Τι να σου πω, δεν ξέρω για τον σαντμαν και άλλους λειπούς τύπους ρε παιδιά αλλά ναι αν έχεις πέσει σε ευαισθητούλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (συνήθως νεαρότερη γυναίκα), ΝΑΙ μπορεί και να σου κάτσει από λύπηση ή από φόβο μην είσαι κανένας ψυχάκιας και κάνεις κάνα χαρακίρι ή επιτεθείς στην ίδια. Και δεν ήμεθα καθόλου περήφανες αλλά το χούμε κάνει 1-2 φορές σε νεαρότερη ηλικία--και μετά πήγαινα στον Αγ. Κυπριανό για προσευχές εξορκισμούς και λιτανείες μπας και σταματήσει να με ενοχλεί ο τυπάς σαν τον δαίμονα τον μαύρο τα μεσάνυχτα (κατακρίβειαν ο ίδιος ο διάολος τον έβλεπε και έκανε τον σταύρο του). Δεν αστειεύομαι, ο τύπος είχε φτάσει σε σημείο stalker και εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για την γαμ..ή μου κατάντια. Mετά από απανωτούς εκβιασμούς από την μεριά του για μήνες, η προσευχή μου ευτυχώς εισακούστην. 'Ισως οι πιο εφιαλτικές στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Σε φίλες μου σε γυναικοσυζητήσεις δεν έτυχε σε τέτοιο βαθμό αλλά έχουν τύχει πιο ελαφριά περαστατικά τύπου "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα κάναν καλύτερο" και μουτζώναμε η μιά την άλλη.