Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
oταν σε προσεξει μια γκομενα εχεις αρκετες πιθανοτητες.. αμα της εισαι αδιαφορος δεν πα να χτυπιεσαι.. ΤΕΛΟΣ!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κι οταν δε "βαρεσουν" κατι πανε στην ψησταρια. Ετσι κι αυτοι που προσπαθουν με αυτες τις μεθοδους. Οταν διαπιστωσουν οτι δεν εχουν αποτελεσμα χτυπανε μια Φυλης και ξεμπερδευουν.

σημερα θα με τρελάνετε! Αυτο ακριβώς λεω. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.
εκτός κι αν εσυ τρως κάθε μέρα σουβλάκια και σου κακοπέφτει ενας λαγός στιφάδο.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
stis gynaikes poy tha gnoriseis meta detha dineis tipota oyte ena poto.ego pisteyo oti ola ayta soy alazoyn thn zoi pros to kalytero. An phfeneis se olh soy th zoi mono fylhs pos tha soy kostisei sigoyra 50 fores pio pola. ara symferei.esena soy aresi na ph gaineis me mia kopela kai fysika na exeis kai alles epiloges;h soy areseina plhroneis poytanes pou xereis oto prin apo esena perasan kamia penhntaria antres.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγω προτεινω πρωτα να φυγεις για σουβλακια.... και αν μετα μαθεις πως παιζει κατι μαγειρεμενο τοτε οκ.

Γενικα ειναι καλυτερα πρωτα να πας σε καμια φυλης να περασεις καλα και να φυγει απο πανω σου η μυρωδια της αγαμιας και της μπακουριλας...

μετα θα βγεις αλλιως εξω. Ειδαλλως εισαι καταδικασμενος... και οχι τιποτα αλλο θα πας και με απωθυμενα και στην πουτανα και μπορει ουτε και εκει να μην περασεις καλα και να χεις παθει διπλη ζημια μετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
stis gynaikes poy tha gnoriseis meta detha dineis tipota oyte ena poto.ego pisteyo oti ola ayta soy alazoyn thn zoi pros to kalytero. An phfeneis se olh soy th zoi mono fylhs pos tha soy kostisei sigoyra 50 fores pio pola. ara symferei.esena soy aresi na ph gaineis me mia kopela kai fysika na exeis kai alles epiloges;h soy areseina plhroneis poytanes pou xereis oto prin apo esena perasan kamia penhntaria antres.

Τυπε γραφε με ελληνικα γιατι θα σου κανω αναφορα... στο πα ηδη μια φορα.  :)

Τα γκριλισις που εχεις κουραζουν τα ματια ολωνων μας.

Οσο για αυτα που λες.... εμενα δεν με πειθεις. Εχω παρει τον δρομο μου και δεν μετανιωνω για αυτον

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Γιατί μόνο Φυλής; Υπάρχει κι η Λιοσίων, το Μεταξουργείο, η Βριλησσού, η Κασσάνδρας και τόσα ωραία μέρη :2funny:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Επισκέπτης

Σιγα μη μου κακοπεσει απλα δεν κυνηγαω. Και κοκορα μακαροναδα που εφτιαξε η μαμα σημερα ηταν απολαυση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι συναισθηματικες σχεσεις... εχουν παντοτε κοστος... και συνηθως ψυχικο.

Και αυτο ειναι το χειροτερο...

Σας τρωει ο κωλος σας βλεπω.... να μπλεξετε σε μπελαδες. Ειπαμε ολα σε αυτο το κοσμο εχουν μια τιμη ειτε χρηματικη ειτε ψυχικη ειτε αξιοπρεπιας ειτε χρονου.

Το να βρεις μια απεξω να πηδας εχει υποχρεωσεις... τοσο απλο ειναι? Εγω δεν νομιζω

Ειναι αυτο που λεγε και ο μαυροσ θανατοσσσσσσ οτι σου εχουν φτιαξει οι φεμινιστριες εναν κοσμο πισω απο ενα γυαλι.... στην αρχη στα παρουσιαζουν ολα ωραια και καλα και μετα τον πρωτο μηνα αρχιζει το τρεξιμοοοο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αν δεν τα πλερωσεις τα σπασμενα στην αρχη... τοτε θα τα πληρωσεις στο τελος.   

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οι συναισθηματικες σχεσεις... εχουν παντοτε κοστος... και συνηθως ψυχικο.

Και αυτο ειναι το χειροτερο...

Οταν λέω εγω ότι εισαι χέστης και φοβάσαι μην πληγωθεις αρχιζεις τα αβαβα.
Ανθρωπος που δεν ικανοποιεί την ανάγκη του για συντροφικότητα, όσες παπαριες και να αραδιάζει ειναι άνθρωπος με σοβαρές ελλειψεις.

Επισκέπτης
giati stis poytanes mia zoi tha plhronoyn kai sthn pragmatikothta ti sxesh mporeis na kaneis  me mia poytana? eno an xereis na plhsiazeis sosta tis kopeles mporeis na kaneis polles sxesseis taytoxrona kai sex poy eina sigoura kalytero kai poio poiotiko apo to tetarto poy kathese sth filhs. mporeis na gnoriseis etsi polles kopeles kai fysika xoris na xodeyeis xrhma.

Φιλαρακο, το καμακι ή αλλιως το να μπορεις να επικοινωνεις με το αλλο φιλο, ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Λιγα πραγματα θα σου τα μαθει η ζωη, αλλα τιποτα αυτα οι απατεωνες.  Αν δε σου βγαινει, οσα σεμιναρια και να παρακολουθησεις κι οσα λεφτα να σκασεις σε αυτον τον "κυριο" το πιθανοτερο ειναι να απογοητευτεις και τα βηματα σου να σε οδηγησουν στη Φυλης, στο Μεταξουργειο ή στις οποιες πιατσες του επι χρημασι ερωτα. Οποτε λεω εγω, δεν πας κατευθειαν στις πιατσες θα γλυτωσεις χρονο και χρημα ?

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Παίδες, ο Mystery, καθώς και πολλοί άλλοι διάσημοι puaδές, είναι μεγάλοι παπάρες.

Ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν ακούω παιδιά να γράφουν ότι θα βρίσκουν γκόμενες με ατάκες η με NLP.

Ο Mystery βγάζει γκόμενες επειδή ζεί ένα γαμάτο πολυέξοδο Lifestyle συν το ότι είναι ημιcelebrity. Και αυτό το κάνει επειδή μαλάκες πληρώνουν 1500δόλαρα για σεμινάρια! Για σκεφτείτε λίγο, πιστεύετε ότι ένας ευκατάστατος ημιδιάσημος τύπος χρειάζεται ανοιχτήρια?

Για τα βιντεάκια του τύπου της 'Ελξης τι να πω? Το μόνο που βγάζει είναι μία ρομποτίλα και ένα στημένο στυλάκι. Πόσες γκόμενες έχει γαμήσει αυτός με την μέθοδο του? Επειδή από το να μιλήσεις και να πάρεις το τηλ της μέχρι να την γαμήσεις είναι μεγάλη η απόσταση. Αλλά και αυτός όλο και κάτι θα βγάζει από τα σεμινάρια του.

Το pua έχει πολλά διαμάντια μέσα αλλά δυστυχώς επισκιάζονται από τους μαλάκες που θέλουν απλά να τα τρώνε από σεμινάρια και dvd. Χέστε τον Mystery και τον Deangelo και ψαχτείτε λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε τα πράγματα όπως έχουν αλλά δεν είναι τόσο διάσημοι επειδή δεν προσφέρουν εύκολες λύσεις.

Αν εξαρτιόταν από ατάκες, NLP/ύπνωση/αυτοαυνανισμό και παιχνιδάκια το να βγάλεις ωραίες γκόμενες τότε όλοι θα μπορούσαν σε λίγο καιρό να γαμάνε μουνάρες.

Ορίστε ένα από τα πρώτα άρθρα που θα έπρεπε να διαβάζει κανείς πριν ασχοληθεί με όλα αυτά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν λέω εγω ότι εισαι χέστης και φοβάσαι μην πληγωθεις αρχιζεις τα αβαβα.
Ανθρωπος που δεν ικανοποιεί την ανάγκη του για συντροφικότητα, όσες παπαριες και να αραδιάζει ειναι άνθρωπος με σοβαρές ελλειψεις.

Και τι προσδοκας απο την εστω και απο εδω αλληλεπιδραση σου με εναν χεστη?  :grin:

Εκτος και αν το κανεις για να με προσβαλλεις και να νιωσω ασχημα... πραγμα που καταληγει στο οτι καποιος παλιοτερα σου εχει κανει κατι ασχημο και εγω απλα στον θυμιζω οποτε επιτιθεσαι...Διοτι με εμενα δεν ειχες και ουτε εχεις προηγουμενα απο εδω μεσα δεν σου εχω μιλησει ποτε.

απο την αλλη αν θεωρεις πως εξυψωνεσαι με το να προσβαλλεις , να μιλας με παρα πολυ κακο τροπο και τοσο παρορμητικα πολυ συντομα θα απογοητευτεις και θα καταλαβεις ποιος εχει η οχι τις σοβαρες ελλειψεις.

Σου ξαναλεω οτι δεν σε προσβαλλω. Αν δεν μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος δεν σου φταιω εγω ο καθενας εχει τις αποψεις του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλαρακο, το καμακι ή αλλιως το να μπορεις να επικοινωνεις με το αλλο φιλο, ή το εχεις ή δεν το 'χεις.

Θεμα αποφασης ειναι βασικα , εχω μιλησει σε παρα πολλες τυπισσες και εχω φαει παρα πολλες χυλοπιτες.....

Αλλα ενταξει εχω βγει κιολας με καποιες απο αυτες.... εχω κανει και κατι.

Ειναι θεμα αποφασης βασικα και υπομονης και την ωρα που πας να μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο και να μην εχεις κομπλεξ.  :fuck2: :fuck2:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και τι προσδοκας απο την εστω και απο εδω αλληλεπιδραση σου με εναν χεστη?  :grin:

Εκτος και αν το κανεις για να με προσβαλλεις και να νιωσω ασχημα... πραγμα που καταληγει στο οτι καποιος παλιοτερα σου εχει κανει κατι ασχημο και εγω απλα στον θυμιζω οποτε επιτιθεσαι...Διοτι με εμενα δεν ειχες και ουτε εχεις προηγουμενα απο εδω μεσα δεν σου εχω μιλησει ποτε.

απο την αλλη αν θεωρεις πως εξυψωνεσαι με το να προσβαλλεις , να μιλας με παρα πολυ κακο τροπο και τοσο παρορμητικα πολυ συντομα θα απογοητευτεις και θα καταλαβεις ποιος εχει η οχι τις σοβαρες ελλειψεις.

Σου ξαναλεω οτι δεν σε προσβαλλω. Αν δεν μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος δεν σου φταιω εγω ο καθενας εχει τις αποψεις του.

οταν στρερεύεις απο επιχειρηματα αρχιζεις τη γλοιώδη ευγένεια για να μου επιτεθεις για το ύφος μου?
αλλιώς μιλάς σε άλλους και σ εχω τσεκάρει (π.χ. σημερα στην Ερη)
οπότε, δεν θα μου κάνεις εμένα πουτανιες για το ποσο καλο παιδι κι ευγενικό είσαι και πόσο σοκάρεσαι απο τον τρόπο που γραφω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.οταν στρερεύεις απο επιχειρηματα αρχιζεις τη γλοιώδη ευγένεια για να μου επιτεθεις για το ύφος μου?
2.αλλιώς μιλάς σε άλλους και σ εχω τσεκάρει (π.χ. σημερα στην Ερη)
οπότε, δεν θα μου κάνεις εμένα πουτανιες για το ποσο καλο παιδι κι ευγενικό είσαι και 3.πόσο σοκάρεσαι απο τον τρόπο που γραφω.

1.  :2funny: Δεν χρειαζονται επιχειρηματα. Αρα δεν χρησιμοποιησα καποιο.....

2.  Η και τελοςπαντων ευχαριστω για την προσοχη  :thumbsup: :thumbsup:

3. Αυτο στο ειπα επειδη εμενα δεν με πειραζει.... εσενα θα σε βοηθησει να λες ηρεμα την αποψη σου χωρις να προσβαλλεις.

Ειμαστε εδω για να πουμε καποιες αποψεις... με ηρεμο και κατανοητο τροπο δεν νομιζω οτι χρειαζονται προσβολες αλλωστε εγω ποτε δεν σε εχω προσβαλλει  ;)

Οσο για το πρωι με την ερι εγω προσωπικα ολα οσα ελεγα τα ελεγα και γελουσα... Εσυ τι σκαλωμα εφαγες τωρα με μενα δεν ξερω ενιγουει!

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φιλαρακο, το καμακι ή αλλιως το να μπορεις να επικοινωνεις με το αλλο φιλο, ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Λιγα πραγματα θα σου τα μαθει η ζωη, αλλα τιποτα αυτα οι απατεωνες.

Φίλε μου, διαφωνώ εντελώς με αυτή την άποψη. Πριν πέντε έξι χρόνια δεν μπορούσα ούτε να κάνω κουβεντούλα με την κοπέλα του video club. Πλέον μιλάω χωρίς ιδιαίτερο κόλημμα με άγνωστες γυναίκες και συζητάμε σαν παλιοί φίλοι μέσα σε λίγη ώρα. Κοινωνικές δεξιότητες είναι που μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να τις αναπτύξει. Και οι τύποι που "το ΄χουν" το έμαθαν όταν ήταν πιτσιρικάδες ασυνείδητα επειδή είχαν τα ανάλογα πρότυπα στην ζωή τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου, διαφωνώ εντελώς με αυτή την άποψη. Πριν πέντε έξι χρόνια δεν μπορούσα ούτε να κάνω κουβεντούλα με την κοπέλα του video club. Πλέον μιλάω χωρίς ιδιαίτερο κόλημμα με άγνωστες γυναίκες και συζητάμε σαν παλιοί φίλοι μέσα σε λίγη ώρα. Κοινωνικές δεξιότητες είναι που μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να τις αναπτύξει. Και οι τύποι που "το ΄χουν" το έμαθαν όταν ήταν πιτσιρικάδες ασυνείδητα επειδή είχαν τα ανάλογα πρότυπα στην ζωή τους.

Ο τυπος ειπε οτι δεν κυνηγαει... αρα δεν ειναι συμφωνος με αυτες τις αποψεις.

Εκτος αυτου δεν χρειαζεται να πληρωσεις τοσα λεφτα... για να μαθεις κατι τετοιο.. αυτο συζηταμε τοση ωρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ον δε ροουντ μηπως εσυ στερεψες απο επιχειρηματα" οπως τα λες και τωρα δεν απαντας???? :grin:

Τελοςπαντων... κανεις το λαθος να θεωρεις πως επειδη ο τροπος που σου μιλαει ο αλλος (ακομη και αν του χεις σουρει τα χειροτερα λογω της εμφανους παρορμητικοτητας σου) ειναι γλοιωδης επειδη απλα ειναι διαφορετικος απο τον δικο σου....

Πολυ υπεροπτικο ολο αυτο.... συνηθως μιας και εθεσες το θεμα με τα κενα των ανθρωπων.. θεωρεις πως ενας υπεροπτης ανθρωπος εχει τις αναγκαιες ιδιοτητες για να ειναι αποδεκτος και να εχει συντροφικοτητες με αλλους ανθρωπους?

Εν κατακλειδι ο τονος μου ειναι ηρεμος , δεν εχω κατι μαζι σου. Απλα σκεψου οτι μιλας χωρις να ξερεις τι εχω κανει εγω στην ζωη μου  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom