την φιλοσοφια πως μονο απο εκει γινονται οι γνωριμιες... λογω του οτι "θα πανε χαλαρες με διαθεση λογω βραδυνης διασκεδασης"

αλλα παρολαυτα αν βρεθω σε ενα κλαμπ... 2 φορες το χρονο θα κοιταξω μπας και κανω τιποτα.

Αυτος πηγαινε καθημερινα ειπε.. για αυτο του ειπα τι θα εκανα εγω αν ημουν στην θεση του.

Επισκέπτης
εγω τις πιο ποιοτικες γνωριμιες τις κανω στα φαναρια με τη μηχανη που φωναζω να παρουν πιο κει τους κουβαδες τους οι πλουσιες κορες.
εχω και λαιτ εκδοση χωρις μπρουταλ χαρακτηριστικα. πιτσιλαω με ενα μινι νεροπιστολο παλαμης τα μπουτακια και βυζακια απο τα ανοικτα παραθυρα. αυτο ειναι εποχιακο ομως, μονο καλοκαιρι.  :boobies:

αχαχαχαχαχαχα σου λενε και "αχ τη δροσια του να'χεις?" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιο τσατ? το'χει πει κι ο κωλος του , που λεμε... :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αχαχαχαχαχαχα σου λενε και "αχ τη δροσια του να'χεις?" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιο τσατ? το'χει πει κι ο κωλος του , που λεμε... :grin:

μην ασχολεισαι, κάποιος υπέκλεψε τους κωδικούς του.
ειναι εντελώς διαφορετικό (αλλα ελαφρα καλύτερος )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

2? 3? ΜΑΞ 4. Με πλοιο... τι ειναι 4 φορες? την μια δεν θα χεις ορεξη την αλλη θα σε παρει ο υπνος στην καμπινα μενουν 2... απο τις 2 η 1 δεν θα θελει... και μενει αλλη 1 που θα την εχεις για ενα χρονο? Και αν σου βγει τσολι? τι κανεις?

βραχυκυκλωνεσαι... ΓΙΑΤΙ? γιατι δεν εχεις επιλογες. Γιατι δεν εχεις επιλογες? Γιατι δεν εχεις μαθει να παιζεις παντου.

Στα πλοια δεν μπαινουν τσολια μπαινει η γκομενα της διπλανης πορτας που δεν εχει απαιτησεις και φραγκα. Θα σου κατσει ειδικα αν εισαι ευγενης και χρησιμοποιησεις τις μεθοδους ενα δυο τρια και επτα νομιζω. Το σημαντικο ειναι να εισαι ανετος και χαλαρος. Μην σε πιασει καμμια ναυτια και ξερνοβολας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

1131.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ευκαιρια να της μιλας κοντα στο αυτι... και μετα απο 10-15 λεπτα της προτεινεις να βγειτε λιγο εξω γιατι σε πειραξε εκει μεσα η ατμοσφαιρα (πολυ καπνα) τυπε εκεινη την ωρα βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει....ειπαμε στην χειροτερη να φας ενα ξερο ΟΧΙ.

μπα το όχι δεν είναι το χειρότερο σενάριο.... το χειρότερο σενάριο είναι που μου έτυχε... δεν μου είπε όχι και την κέρασα 2-3 ποτάκια και μετά μου βγήκε αρραβωνιασμένη..... δεν μου είπε όχι για να πίνει ποτάκια τζάμπα λέγοντας μου βλακείες....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα πλοια δεν μπαινουν τσολια μπαινει η γκομενα της διπλανης πορτας που δεν εχει απαιτησεις και φραγκα. Θα σου κατσει ειδικα αν εισαι ευγενης και χρησιμοποιησεις τις μεθοδους ενα δυο τρια και επτα νομιζω. Το σημαντικο ειναι να εισαι ανετος και χαλαρος. Μην σε πιασει καμμια ναυτια και ξερνοβολας.

Γιατι δηλαδη μονο αν η αλλη κοιταει τα χρηματα ειναι τσολι??? Μην μου λες για φραγκα... δεν με εχει εξαπατησει καμια γκομενα τρωγοντας μου λεφτα... δεν ειμαι λεφτοφοβικος... αμα η αλλη αξιζει θα βαλουμε το χερι στην τσεπη.. εδω τα χουμε δωσει στις πουτανες.

Τσολι μπορει να ειναι και επειδη θα γαμιεται απο εδω και απο εκει... η επειδη θα εχει κακο χαρακτηρα δεν μιλησε κανεις μονο για λεφτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα το όχι δεν είναι το χειρότερο σενάριο.... το χειρότερο σενάριο είναι που μου έτυχε... δεν μου είπε όχι και την κέρασα 2-3 ποτάκια και μετά μου βγήκε αρραβωνιασμένη..... δεν μου είπε όχι για να πίνει ποτάκια τζάμπα λέγοντας μου βλακείες....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Ε φιλε εκει δεν προσεξες... δεν κανεις τον γαλαντομο αμεσως.... Αν και αυτη δεν ειχε καμια φιλη μετα? καμια αδερφη τιποτα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Να λες οτι εισαι μπατιρης απο την αρχη να ξεμπερδευεις απο τις αρραβωνιασμενες ζητιανοποτουδες η να σε κερνουν αυτες.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πακετο ομως κι αυτο ε ?????  :S :S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λετε ρε τυποι? τοσο διαφορετικος φαινομαι ?  :rolleyes: :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom