Νέα

(Pick Up Art) Δουλεύουν όντως οι συγκεκριμένες μέθοδοι που προτείνονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΨΩΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Είσαι μια απο τις εκατομμύρια ΠΟΥΤΑΝΕΣ που κυκλοφορούν εκεί έξω. Με πόσους έχεις πάει; Απάντα μωρή πουτάνα απο την στιγμή που είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και όλες αυτές τις παπαριές που μας έχεις ζαλίσει τα @@ εδώ μέσα,δώσε μας συγκεκριμένο νούμερο. Αν δεν το κάνεις αποδεικνύεις τα λεγόμενα μου. Αυτά που γράφεις "ότι και να κάνω θα με αποκαλούν ΠΟΥΤΑΝΑ" είναι μηχανισμοί για να πείσεις τον εαυτό σου για να ξεφύγεις απο την αλήθεια που είναι ότι είσαι ΠΟΥΤΑΝΑ. Άντε πουτανίτσα ,θα βρείς τον δασκαλό σου εδώ μέσα.
σκασε ρε μαλακα που μιλας ετσι

αμα σε ειχα μπροστα μου θα σε τσακιζα στα μπουκετιδια

μιλας της καλα ρε αληταρα γιατι αμα μιλας σαν σκυλα θα σε βαρεσω σα σκυλα

το καταλαβες ρε ???

το καταλαβεςς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
ΥΓ : Γαμάτε γιατι χανομαστε,ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
ΨΩΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Είσαι μια απο τις εκατομμύρια ΠΟΥΤΑΝΕΣ που κυκλοφορούν εκεί έξω. Με πόσους έχεις πάει; Απάντα μωρή πουτάνα απο την στιγμή που είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και όλες αυτές τις παπαριές που μας έχεις ζαλίσει τα @@ εδώ μέσα,δώσε μας συγκεκριμένο νούμερο. Αν δεν το κάνεις αποδεικνύεις τα λεγόμενα μου. Αυτά που γράφεις "ότι και να κάνω θα με αποκαλούν ΠΟΥΤΑΝΑ" είναι μηχανισμοί για να πείσεις τον εαυτό σου για να ξεφύγεις απο την αλήθεια που είναι ότι είσαι ΠΟΥΤΑΝΑ. Άντε πουτανίτσα ,θα βρείς τον δασκαλό σου εδώ μέσα.
tenor (31).gif

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ΨΩΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Έχεις θέματα ρε ινσελάκι

Αλλά ξέχασα αξίζεις 7αρι και πάνω τρομάρα σου.
Εσύ και ο ψυχοπαθής ασχημομούρης που έχεις για φώτο προφιλ.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
δεν το θεωρείτε ενδιαφέρον που τελευταία ένα φόρουμ για τον πληρωμένο "έρωτα" έχει και γυναίκες;

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Πίσω στο θέμα μας, ορισμένες από αυτές τις τεχνικές που όντως δουλέυουν (και είναι λίγες) είναι γιατί και εσύ ο ίδιος έχεις μια σχετικά καλή βάση που σηκώνει εύκολα βελτίωση. 'Οταν είσαι σε όλα μηδέν, δεν πα να κάνεις βουντού, γκόμενα δεν θα δεις από χιλιόμετρα. Το μηδέν με το μηδέν εξάλλου και να πολλαπλασιαστεί με τρισεκατομμύρια πάλι μηδέν θα βγει.
Οι λίγες τεχνικές που δουλέυουν αφορούν και απευθύνονται σε average τύπους της διπλανής πόρτας που είναι όμως διαλλακτικοί και μπορούν μετά από κάποια σχετική εμπηρία να εξατομικεύσουν το παιχνίδι αναλόγως του τύπου και της συμπεριφοράς της γκόμενας που έχουν απεναντί τους. Αλλά θα πρέπει ήδη να έχεις το παιχνίδι στο dna σου κατά κάποιον τρόπο γιατί θα φας τα μούτρα σου. Αν είσαι μανιαμούνιας και πας να το παίξεις άντρακλας και γαμιάς ενώ δεν σου βγαίνει απλά θα φανείς γελοίος και αξιολύπητος--ντάξ, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η γκόμενα να σου κάτσει από λύπηση ή γιατί δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο όπως είπαμε και πριν.

Παράδειγμα--ακολουθείς την τεχνική του¨μιά κρυο μια ζέστη" για να την έχεις στην τσίτα συνεχώς μέχρι να πετύχεις τον σκόπο σου. Για καλή σου τύχη στην αρχή, έχεις πέσει σε μικρή, άπηρη και ανασφαλή κοπελλίτσα η οποία κολλαεί μαζί σου για τα καλά (ασχέτως αν το παραδέχεται) και την εκματαλέυεσαι για σεξ καθαρά. Μετά, παίρνεις τα πάνω σου και εφαρμόζεις τη ίδια τεχνική σε μια έμπειρη γκόμενα με υψηλή αυτοπεποιήθηση που δεν ανέχεται πλέον τέτοιες συμπεριφορές και τρως άκυρο (μην πώ και τίποτα άλλο). Μέγα λάθος...

Μια γυναίκα λόγω έντονης διαίσθησης και κυκλοθυμικότητας μπορεί να σε παίξει χωρίς και ίδια να συνειδητοποιεί συνειδητά τι κάνει. Για έναν άνδρα όμως το παιχνίδι μπορεί να μοιάζει πιο φυσικό και τζογαδόρικο στην αρχή αλλά επειδή στο τέλος από καθαρή βλακεία/σπασπωδικότητα ο μέσος "παίκτης" προδώνεται μόνος του, καίγεται σαν χαρτί και κερδίζει η γκόμενα στο τέλος. Υπάρχουν τύποι που εξαφανίζονται, επανεμφανίζονται και μετά εντελώε σε άκυρη ώρα στέλνουν 36 απανωτά μυνήματα στην γκόμενα "που χάθηκες" "γιατί δεν μιλάς" "ήθελα να δω την αντίδραση σου" "καριόλα γιατί δεν απαντάς;" μέχρι να φάνε μπλοκ ή να πάρει η γκόμενα την αστυνομία. Βρε ηλίθιε καθυστερημένε, τόσο σου κόβει; το παίζες τόσο καιρό κρύο/ζέστη ή εξαφανιζόλ και μετά έρχεσε και με βρίζεις επειδή προδώθηκες μόνος σου και σε έγραψα όπως σου αξίζει; Αν θες να παίξεις μπαλίτσα, τουλάχιστον κάνε το καλά και μην βάζεις ο ίδιος αυτογκολ στα δίχτυα της άλλης ομάδας. Αλλά οι πραγματικοί παίχτες που καταφέρνουν να σκοράρουν 8/10 προσπάθειες είναι απειροελάχιστοι--και ακόμα και αυτοί ενίοτε θα τρώνε χυλόπιττες ακόμα και αν είναι Brad Pitt ή George Clooney.

Η απόλυτη τεχνική δεν υπάρχει αλλά μπορείς εσύ ο ίδιος να δώσεις στον εαύτου σου κάποια ώθηση με το να παίξεις έξυπνα και "αθόρυβα συν κάποια πράγματα που μπορείς άνετα να αλλάξεις.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
μα γιατι,αφου τα εδω γυναικεντρικα διπλοπροφιλα μας εχουνπεισει οτι ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
μα γιατι,αφου τα εδω γυναικεντρικα διπλοπροφιλα μας εχουνπεισει οτι ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος :2funny: :2funny:
Πάνε λίγο να γυμναστείς μπας και δεις χαϊρι ρε χαμένο κορμί

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν το θεωρείτε ενδιαφέρον που τελευταία ένα φόρουμ για τον πληρωμένο "έρωτα" έχει και γυναίκες;

Αν είναι όντως γυναίκες

Γιατί κάποιοι/ες μπορεί να φτιάχνουν και αντρικά/γυναικεία προφίλ ταυτόχρονα

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Πίσω στο θέμα μας, ορισμένες από αυτές τις τεχνικές που όντως δουλέυουν (και είναι λίγες) είναι γιατί και εσύ ο ίδιος έχεις μια σχετικά καλή βάση που σηκώνει εύκολα βελτίωση. 'Οταν είσαι σε όλα μηδέν, δεν πα να κάνεις βουντού, γκόμενα δεν θα δεις από χιλιόμετρα. Το μηδέν με το μηδέν εξάλλου και να πολλαπλασιαστεί με τρισεκατομμύρια πάλι μηδέν θα βγει.
Οι λίγες τεχνικές που δουλέυουν αφορούν και απευθύνονται σε average τύπους της διπλανής πόρτας που είναι όμως διαλλακτικοί και μπορούν μετά από κάποια σχετική εμπηρία να εξατομικεύσουν το παιχνίδι αναλόγως του τύπου και της συμπεριφοράς της γκόμενας που έχουν απεναντί τους. Αλλά θα πρέπει ήδη να έχεις το παιχνίδι στο dna σου κατά κάποιον τρόπο γιατί θα φας τα μούτρα σου. Αν είσαι μανιαμούνιας και πας να το παίξεις άντρακλας και γαμιάς ενώ δεν σου βγαίνει απλά θα φανείς γελοίος και αξιολύπητος--ντάξ, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η γκόμενα να σου κάτσει από λύπηση ή γιατί δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο όπως είπαμε και πριν.

Παράδειγμα--ακολουθείς την τεχνική του¨μιά κρυο μια ζέστη" για να την έχεις στην τσίτα συνεχώς μέχρι να πετύχεις τον σκόπο σου. Για καλή σου τύχη στην αρχή, έχεις πέσει σε μικρή, άπηρη και ανασφαλή κοπελλίτσα η οποία κολλαεί μαζί σου για τα καλά (ασχέτως αν το παραδέχεται) και την εκματαλέυεσαι για σεξ καθαρά. Μετά, παίρνεις τα πάνω σου και εφαρμόζεις τη ίδια τεχνική σε μια έμπειρη γκόμενα με υψηλή αυτοπεποιήθηση που δεν ανέχεται πλέον τέτοιες συμπεριφορές και τρως άκυρο (μην πώ και τίποτα άλλο). Μέγα λάθος...

Μια γυναίκα λόγω έντονης διαίσθησης και κυκλοθυμικότητας μπορεί να σε παίξει χωρίς και ίδια να συνειδητοποιεί συνειδητά τι κάνει. Για έναν άνδρα όμως το παιχνίδι μπορεί να μοιάζει πιο φυσικό και τζογαδόρικο στην αρχή αλλά επειδή στο τέλος από καθαρή βλακεία/σπασπωδικότητα ο μέσος "παίκτης" προδώνεται μόνος του, καίγεται σαν χαρτί και κερδίζει η γκόμενα στο τέλος. Υπάρχουν τύποι που εξαφανίζονται, επανεμφανίζονται και μετά εντελώε σε άκυρη ώρα στέλνουν 36 απανωτά μυνήματα στην γκόμενα "που χάθηκες" "γιατί δεν μιλάς" "ήθελα να δω την αντίδραση σου" "καριόλα γιατί δεν απαντάς;" μέχρι να φάνε μπλοκ ή να πάρει η γκόμενα την αστυνομία. Βρε ηλίθιε καθυστερημένε, τόσο σου κόβει; το παίζες τόσο καιρό κρύο/ζέστη ή εξαφανιζόλ και μετά έρχεσε και με βρίζεις επειδή προδώθηκες μόνος σου και σε έγραψα όπως σου αξίζει; Αν θες να παίξεις μπαλίτσα, τουλάχιστον κάνε το καλά και μην βάζεις ο ίδιος αυτογκολ στα δίχτυα της άλλης ομάδας. Αλλά οι πραγματικοί παίχτες που καταφέρνουν να σκοράρουν 8/10 προσπάθειες είναι απειροελάχιστοι--και ακόμα και αυτοί ενίοτε θα τρώνε χυλόπιττες ακόμα και αν είναι Brad Pitt ή George Clooney.

Η απόλυτη τεχνική δεν υπάρχει αλλά μπορείς εσύ ο ίδιος να δώσεις στον εαύτου σου κάποια ώθηση με το να παίξεις έξυπνα και "αθόρυβα συν κάποια πράγματα που μπορείς άνετα να αλλάξεις.
Άριστα 10

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Έχεις θέματα ρε ινσελάκι

Αλλά ξέχασα αξίζεις 7αρι και πάνω τρομάρα σου.
Εσύ και ο ψυχοπαθής ασχημομούρης που έχεις για φώτο προφιλ.
'Εχω πάθει ερωτική απαγοήτευση. Μέχρι χθες τσιλιμπουρδήζαμε στις ζούκλες και τις ερήμους και στις πέτρες , ήταν ο καλύτερος πίθηκος που θα μπορούσα να έχω. Γιατί βρε sasha μου (είμασταν τόσο ταιριαστοί). Γιατί; Δεν πειράζει, θα κρατάω τον κώλο σου σαν ενθύμιο για να σε θυμάμαι:

1624923357697.png

Και επειδή είμαι καλό κορίτσι και δεν κρατάω κακίες, σου επιστρέφω πίσω όλες τις μπανάνες που μου χάρισες γιατί θα τις χρειαστείς:
1624923625755.png

Καλή καρδιά...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Μηδενικά, μανιαμούνιες και "average joes" κρατήσατε σημειώσεις;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
'Εχω πάθει ερωτική απαγοήτευση. Μέχρι χθες τσιλιμπουρδήζαμε στις ζούκλες και τις ερήμους και στις πέτρες , ήταν ο καλύτερος πίθηκος που θα μπορούσα να έχω. Γιατί βρε sasha μου (είμασταν τόσο ταιριαστοί). Γιατί; Δεν πειράζει, θα κρατάω τον κώλο σου σαν ενθύμιο για να σε θυμάμαι:

1624923357697.png

Και επειδή είμαι καλό κορίτσι και δεν κρατάω κακίες, σου επιστρέφω πίσω όλες τις μπανάνες που μου χάρισες γιατί θα τις χρειαστείς:
1624923625755.png

Καλή καρδιά...
Η συζήτηση σηκώνει αλκόολ τέτοια ώρα που ναι

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21

δε ξερω ποιος ειναι και τι τεχνικες χρησιμοποιησε αλλα ηρωας
μπηκα ξανα στο φορουμ μονο κα μονο για να τον δοξασω

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, είναι πάρα πολύ ύπουλη και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου,βρυχώ την σάλπιγγα. Πρέπει να την απομονώσουμε όλοι μαζί. Προσπαθεί να διαβρώσει τα μέλη. Έχει ήδη κατορθώσει να πάρει με το μέρος της και κάποιους χρήσιμους ηλίθιους χωρίς μεγάλη δυσκολία. Όλοι μας θέλουμε να γαμήσουμε ,με πρώτον εμένα αλλά αυτή χρησιμοποιεί την θηλυκή φύση της για να περάσει την ατζέντα της. Δεν απαντάει σε κανένα απο τα ερωτήματα που της έθεσα αλλά προσπαθεί να διαβρώσει την επιχειρηματολογία μου με φθηνά κόλπα παρομοιώνοντας με πίθηκο. Εχει βρεί όπως είπα προηγουμένως και κάποιους χρήσιμους ηλίθιους που χωρίς να το καταλαβαίνουν συμμετέχουν στο παιχνίδι της. Αντιλαμβανώμενος το τι πάει να γίνει έγινα επιθετικός σε κάποια πόστ εναντίον της μπάς και την διώξω αλλά βλέπω ότι επιμένει, χύνοντας δηλητήριο εν κρυπτώ. Αν κάποιοι με θεωρείται υπερβολικό απαντήστε μέσα σας τους λόγους που έχει έρθει αυτή η γυναίκα εδώ;;Τι προσπαθεί να επιτύχει;; Τα κείμενα της ποιόν σκοπό εξυπηρετούν;; Προσοχή θα προσπαθήσει να εμφανιστεί ώς αθώα περιστερά, αλλά είναι λύκος με προβιά προβάτου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
μαλακες εχω αρχισει και ανησυχω.

Οσο διαβαζω το σαιτ, συνειδητοποιω οτι η πλειοψηφια σας ειναι δεδομενα ψυχασθενεις, το ερωτημα ειναι, ειμαι και εγω ενας απο εσας; το οτι αντιλαμβανομαι την υπαρξη των ψυχασθενων με κανει ισως μη ψυχασθενη, αλλα το οτι θεωρητικα θα αρνιομουν την ιδιοτητα του ψυχασθενη οπως ολοι σας με κανει εξισου ψυχασθενη. Εγω βεβαια γαμαω πολλες πουτανες και ειμαι εδω μεσα, ενω οι πιο τρανταχτες περιπτωσεις ψυχασθενων του σαιτ δεν γαμανε ουτε πριζα (χωρις αμφιβολια), επισης ελαχιστοι μου εχουν πει οτι ειμαι ψυχασθενης μαλακας (σε αντιθεση με εμενα που το λεω σε ολους οσους θεωρω ψυχασθενεις μαλακες -και ειναι πολλοι), αλλα απ'την αλλη και αυτοι οι μαλακες το ακουνε επισης απο λιγους (και καλα "εμας" τους λογικους), οποτε...

Τελος παντων, Σασα τραβα σε κανα γιατρο ρε μαλακα πονανε τα μυαλα μας με τις πιπες που κατεβαζει το τηγανοκεφαλο σου βραδιατικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom