Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά ισχύουν και για τα δύο φύλλα. ΔΕΝ υπάρχει λύση. ΄Η θα κατεβάσεις τα εμφανιακά σου στάνταρ ή τα εγκεφαλικά σου. Ο συνδυασμός ομορφιάς και προσωπικότητας με βάθος είναι εξαιρετικά σπάνιος. Και αν υπάρχουν τέτοια άτομα, τα παρατάμε για κάτι πιο ατελές γιατί καταβάθος όλοι/ες είμαστε λίγο πολύ μαζόχες και το ατελές μας εξιτάρει. Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει η ιδανική λύση--θα έχεις το μπάζο για γάμο ή συγκατοίκηση και τις bimbo ή τον πανχάζο τύπο ποζέρι με κοιλιακούς φέττες (αν είσαι γυναίκα ή αδελφή) για κάνα πήδουλο κάθε τόσο. Τhe best of both worlds που λέμε...

Δεν ισχύει αυτό.Βρίσκεις Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες,Πολωνέζες που είναι και μουνάρες και μορφωμένες με καλές δουλειές κτλ.
Με τις Σλάβες δεν ισχύει οτι άμα η άλλη είναι όμορφη πρέπει υποχρεωτικά να είναι και χαζή.Βρίσκεις πολλές εμφανίσιμες,θηλυκές κοπέλες που είναι πολύ έξυπνες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτά ισχύουν και για τα δύο φύλλα. ΔΕΝ υπάρχει λύση. ΄Η θα κατεβάσεις τα εμφανιακά σου στάνταρ ή τα εγκεφαλικά σου. Ο συνδυασμός ομορφιάς και προσωπικότητας με βάθος είναι εξαιρετικά σπάνιος. Και αν υπάρχουν τέτοια άτομα, τα παρατάμε για κάτι πιο ατελές γιατί καταβάθος όλοι/ες είμαστε λίγο πολύ μαζόχες και το ατελές μας εξιτάρει. Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει η ιδανική λύση--θα έχεις το μπάζο για γάμο ή συγκατοίκηση και τις bimbo ή τον πανχάζο τύπο ποζέρι με κοιλιακούς φέττες (αν είσαι γυναίκα ή αδελφή) για κάνα πήδουλο κάθε τόσο. Τhe best of both worlds που λέμε...
Ας κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου:
Οι ίδιοι που (εδώ μέσα) κράζουν τις όμορφες θεωρώντας πως είναι χαζές,είναι οι ίδιοι που θα κράξουν τις υπόλοιπες λόγω εμφάνισης.Δηλαδή αν τους τύχει μια όμορφη κοπέλα θα ξενερώσουν ελέω προσωπικότητας ενώ αν τύχει μια λιγότερο όμορφη θα ξενερώσουν για το εμφανισιακό.Αυτοί όμως τι έχουν να προσφέρουν?
Φυσικά μέσα στο μυαλουδάκι τους,όμορφη=χαζή,bitch κλπ ενώ η μη όμορφη το αντίθετο.Κάτι που δεν είναι απόλυτο.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26

Ή αλλιώς υπομονή και κοπέλες του επαγγέλματος μέχρι να βρεθεί ο κοπέλα που έχει τον κατάλληλο συνδιασμό.

Υ.Γ: Το εξαιρετικά σπάνιο το θεωρώ υπερβολή.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν ισχύει αυτό.Βρίσκεις Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες,Πολωνέζες που είναι και μουνάρες και μορφωμένες με καλές δουλειές κτλ.
Με τις Σλάβες δεν ισχύει οτι άμα η άλλη είναι όμορφη πρέπει υποχρεωτικά να είναι και χαζή.Βρίσκεις πολλές εμφανίσιμες,θηλυκές κοπέλες που είναι πολύ έξυπνες.
Καλά,άμα το λες εσύ που είσαι μέγας γόης (νοτ),με προσωπικότητα (νοτ) και το ''φυσάς'' (νοτ)...

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Ας κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου:
Οι ίδιοι που (εδώ μέσα) κράζουν τις όμορφες θεωρώντας πως είναι χαζές,είναι οι ίδιοι που θα κράξουν τις υπόλοιπες λόγω εμφάνισης.Δηλαδή αν τους τύχει μια όμορφη κοπέλα θα ξενερώσουν ελέω προσωπικότητας ενώ αν τύχει μια λιγότερο όμορφη θα ξενερώσουν για το εμφανισιακό.Αυτοί όμως τι έχουν να προσφέρουν?
Φυσικά μέσα στο μυαλουδάκι τους,όμορφη=χαζή,bitch κλπ ενώ η μη όμορφη το αντίθετο.Κάτι που δεν είναι απόλυτο.

Όντως δεν είναι καθόλου απόλυτο, και όποιος έχει δεί λίγο τον κόσμο και δεν τον μαθαίνει απο βιβλία, περιοδικά και ταινίες μπορεί να το αντιληφθεί πολύ εύκολα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και αυτές που αποκαλούν οι γυναίκες bimbos δεν είναι τόσο bimbos όσο νομίζουν.Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τον άλλον.Αν η άλλη είναι απλώς ωραία θα τραβήξεις μερικούς πούτσους και θα φύγεις.Για να την κρατήσεις πρέπει να έχει και άλλα χαρίσματα.

• Like
Αντιδράσεις: pouk58
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όντως δεν είναι καθόλου απόλυτο, και όποιος έχει δεί λίγο τον κόσμο και δεν τον μαθαίνει απο βιβλία, περιοδικά και ταινίες μπορεί να το αντιλιφθεί πολύ εύκολα.
Αυτό.
Αλλά κράτα και τα άλλα που έγραψα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και οι άντρες δεν πολυθέλουν να μιλάνε με τις γκόμενες για σοβαρά θέματα πολιτική,οικονομία κτλ ούτε καν για μπάλα γιατί ξέρουν πως αυτά που θα πούνε οι γυναίκες είναι συνήθως μαλακίες.Οπότε δεν είναι οτι αν μια γκόμενα μιλάει για αυτά τα θέματα τη θεωρούν αυτομάτως έξυπνη.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Το θέμα είναι πόσοι όμως νέοι έλληνες τις παντρεύονται εκτός από κάτι φραγκάτους γέρους (ντάξ μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει στην Ελλάδα οπότε διορθώστε με); Και γιατί οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους τις φτύνουν και τις απατούν με κλάσης κατώτερες γυναίκες γιατί νιώθουν κόμπλεξ μπροστά τους;

Aν ρωτήσεις ένα Ρώσσο θα σου πει ότι οι δικές του είναι ντιβάρες και θέλουν πούτσα-ξύλο καθημερινώς και ότι οι Ιταλίδες και οι Ελληνίδες είναι χιλιόμετρα μπροστά. Δεν παν να είναι τέλεια, κουκλάρα και πανέξυπνη ή άλλη; θα την κάνουν την κουτσουκέλλα τους.

Απλώς μας τραβάει το ξένο και το θεωρούμε καλύτερο από αυτό που έχουμε ήδη μπροστά μας.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
προτιμας ασχημους δλδ ??
κακάσχημους που δεν βλέπονται να πω την αλήθεια όχι αλλά θα προτιμούσα ένα τύπο μέτριας/καλούτσικης εμφάνισης με λαμπερή όμως προσωπικότητα που με διεγείρει εγκεφαλικά παρά κάνα Σπαλιάρα ή Βασάλο με μυαλό μπετόν αρμέ. Οι απειροελάχιστοι τύποι που έκανα σχέση μαζί τους ήταν μέτριοι εμφανιασιακά αλλά είχαν κάτι διαφορετικό που με προσέλκυσε στο να κάνω κάτι μαζί τους.
Βέβαια το καλό με εμάς τις γυναίκες είναι ότι έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα οπότε υπάρχει χώρος για όλους-άσχετα με το αν μερικοί κλαμένοι και κομπλεξικοί σαμποτάρουν οι ίδιοι τον εαύτο τους.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Το θέμα είναι πόσοι όμως νέοι έλληνες τις παντρεύονται εκτός από κάτι φραγκάτους γέρους (ντάξ μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει στην Ελλάδα οπότε διορθώστε με); Και γιατί οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους τις φτύνουν και τις απατούν με κλάσης κατώτερες γυναίκες γιατί νιώθουν κόμπλεξ μπροστά τους;

Aν ρωτήσεις ένα Ρώσσο θα σου πει ότι οι δικές του είναι ντιβάρες και θέλουν πούτσα-ξύλο καθημερινώς και ότι οι Ιταλίδες και οι Ελληνίδες είναι χιλιόμετρα μπροστά. Δεν παν να είναι τέλεια, κουκλάρα και πανέξυπνη ή άλλη; θα την κάνουν την κουτσουκέλλα τους.

Απλώς μας τραβάει το ξένο και το θεωρούμε καλύτερο από αυτό που έχουμε ήδη μπροστά μας.
Να είμαι ειλικρινείς ούτε εγω έχω ολοκληρομένη εικόνα.

Αλλά τουλάχιστον απο την δική μου σκοπιά δεν ξέρω ούτε και ένα ζευγάρι σλάβου με ελληνίδα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αλλά τουλάχιστον απο την δική μου σκοπιά δεν ξέρω ούτε και ένα ζευγάρι σλάβου με ελληνίδα.

Ε για χαζές τις έχεις;Πού να κουμαντάρουν Σλάβο;Τον Έλληνα τον κάνουν ότι θέλουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κακάσχημους που δεν βλέπονται να πω την αλήθεια όχι αλλά θα προτιμούσα ένα τύπο μέτριας/καλούτσικης εμφάνισης με λαμπερή όμως προσωπικότητα που με διεγείρει εγκεφαλικά παρά κάνα Σπαλιάρα ή Βασάλο με μυαλό μπετόν αρμέ. Οι απειροελάχιστοι τύποι που έκανα σχέση μαζί τους ήταν μέτριοι εμφανιασιακά αλλά είχαν κάτι διαφορετικό που με προσέλκυσε στο να κάνω κάτι μαζί τους.
Βέβαια το καλό με εμάς τις γυναίκες είναι ότι έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα οπότε υπάρχει χώρος για όλους-άσχετα με το αν μερικοί κλαμένοι και κομπλεξικοί σαμποτάρουν οι ίδιοι τον εαύτο τους.

Για το Σάντμαν τι λες?Αν κλαφτεί σε μια γκόμενα οτι δεν πηδάει υπάρχει περίπτωση να του δώσει το πήδημα του ελέους(mercy fuck) να τον ξαλαφρώσει?Το κάνουν αυτό οι γκόμενες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε για χαζές τις έχεις;Πού να κουμαντάρουν Σλάβο;Τον Έλληνα τον κάνουν ότι θέλουν.

Εχω δει Σέρβους με Ελληνίδες.Ρώσους,Πολωνούς όχι τόσο πολύ.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Οι πρώην "φίλοι" σου ήταν όλοι μέτριοι γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητες σου. Έξυπνοι και όμορφοι θα σε θέλανε μόνο για να τους καθαρίσεις τα πιάτα και να ρίξουν κανένα φλόκι στην μάπα σου αν σταθείς τυχερή και αρκετά υπάκουη, μετά δρόμο. 32 ετών είσαι και έμεινες στο ράφι. Βρες κανένα κακομοίρη να σε πάρει ,κρυψτου τα αμέτρητα γαμησια που έχεις φάει και πέξτω κυρία και καθωσπρέπει μπας και βρεις κανένα κορόιδο να σε πάρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οι πρώην "φίλοι" σου ήταν όλοι μέτριοι γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητες σου. Έξυπνοι και όμορφοι θα σε θέλανε μόνο για να τους καθαρίσεις τα πιάτα και να ρίξουν κανένα φλόκι στην μάπα σου αν σταθείς τυχερή και αρκετά υπάκουη, μετά δρόμο. 32 ετών είσαι και έμεινες στο ράφι. Βρες κανένα κακομοίρη να σε πάρει ,κρυψτου τα αμέτρητα γαμησια που έχεις φάει και πέξτω κυρία και καθωσπρέπει μπας και βρεις κανένα κορόιδο να σε πάρει.
Απολυτως λογικα μιλησε η συγκεκριμενη, δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκες για να την βρισεις. Ξερεις δεν ειμαστε 14 χρονων. Παντως δεν στοιχηματιζω ουτε ενα ευρω οτι αν σου ελεγε "ελα" δεν θα ετρεχες με τα τεσσερα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Απολυτως λογικα μιλησε η συγκεκριμενη, δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκες για να την βρισεις. Ξερεις δεν ειμαστε 14 χρονων. Παντως δεν στοιχηματιζω ουτε ενα ευρω οτι αν σου ελεγε "ελα" δεν θα ετρεχες με τα τεσσερα
Τι του λες κι εσύ τώρα...Λες και θα ακούσει.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Έγραψα ότι από όμορφους και έξυπνους μπορεί να αρπάξει καμία ψωλή αν σταθεί τυχερή. Για αυτό το λόγο το έγραψα αν ήταν στοιχειωδώς έξυπνη και ζητούσε την ψωλή μου. Πενηνταρακια πρέπει να τα κάνω.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Τι να σου πω, δεν ξέρω για τον σαντμαν και άλλους λειπούς τύπους ρε παιδιά αλλά ναι αν έχεις πέσει σε ευαισθητούλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (συνήθως νεαρότερη γυναίκα), ΝΑΙ μπορεί και να σου κάτσει από λύπηση ή από φόβο μην είσαι κανένας ψυχάκιας και κάνεις κάνα χαρακίρι ή επιτεθείς στην ίδια. Και δεν ήμεθα καθόλου περήφανες αλλά το χούμε κάνει 1-2 φορές σε νεαρότερη ηλικία--και μετά πήγαινα στον Αγ. Κυπριανό για προσευχές εξορκισμούς και λιτανείες μπας και σταματήσει να με ενοχλεί ο τυπάς σαν τον δαίμονα τον μαύρο τα μεσάνυχτα (κατακρίβειαν ο ίδιος ο διάολος τον έβλεπε και έκανε τον σταύρο του). Δεν αστειεύομαι, ο τύπος είχε φτάσει σε σημείο stalker και εγώ χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για την γαμ..ή μου κατάντια. Mετά από απανωτούς εκβιασμούς από την μεριά του για μήνες, η προσευχή μου ευτυχώς εισακούστην. 'Ισως οι πιο εφιαλτικές στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Σε φίλες μου σε γυναικοσυζητήσεις δεν έτυχε σε τέτοιο βαθμό αλλά έχουν τύχει πιο ελαφριά περαστατικά τύπου "του έκατσα γιατί δεν έβρισκα κάναν καλύτερο" και μουτζώναμε η μιά την άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom