thefemalecoach89
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Γενικά υπάρχει μια παρανόηση σχετικά την χειλιοειπωμένη φράση "να είσαι ο εαυτός σου", και η όλη φράση είναι λάθος/μύθος γιατί ποτέ κανένας δεν είναι ο εαυτός του 100% σε όλες τις καταστάσεις και όχι μόνο ερωτικές. Καθημερινά έχουμε χίλιους δύο ρόλους να εκτελέσουμε και να υπακούσουμε στις νόρμες και τους κανόνες της κοινωνίας αλλιώς η ίδια η κοινωνία θα μας πετάξει έξω.Βρίσκω πολύ σωστά αυτά που γράφεις. Φυσικά να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αλλά και να μην το πετύχεις αυτό υπάρχουν και γυναίκες του ίδιου επιπέδου
Αυτό που εννοούν οι γυναίκες ή οι γκουρού τους είδους με το να "είσαι ο εαύτος σου" είναι να σε αυθεντικός, ηλικρινής, ντόπρος και να έχεις μια γεμάτη ζωή που ταιριάζει με τον χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα σου, όποια και αν είναι αυτά. 'Οταν είσαι η καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου, ελκύεις ταυτόχρονα και γυναίκες ή άτομα παρόμοιου επιπέδου. Αν είσαι τεμπέλης, κατσούφης άξεστος, άπραγος, άτομο χωρίς ζωή και ενδιαφέροντα δεν είσαι ο εαυτος σου αλλά μια κακόμοιρη σκιά του εαύτου σου--και πολύ πιθανόν να χρήζεις και ψυχολογικής υποστήριξης.
Δεν μπορείς να είσαι 3/10 μέσα-έξω, να μην κάνεις καμιά απολύτως προσπάθεια να βετλτιώσεις έστω και κάποια μικροπράγματα και να κυνηγάς γκόμενα 9/10 έχοντας την απαίτηση να σου κάτσει με τι γειά σας ή να ακόμα και μείνει μαζί σου. Η αυτοπεποιήθηση είναι ελκυστική αλλά το να έχεις την αυταπάτη ή μάλλον το θράσος ότι η άλλη θα σου κάτσει χωρίς να έχεις εσύ ο ίδιος τίποτα να προσφέρεις (και δεν εννοώ χρήματα) πάει, την έχασες την μπάλα.
Τα τελευταία χρόνια προσωπικά μου χει τύχει πολλές φορές να βγω ραντεβού με κάτι τύπους οι οποίοι δεν είχαν ζωή, δεν είχαν άποψη, χέζουνταν να μου μιλήσουν και είχαν την προσωπικότητα μιας μπατονέτας. Nτάξ' κάποιοί ήταν κάτω του μετρίου εμφανισιακά οπότε δεν είχαν ούτε από εδώ κάτι να . Το πρόβλημα είναι η στιγμή που έπρεπε να πω στον άλλο εμμέσως για να μην τους πληγώσω πλην σαφώς ότι δεν μου κάνει κλικ και δεν ταιριάζουμε, οι περισσότεροι σοκάρονταν και μουρμουρούσαν "μα εγώ πιστεύω πως ταιριάζουμε" "κάνεις λάθος¨κλπ, υπερεκτιμώντας την πέραση τους και τις ικανότητες τους. Κάποιοι τελείως ψυχάκηδες με έβριζαν και από πάνω και με εκβίαζαν. Παρόμοια σκηνικά έχουν τύχει και σε φίλες μου.
Και καμιά φορά διερωτούμαι: δεν έχουν μερικοί το γνώθει σ'αύτον; δεν μπορούν να δουν τον εαύτο τους από μια πιο αντικειμενική σκοπιά; Δεν μπορούν να δεχτούν ότι η άλλη δεν γουστάρει ή μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο (κατώτερο ή ανώτερο); Προφανώς από καθαρό εγωισμό ή πολλές φορές και από ψυχολικά αδιάγνωστα θέματα ΔΕΝ.
'Οπως και να χει η γυναίκα θέλει αντιμετώπιση ίσο προς ίσο--αν πας σαν χεσμένος γιατί θεωρείς την γκόμενα πολύ ανώτερη από σένα -ή το αντίθετο-καμιά εύκολη τριτοτέταρτη πεταμένη του δρόμου που μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, το χάσες.