You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 481
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
α, κατάλαβα. Αφού ουτε στο μπου ρε άνθρωπε δεν μπορεις να κάνεις μια συζητηση της προκοπής και καταλήγεις να μιλάς μόνος σου, περιμένεις να σου κάτσει και γκόμενα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε πιερο και ποιος σου πε οτι θελουμε εμεις να τις ριχνουμε και αυτες που καμακωνουμε???
το κανεις εκεινη την ωρα για την καυλα της στιγμης... χαιρεσαι... χαιρεται... και φευγετε
Λιγα καμακια ανταποκρινονται σημερα δικιε μου.... Ακου και καμια γυναικεια αποψη....
"Το κανα εκεινη τη στιγμη επειδη μ αρεσε αλλα ως εκει... εχω αγορι δεν ηθελα κατι παραπανω"
Πωπω με αγχωσες πρωι πρωι ρε τυπε!!!!!
το κανεις εκεινη την ωρα για την καυλα της στιγμης... χαιρεσαι... χαιρεται... και φευγετε
Λιγα καμακια ανταποκρινονται σημερα δικιε μου.... Ακου και καμια γυναικεια αποψη....
"Το κανα εκεινη τη στιγμη επειδη μ αρεσε αλλα ως εκει... εχω αγορι δεν ηθελα κατι παραπανω"
Πωπω με αγχωσες πρωι πρωι ρε τυπε!!!!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
α, κατάλαβα. Αφού ουτε στο μπου ρε άνθρωπε δεν μπορεις να κάνεις μια συζητηση της προκοπής και καταλήγεις να μιλάς μόνος σου, περιμένεις να σου κάτσει και γκόμενα?
αχου μωρε θελει συζητησουλα το μωρο???
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αχου μωρε θελει συζητησουλα το μωρο???
για να πω την αληθεια, οχι.
Αλλα βλεπω εναν παπαρα να μιλαει μονος του χωρις να επικοινωνει ουτε στοιχειωδώς με τους άλλους και να δινει και οδηγίες πως θα ριξετε γκόμενα.
μα αν δεν την ακούσεις, πως στο διαολο θα τη ρίξεις? Μη σου πω οτι αυτο που θελουν οι περισσοτερες ειναι κάποιον να τις ακούει.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
1.για να πω την αληθεια, οχι.
Αλλα βλεπω 2.εναν παπαρα να μιλαει μονος του 3.χωρις να επικοινωνει ουτε στοιχειωδώς με τους άλλους και να δινει και οδηγίες πως θα ριξετε γκόμενα.
4.μα αν δεν την ακούσεις, πως στο διαολο θα τη ρίξεις? Μη σου πω οτι αυτο που θελουν οι περισσοτερες ειναι κάποιον να τις ακούει.
1. Η επιστροφη της αλαζονειας? :o
2. Και της Υπεροψιας? :o
πλακα κανω
3. Σωστο
4. Ναι ειναι η Βαση
Ναι ναι τα δεχομαστε
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
1. Η επιστροφη της αλαζονειας? :o
οχι, πόνοι περιόδου.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τα ποσταρω ολα αυτα γιατι αυριο φευγω για βουκουρεστι και για μια εβδομαδα θα λειπω . τωρα εχω χρονο ελευθερο.
Τυπε θες να σου πω εγω μια συνταγη που εχει 100% επιτυχια και 0% αποτυχια?????
Πολυ απλα βλεπεις καθε φορα ποια σε κανει κεφι και χωνεσαι. Και συνηθως για να δεις ποια σε κανει κεφι.... ριχνεις ενα χαμογελο.. αν το επιστρεψει εισαι μεσα... αν οχι... τοτε αστο , ολες κοιτανε αμα τις κοιτας ειναι στοιχειωδης ανθρωπινη αντιδραση δεν μας λεει κατι αυτο
Αυτο που λεει με τα ματια αυτος μην παιζετε πολυ ωρα δεν νομιζω οτι ισχυει... εγω οσες φορες τουλαχιστον εχω παρει κινητο απο μια αγνωστη.... προηγηθηκε αυτο που σου ειπα πιο πανω.... βεβαια τις περισσοτερες φορες κομπλαρω και εγω και δεν μου βγαινει πρωτα να χαμογελασω αλλα να παω απευθειας... ειναι ρισκο... πιστευω το χαμογελο ειναι βασικο σταδιο
Δεν ειμαι Πουας ειμαι ο Μπολντουας
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οχι, πόνοι περιόδου.
Υπομονη
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
@μπολντ
στην υπογραφη σου αμα θες, διορθωσε εκεινο το μ/ .αγγλικο μ θελει --> m/
Τι μπορω να κανω ωστε να βγαινει αυτο ->
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τι μπορω να κανω ωστε να βγαινει αυτο ->
ε?
πατας : headbang3 : χωρις τα ενδιαμεσα κενα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ε?
πατας : headbang3 : χωρις τα ενδιαμεσα κενα
Α οκ θενξ ;)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τυπε θες να σου πω εγω μια συνταγη που εχει 100% επιτυχια και 0% αποτυχια?????
μονο μια ρε? συ εισαι ο μαμαλακης του μουνιου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μονο μια ρε? συ εισαι ο μαμαλακης του μουνιου
Λυπαμαι κυριε... κοβεστε.
Μαζι με καθε εγγραφη σας.... 10 δωροεπιταγες των 20 ευρω για συνεργαζομενα "καταστηματα" στην Λιοσιων
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Λοιπον αγαπητε πιερο (αν και δεν πρεπει γιατι εμενα μου χει φυγει το μουνι να τα μαθω μονος μου αυτα τα πραγματακια)
τα σταδια ενος πετυχημενου καμακιου για μενα ειναι ακριβως 4.
Σταδιο 1 : Κοιτας την γκομενα... απλες ματιες , θα σε κοιταξει και αυτη 90%+
Σταδιο 2 : Χαμογελακι , μειδιαμα... σπας το προσωπο σου.... Αν επιβεβαιωσει περνας στο 3 , αν οχι η την αφηνεις η το ρισκαρεις με δικια σου ευθυνη παντα.
Σταδιο 3 : Την πλησιαζεις με καποια "λογικη" αφορμη αναλογα τον χωρο που βρισκεσαι και της πιανεις την κουβεντα με ηρεμο τροπο... Η αφορμη αυτη θα ειναι ερωτηση...Αφου εχετε συζητησει το ελαχιστο ενα 5λεπτο
Σταδιο 4 : Ζητας κινητο μσν κτλπ... η δινεις τα δικα σου
1. ΟΠΤΙΚΟ 2. ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Τις περισσοτερες φορες θα παρεις κατι.... τωρα τι θα γινει μετα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... Αλλα εφοσον αυτη η τακτικη δινει.... τοτε σιγουρα ισχυει για μεενα παντα
τα σταδια ενος πετυχημενου καμακιου για μενα ειναι ακριβως 4.
Σταδιο 1 : Κοιτας την γκομενα... απλες ματιες , θα σε κοιταξει και αυτη 90%+
Σταδιο 2 : Χαμογελακι , μειδιαμα... σπας το προσωπο σου.... Αν επιβεβαιωσει περνας στο 3 , αν οχι η την αφηνεις η το ρισκαρεις με δικια σου ευθυνη παντα.
Σταδιο 3 : Την πλησιαζεις με καποια "λογικη" αφορμη αναλογα τον χωρο που βρισκεσαι και της πιανεις την κουβεντα με ηρεμο τροπο... Η αφορμη αυτη θα ειναι ερωτηση...Αφου εχετε συζητησει το ελαχιστο ενα 5λεπτο
Σταδιο 4 : Ζητας κινητο μσν κτλπ... η δινεις τα δικα σου
1. ΟΠΤΙΚΟ 2. ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Τις περισσοτερες φορες θα παρεις κατι.... τωρα τι θα γινει μετα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... Αλλα εφοσον αυτη η τακτικη δινει.... τοτε σιγουρα ισχυει για μεενα παντα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Λυπαμαι κυριε... κοβεστε.
Μαζι με καθε εγγραφη σας.... 10 δωροεπιταγες των 20 ευρω για συνεργαζομενα "καταστηματα" στην Λιοσιων
μη κανεις πλακα...ουτε για αστειο ε
και παλι θα σε διαβαζω κρυφα παντως θα βρω τροπο