You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 481
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Δημοσίευση vassilisv στό Τετ Sep 22, 2010 5:53 am
Το 2007 που ξεκίνησα να ασχολουμαι με ολα αυτα τα όμορφα , καταφερα μεσα σε ενα χρόνο να κάνω sex με όσες γυναίκες είχα σε ολη μου την ζωή έως τοτε ..
Αλλο ενα εξαιρετικό είναι ότι τους τελευταίους 15 μήνες εχω καταφερει 5 γυναικες...
εξαιρετικο? Βεβαια !!! Αν αναλογιστείτε ότι είχα ενα τροχαίο που μου έχει δωσει 25 κιλα λογω της ακινησίας, δεν μπορώ να οδηγησω , ειμαι με πατεριτσες & μια τεραστια σιδεροκατασκευση γυρω απο το ένα μου πόδι !! '' Το πακετο δεν το εχω δηλαδή''... περαστικά
vassilisv
Αριθμός μηνυμάτων: 11
Ημερομηνία εγγραφής: 06/08/2010
Τόπος: Ελευσίνα
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επιστροφή στην κορυφή
Το 2007 που ξεκίνησα να ασχολουμαι με ολα αυτα τα όμορφα , καταφερα μεσα σε ενα χρόνο να κάνω sex με όσες γυναίκες είχα σε ολη μου την ζωή έως τοτε ..
Αλλο ενα εξαιρετικό είναι ότι τους τελευταίους 15 μήνες εχω καταφερει 5 γυναικες...
εξαιρετικο? Βεβαια !!! Αν αναλογιστείτε ότι είχα ενα τροχαίο που μου έχει δωσει 25 κιλα λογω της ακινησίας, δεν μπορώ να οδηγησω , ειμαι με πατεριτσες & μια τεραστια σιδεροκατασκευση γυρω απο το ένα μου πόδι !! '' Το πακετο δεν το εχω δηλαδή''... περαστικά
vassilisv
Αριθμός μηνυμάτων: 11
Ημερομηνία εγγραφής: 06/08/2010
Τόπος: Ελευσίνα
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επιστροφή στην κορυφή
Κανόνισε πόσες μέρες την εβδομάδα θα βγαίνεις έξω και για πόσες ώρες.Προγραμμάτισε πόσες προσεγγίσεις θα κάνεις κάθε φορά που βγαίνεις έξω.Και ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου.Όλες τις υπόλοιπες ώρες μην ασχολείσαι με το παιχνίδι.Κάνε το μια συνήθεια όπως είναι το γυμναστήριο.Και συνέχισε τη ζωή σου με τους κανονικούς της ρυθμούς.Απλά πρόσθεσε μία ακόμα ασχολία.Όταν είσαι έξω να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις έτσι ώστε να μη μετανιώνεις και να το σκέφτεσαι για μέρες μετά το γεγονός ότι δεν άνοιξες σετ εκείνο το βράδυ.Μην προσπαθείς να παρακολουθείς σχολαστικά την προοδό σου.Άσε τον εαυτό σου να εσωτερικεύσει μόνος του αυτά που πρέπει.Η πρόοδος θα έρθει ομαλά χωρίς να το καταλάβεις.
Ο καλύτερος τρόπος να πλησιάσεις είναι με γωνία 45 μοιρών.Έτσι δε φαίνεσαι ούτε πολύ απειλητικός ούτε πολύ διεκδικητικός.Αν όμως αυτό δεν μπορέι να γίνει πλησιάζουμε έτσι και αλλιώς.Αν έχουν γυρισμένη την πλάτη τις χτυπάμε απαλά τον ώμο και ξεκινάμε να μιλάμε αφού γυρίσουν και μας κοιτάξουν.
Μην περιμένεις να σε κοιτάξει για να την πλησιάσεις. Μην την κοιτάς εσύ παραπάνω από τρία δευτερόλεπτα γιατί ή θα την φρικάρεις ή θα φρικάρεις τον ευατό σου και όταν πλέον πλησιάσεις θα πας με πολύ χαμηλότερη ενέργεια.
Όταν πλησιάζουμε είμαστε πάντα χαμογελαστόι!Ό,τι και αν γίνει!
Όταν πλησιάζουμε είμαστε πάντα χαμογελαστόι!Ό,τι και αν γίνει!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αν εχεις στο μυαλο σου ολα αυτα τα πραγματα την ωρα που πας να της την πεσεις τοτε σιγουρα θα φαινεσαι σφιγμενος και δεν θα μπορεσεις να δειξεις το χιουμορ σου.