Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι να σου πω, δεν ξέρω για τον σαντμαν και άλλους λειπούς τύπους ρε παιδιά αλλά ναι αν έχεις πέσει σε ευαισθητούλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (συνήθως νεαρότερη γυναίκα), ΝΑΙ μπορεί και να σου κάτσει από λύπηση ή από φόβο μην είσαι κανένας ψυχάκιας και κάνεις κάνα χαρακίρι ή επιτεθείς στην ίδια. Και δεν ήμεθα καθόλου περήφανες αλλά το χούμε κάνει 1-2 φορές σε νεαρότερη ηλικία--και μετά πήγαινα στον Αγ. Κυπριανό για προσευχές εξορκισμούς και λιτανείες μπας και σταματήσει να με ενοχλεί ο τυπάς σαν τον δαίμονα τον μαύρο τα μεσάνυχτα (κατακρίβειαν ο ίδιος ο διάολος τον έβλεπε και έκανε τον σταύρο του). Δεν αστειεύομαι, ο τύπος είχε φτάσει σε σημείο stalker και εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για την γαμ..ή μου κατάντια. Mετά από απανωτούς εκβιασμούς από την μεριά του για μήνες, η προσευχή μου ευτυχώς εισακούστην. 'Ισως οι πιο εφιαλτικές στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Σε φίλες μου σε γυναικοσυζητήσεις δεν έτυχε σε τέτοιο βαθμό αλλά έχουν τύχει πιο ελαφριά περαστατικά τύπου "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα κάναν καλύτερο" και μουτζώναμε η μιά την άλλη.
Πραγματικα οταν διαβαζω κατι τετοια, εξοργιζομαι, αυτοι οι τυποι θελουν τσακισμα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Έγραψα ότι από όμορφους και έξυπνους μπορεί να αρπάξει καμία ψωλή αν σταθεί τυχερή. Για αυτό το λόγο το έγραψα αν ήταν στοιχειωδώς έξυπνη και ζητούσε την ψωλή μου. Πενηνταρακια πρέπει να τα κάνω.
Εσύ είσαι ομορφος και έξυπνος δηλαδής?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Τι να σου πω, δεν ξέρω για τον σαντμαν και άλλους λειπούς τύπους ρε παιδιά αλλά ναι αν έχεις πέσει σε ευαισθητούλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (συνήθως νεαρότερη γυναίκα), ΝΑΙ μπορεί και να σου κάτσει από λύπηση ή από φόβο μην είσαι κανένας ψυχάκιας και κάνεις κάνα χαρακίρι ή επιτεθείς στην ίδια. Και δεν ήμεθα καθόλου περήφανες αλλά το χούμε κάνει 1-2 φορές σε νεαρότερη ηλικία--και μετά πήγαινα στον Αγ. Κυπριανό για προσευχές εξορκισμούς και λιτανείες μπας και σταματήσει να με ενοχλεί ο τυπάς σαν τον δαίμονα τον μαύρο τα μεσάνυχτα (κατακρίβειαν ο ίδιος ο διάολος τον έβλεπε και έκανε τον σταύρο του). Δεν αστειεύομαι, ο τύπος είχε φτάσει σε σημείο stalker και εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για την γαμ..ή μου κατάντια. Mετά από απανωτούς εκβιασμούς από την μεριά του για μήνες, η προσευχή μου ευτυχώς εισακούστην. 'Ισως οι πιο εφιαλτικές στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Σε φίλες μου σε γυναικοσυζητήσεις δεν έτυχε σε τέτοιο βαθμό αλλά έχουν τύχει πιο ελαφριά περαστατικά τύπου "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα κάναν καλύτερο" και μουτζώναμε η μιά την άλλη.
δυστυχως ισχυουν αυτα που γραφεις

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Οι πρώην "φίλοι" σου ήταν όλοι μέτριοι γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητες σου. Έξυπνοι και όμορφοι θα σε θέλανε μόνο για να τους καθαρίσεις τα πιάτα και να ρίξουν κανένα φλόκι στην μάπα σου αν σταθείς τυχερή και αρκετά υπάκουη, μετά δρόμο. 32 ετών είσαι και έμεινες στο ράφι. Βρες κανένα κακομοίρη να σε πάρει ,κρυψτου τα αμέτρητα γαμησια που έχεις φάει και πέξτω κυρία και καθωσπρέπει μπας και βρεις κανένα κορόιδο να σε πάρει.
RESPECT φίλε μου, προφανώς μιλάς εκ πείρας. 'Εχεις δίκαιο, εσύ και εγώ που είμαστε χαζοί χιλιοστραβογαμημένοι και μπάζα θα πρέπει να βρούμε κάτι αντίστοιχο με εμάς. Θα κρατήσω τις συμβουλές σου σαν άγιο φυλακτό για να μην μείνω και εγώ μόνη στο ράφι με τα γατόνια μου. Τι να μου πουν οι άλλοι; μόνο κάποιος σαν και εσένα που είναι στην ίδια θέση μπορεί να καταλάβει. Θα σ'ακούσω! Σου έδειξα ήδη και τα βυζιά μου για να δεις ότι στο ίδιο επίπεδο είμαστε, να μην ντρέπεσε και να νιώθεις άσχημα βρε. Μαζί μπορούμε να κάνουμε παπάδες--ήδη ζητάνε ηθοποιούς να παίξουν τους πίθηκους στο ριμείκ "planet of the apes'" εσύ θα είσαι ο πίθηκος και εγώ η πιθηκίνα σου. Μιλάμε θα σπάσουμε ταμεία. ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΕ μου εσύ...

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ρε αυτήν την πήδηξε ένας που ήταν ασχημοτερος από το διάολο. Οι ελλεεινιδες για πακηδες και αράπηδες είναι και όταν τα γράφουμε ενοχλούνται κάποιοι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Νομίζω το εγγύτερο στην πραγματικότητα είναι το "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα καναν καλύτερο" και από κει ξεκινάνε όλες οι λανθασμένες σας επιλογές και οι περίεργες καταστάσεις που μπλέκετε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε αυτήν την πήδηξε ένας που ήταν ασχημοτερος από το διάολο. Οι ελλεεινιδες για πακηδες και αράπηδες είναι και όταν τα γράφουμε ενοχλούνται κάποιοι.
Είσαι incel?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ως γνωστον, οι γυναικες χωριζονται σε πουτανες και καριολες.

Πουτανα ειναι αυτη που παει με ολους.
Καριολα ειναι αυτη που παει με ολους εκτος απο μενα

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
δυστυχως ισχυουν αυτα που γραφεις

Νομίζω το εγγύτερο στην πραγματικότητα είναι το "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα καναν καλύτερο" και από κει ξεκινάνε όλες οι λανθασμένες σας επιλογές και οι περίεργες καταστάσεις που μπλέκετε.
Aκριβώς, εμένα ήταν ακραία περίπτωση αλλά υπάρχουν πολλές που δέχονται πιέση να κατεβάσουν τα στάνταρ τους για να μην μείνουν "αγ......ες" και μόνες ή απλώς από βόλεμα και ανασφάλεια ή υποτίμηση των δυνατοτήτων τους (άσχετα με το αν είναι 7ράκια και 8ράκια) . Αν την έχουνε πατήσει κιόλας με κάνα αδιαγνωστό νάρκισσο και καήκαν από φόβο και μόνο θα κάτσουν στον επόμενο τυπά που δείχνει σημάδια ότι είναι έστω και στο ελάχιστο καλύτερος. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, δυστυχώς.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ως γνωστον, οι γυναικες χωριζονται σε πουτανες και καριολες.

Πουτανα ειναι αυτη που παει με ολους.
Καριολα ειναι αυτη που παει με ολους εκτος απο μενα
Ξεχνάς και κάτι πολύ βασικό.
Την θέλουν και παρθένα και πουτάνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273