Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Και τουλαχιστον 7αρι, να μην εχει κανενα περιττο κιλο, και να δινει και κωλο
αυτο με τις βαθμολογιες τι μαλακια ρε πουστη μου 6αρια και 7αρια και 10αρια λες και μιλαμε για μπαλα, 2 κατηγοριες υπαρχουν,εμπαινα/δεν εμπαινα, ον/οφ :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Ενώ οι ίδιοι είναι (το λιγότερο) 7 βαθμούς υπό το μηδέν
υπαρχουν ατομα γαματα που υπολειπονται σε σωμα η ομορφια αλλα ειναι αλανια με την καλη εννοια,ΔΕΝ εχουν λεφτα αλλα κυκλοφορουν ωραια μουνακια..ρισπεκτ σε αυτους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο με τις βαθμολογιες τι μαλακια ρε πουστη μου 6αρια και 7αρια και 10αρια λες και μιλαμε για μπαλα, 2 κατηγοριες υπαρχουν,εμπαινα/δεν εμπαινα, ον/οφ :grin:
Οταν ημασταν 14 και 15 χρονων θυμαμαι τα καναμε αυτα, εμεις στο σχολειο βαθμολογουσαμε κωλους συμμαθητριων απο το 1 εως το 5.
Καποιοι μαλλον εχουν μεινει εκει

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Aκριβώς, εμένα ήταν ακραία περίπτωση αλλά υπάρχουν πολλές που δέχονται πιέση να κατεβάσουν τα στάνταρ τους για να μην μείνουν "αγ......ες" και μόνες ή απλώς από βόλεμα και ανασφάλεια ή υποτίμηση των δυνατοτήτων τους (άσχετα με το αν είναι 7ράκια και 8ράκια) . Αν την έχουνε πατήσει κιόλας με κάνα αδιαγνωστό νάρκισσο και καήκαν από φόβο και μόνο θα κάτσουν στον επόμενο τυπά που δείχνει σημάδια ότι είναι έστω και στο ελάχιστο καλύτερος. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, δυστυχώς.
Δε νομίζω ότι σε πιέζει κανείς να ρίξεις τα στανταρτντς σου για να πηδηχτείς. Μόνες σας το κάνετε από ανασφάλεια αν περνάει η μπογιά σας ή ελλείψει εμπειρίας να διαβάζετε πίσω από τις "λέξεις" κάθε κατάστασης.
Το φλερτ και η αποπλάνηση μέχρι να σε ρίξει κάποιος στο κρεβάτι είναι ένα παιχνίδι εξαπάτησης και ο κάθε ένας θα χρησιμοποιήσει κάθε "όπλο" προς όφελος του. Αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά και ανάλογα με το αν απλά θες να πηδηχτείς ή να κάνεις σχέση, μπλέκεις ή δεν μπλέκεις, με τη διαφορά ότι είναι συνειδητή επιλογή σου.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Παιδιά συγνώμη για τις γραφικές εικόνες αλλά είμαι φουλ ερωτευμένη με το αγόρι μου Sasha4ever και θέλω να το βροντοφωνάξω. Χθές μας πήρανε φώτο η WWF, να ναι καλά τα παιδιά. Είναι σπάνιο να βρεις κάποιον που σου μοιάζει τόσο πολύ....

1624917567831.png

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Παιδιά συγνώμη για τις γραφικές εικόνες αλλά είμαι φουλ ερωτευμένη με το αγόρι μου Sasha4ever και θέλω να το βροντοφωνάξω. Χθές μας πήρανε φώτο η WWF, να ναι καλά τα παιδιά. Είναι σπάνιο να βρεις κάποιον που σου μοιάζει τόσο πολύ....

1624917567831.png
Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

1624917567831.png
αμ εχεις και τοσο χιουμορ εισαι απιστευτη

να ξερεις ψαχνω γυναικες με χιουμορ ειναι κατι πολυ ερωτικο για εναν αντρα και εσυ το εχεις αυτο σε αυθονια

:smiling-face-with-heart-eyes::)

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Οταν ημασταν 14 και 15 χρονων θυμαμαι τα καναμε αυτα, εμεις στο σχολειο βαθμολογουσαμε κωλους συμμαθητριων απο το 1 εως το 5.
Καποιοι μαλλον εχουν μεινει εκει
Λολ και εμένα από το γυμνάσιο μου χει μείνει αλλά άτυπα όταν είσαι τύπος ή τύπισσα της λεπτομέριας και της ανάλυσης μια άτυπη βαθμολογία την βάζεις έστω και κρυφά (για να καταλάβει και ο άλλος τι εννοείς και σε τι βαθμό). Εδώ υπάρχουν γέροι που ακόμα μιλούν με ποσοστά %.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αμ εχεις και τοσο χιουμορ εισαι απιστευτη

να ξερεις ψαχνω γυναικες με χιουμορ ειναι κατι πολυ ερωτικο για εναν αντρα και εσυ το εχεις αυτο σε αυθονια

:smiling-face-with-heart-eyes::)
Εκεινη εχει χιουμορ, εσυ τι εχεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λολ και εμένα από το γυμνάσιο μου χει μείνει αλλά άτυπα όταν είσαι τύπος ή τύπισσα της λεπτομέριας και της ανάλυσης μια άτυπη βαθμολογία την βάζεις έστω και κρυφά (για να καταλάβει και ο άλλος τι εννοείς και σε τι βαθμό). Εδώ υπάρχουν γέροι που ακόμα μιλούν με ποσοστά %.
Εσενα δηλαδη τι ποσοστα σού εχουνε βαλει κατα καιρους??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
9αρακι ειναι με βαση αυτα π ειδα

:smiling-face-with-heart-eyes:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
εξπερ του είδους όπως οι menofstyle
Αυτο ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο που εχω ακουσει. Οι τυποι επειδη τους ξερω απο παλια, ειδικα ο Χρηστος με την ακμη ειχε καψει ολο το γκαζι. Τον ειχαν πεταξει εξω σηκωτο απο σοσιαλιστας γιατι παρενοχλουσε γυναικοπαρεες και ειχε φαει οριστικο μαυρο απο το μαγαζι.

Ειδικα αυτοι ειναι οι πιο αχριστοι παπατζολογοι που υπαρχουν στο χωρο και οτι λενε ειναι οτι ακουγεται νορμαλ στο αυτι του καλου πελατη. Γι αυτο και ειναι manstream.
Αν εβλεπες τι αττακες επιπεδου mystery εριχναν αυτοι πριν 5-6 χρονια θα γονατιζες κατω.

Γενικα υπαρχουν τακτικες που δουλευουν αλλα δε θα τις μαθεις online απο εταιρειες που το marketing ειναι το νο1 skill τους.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.089
Πόντοι
2.356
αφηστε και κανα μουνι ησυχο ρε φλυαροι τυποι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αυτο ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο που εχω ακουσει. Οι τυποι επειδη τους ξερω απο παλια, ειδικα ο Χρηστος με την ακμη ειχε καψει ολο το γκαζι. Τον ειχαν πεταξει εξω σηκωτο απο σοσιαλιστας γιατι παρενοχλουσε γυναικοπαρεες και ειχε φαει οριστικο μαυρο απο το μαγαζι.

Ειδικα αυτοι ειναι οι πιο αχριστοι παπατζολογοι που υπαρχουν στο χωρο και οτι λενε ειναι οτι ακουγεται νορμαλ στο αυτι του καλου πελατη. Γι αυτο και ειναι manstream.
Αν εβλεπες τι αττακες επιπεδου mystery εριχναν αυτοι πριν 5-6 χρονια θα γονατιζες κατω.

Γενικα υπαρχουν τακτικες που δουλευουν αλλα δε θα τις μαθεις online απο εταιρειες που το marketing ειναι το νο1 skill τους.
σοσιαλιστα το εζησα στα καλα του χρονια το 08-10

δεν θυμαμαι αυτους εκει

αλλα γινοταν της πουταναρας

μαγαζαρα μονο με ξενη μουσικη αυστηρα

μετα πηρε την κατω βολτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom