LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Σταδιο 2 : Χαμογελακι , μειδιαμα... σπας το προσωπο σου....
Σταδιο 1 : Κοιτας την γκομενα... απλες ματιες , θα σε κοιταξει και αυτη 90%+
Λοιπον αγαπητε πιερο (αν και δεν πρεπει γιατι εμενα μου χει φυγει το μουνι να τα μαθω μονος μου αυτα τα πραγματακια)
Λοιπον αγαπητε πιερο (αν και δεν πρεπει γιατι εμενα μου χει φυγει το μουνι να τα μαθω μονος μου αυτα τα πραγματακια)
τα σταδια ενος πετυχημενου καμακιου για μενα ειναι ακριβως 4.
Σταδιο 1 : Κοιτας την γκομενα... απλες ματιες , θα σε κοιταξει και αυτη 90%+
Σταδιο 2 : Χαμογελακι , μειδιαμα... σπας το προσωπο σου.... Αν επιβεβαιωσει περνας στο 3 , αν οχι η την αφηνεις η το ρισκαρεις με δικια σου ευθυνη παντα.
Σταδιο 3 : Την πλησιαζεις με καποια "λογικη" αφορμη αναλογα τον χωρο που βρισκεσαι και της πιανεις την κουβεντα με ηρεμο τροπο... Η αφορμη αυτη θα ειναι ερωτηση...Αφου εχετε συζητησει το ελαχιστο ενα 5λεπτο
Σταδιο 4 : Ζητας κινητο μσν κτλπ... η δινεις τα δικα σου
1. ΟΠΤΙΚΟ 2. ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Τις περισσοτερες φορες θα παρεις κατι.... τωρα τι θα γινει μετα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... Αλλα εφοσον αυτη η τακτικη δινει.... τοτε σιγουρα ισχυει για μεενα παντα
Διαφωνώ κάθετα για τα πρώτα 2 στάδια....
δεν ξέρω για μένα δεν υπάρχουν...
όσες φορές δοκιμασα οπτικό καμάκι σαν να μην υπήρχα στο χώρο ουτε καν με κοιταζε δεν παν να είχα 2 μυτες
δοκιμασε καρπαζια παιχτη
1.Γενικά οι Ελληνίδες σε κόβουνε δε σε αφήνουν να κάνεις παιχνίδι.
2.Οι τύποι αυτοί μιλάνε συνήθως για σχέσεις κτλ και έρχονται πάντα εκ των υστέρων μέσω γνωστών ποτέ με καμάκι.
3. πρέπει να ελέγχεις τον κοινωνικό σου κύκλο κτλ,δεν είναι τόσο εύκολο.Η ξένη πού να ξέρει τι κάνεις;Αν στην Ελλάδα είσαι απλώς καλός με τις γυναίκες και δεν ελέγχεις τους άντρες πιάνεις τα αρχίδια σου και ο σεβασμός των ανδρών δεν έρχεται με τα ίδια μέσα που γοητεύουν τις γυναίκες.Αν δουν οι γκόμενες οτι δε μετράς στο περιβάλλον σου σε φτύνουν.
4. Στην Ελλάδα πρέπει και να μην ψαρώνεις γιατί οι άλλοι κοιτάζουν να σε ψαρώσουν.Επίσης δύσκολα αποφεύγεις τις κοινωνικές συνέπειες.