Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
τυπε ειναι ευκολο να τις αναγνωρισεις
η μια ειναι σαν αποβολη του μαο και παει παντα πακετο με μια κοντη κινεζα στραβοκανα
και η αλλη ειναι μια σαν ποντικομαμη που βρισκεται χαλκοκονδυλη και σωκρατους,ή καθεται μπροστα απο ενα καφενειο στην σωκρατους,που τα πρωινα εχει και εναν μαλακα που πουλαει στραγαλια
φυσικα αν εντοπισω καμια νεα αφιξη θα το γραψω εδω αμεσως καθως ξερω οτι μπορει να το κρυβετε αλλα σας αρεσει η yellow flesh
παλιοχαμουρες :grin:
Τύπε πρώτη φορά με ασιατικό στην σόφια 1992 και συγκεκριμένα βιετναμεζα, κόντεψε ο λαέρτης να αλλάξει δέρμα όπως τα φίδια.

Ομως υπάρχουν εμπειρίες με ασιατισσες μαγευτικές .
Φυσικα και να την γράψεις την νεα αφιξη αν υπαρξει τύπε θα ακολουθήσουμε ....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τυπε ειναι ευκολο να τις αναγνωρισεις
η μια ειναι σαν αποβολη του μαο και παει παντα πακετο με μια κοντη κινεζα στραβοκανα
και η αλλη ειναι μια σαν ποντικομαμη που βρισκεται χαλκοκονδυλη και σωκρατους
:2funny:
Απολυτε, ο γνησιος ασιατοπληκτος γαμαει ακομα και σαν αυτες που περιγραφεις, δεν μασαει, ταξιδευει σε ολο τον πλανητη μυριζοντας την κιτρινη σαρκα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:
Απολυτε, ο γνησιος ασιατοπληκτος γαμαει ακομα και σαν αυτες που περιγραφεις, δεν μασαει, ταξιδευει σε ολο τον πλανητη μυριζοντας την κιτρινη σαρκα.
και εμεις τις γαμαμε στο τριγωνο ρε τυπε
σιγα μην τις αφηναμε :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
Εδώ και καιρό έχω στερητικό σύνδρομο κίτρινης σάρκας. Σήμερα το μεσημέρι μόνο η γνωστή στρογγυλοπρόσωπη ονόματι Σούσα, ή κάπως έτσι, πιατσάριζε στη Σωκράτους. Μήπως υπάρχει κάπου αλλού στέκι/πιάτσα με ανατολίτισσες? Είμαι υπόχρεος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
Εδώ και καιρό έχω στερητικό σύνδρομο κίτρινης σάρκας. Σήμερα το μεσημέρι μόνο η γνωστή στρογγυλοπρόσωπη ονόματι Σούσα, ή κάπως έτσι, πιατσάριζε στη Σωκράτους. Μήπως υπάρχει κάπου αλλού στέκι/πιάτσα με ανατολίτισσες? Είμαι υπόχρεος
δυστυχως οχι τυπε :S

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ετσι ειναι τιποτα δυστυχως .
Μας εγκατελειψαν ολες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ετσι ειναι τιποτα δυστυχως .
Μας εγκατελειψαν ολες
αφου τις εκαναν λοβερδοπογκρομ τυπε :S
πρεπει να ερθει καινουργιο αιμα απο κιτρινιαρες και γκρανια στο τριγωνο τυπε
πηξαμε στις νεαρες ρουμανες και γυφτισσες :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• kfc.jpg
    kfc.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 72

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,

ητανε καλη στο sex? και ποσο παιρνει? και απο θεμε υγειας τι παιζει? ευχαριστω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
[quote author=bill tt  link=topic=12082.msg4505527#msg4505527 date=1366742680]
ητανε καλη στο sex? και ποσο παιρνει? και απο θεμε υγειας τι παιζει? ευχαριστω
[/quote]
Ακριβώς όπως όλες οι άλλες κινέζες. Καλοκάγαθη,χωρίς καμπύλες, πολύ καλό δέρμα, πεντακάθαρη (έκανε μπάνιο και πριν και μετά), τεράστια διάθεση να σε εξυπηρετήσει, κώλος ορθάνοιχτος και πρόθυμος. Η πίπα της δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, προσπάθησε όσο μπορούσε. Χαμόγελα, διάθεση να σε αγκαλιάσει. Ανθρώπινη συμπεριφορά, όχι ξεπέτα, δούλεψε φιλότιμα για τα 20 € που πήρε.

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα...να σου πω ρε φιλαράκι τι ώρες την βρίσκει αφτη κανεις....και οδο και αριθμο για να παω με το gps γιατι δεν σκαμπάζω πολυ απο αθηνα....ευχαριστω εκ τον πρότερον ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
[quote author=bill tt  link=topic=12082.msg4510667#msg4510667 date=1366912415]
μια χαρα...να σου πω ρε φιλαράκι τι ώρες την βρίσκει αφτη κανεις....και οδο και αριθμο για να παω με το gps γιατι δεν σκαμπάζω πολυ απο αθηνα....ευχαριστω εκ τον πρότερον ;)
[/quote]
Η συγκεκριμένη πιατσάρει συνήθως δίδυμο με τη Γιούκι, λίγο μετά τη διασταύρωση Σωκράτους με Χαλκοκονδύλη, στη δεξιά μεριά του δρόμου, όπως ανεβαίνεις τη Σωκράτους, έξω από ένα μαγαζί με κινητά και πριν τη διασταύρωση Σωκράτους και Βερανζέρου. Κατά τη γνώμη μου η Γιούκι είναι καλύτερη επιλογή, γιατί έχει πραγματικό βυζί και όχι στήθος δωδεκάχρονου όπως όλες οι άλλες κινέζες που έχω πάρει από το τρίγωνο. Πάντως, καμία κινέζα δεν με έχει απαγοητεύσει, έχω γράψει σε πιο πριν σελίδες κριτικές. Ελπίζω να βοήθησα.

kiler 30

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη πιατσάρει συνήθως δίδυμο με τη Γιούκι, λίγο μετά τη διασταύρωση Σωκράτους με Χαλκοκονδύλη, στη δεξιά μεριά του δρόμου, όπως ανεβαίνεις τη Σωκράτους, έξω από ένα μαγαζί με κινητά και πριν τη διασταύρωση Σωκράτους και Βερανζέρου. Κατά τη γνώμη μου η Γιούκι είναι καλύτερη επιλογή, γιατί έχει πραγματικό βυζί και όχι στήθος δωδεκάχρονου όπως όλες οι άλλες κινέζες που έχω πάρει από το τρίγωνο. Πάντως, καμία κινέζα δεν με έχει απαγοητεύσει, έχω γράψει σε πιο πριν σελίδες κριτικές. Ελπίζω να βοήθησα.

και με το παραπανω.....ευχαριστω ξανα θα δοκιμάσω και θα γραψω.....

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Η "λουλου" επέστρεψε Ελλάδα , μόλις με πήρε τηλέφωνο ηδη ξεκίνησε εργασία ..... .
Αντε μπας και ηρθε μαζι με τις αλλες να κανουμε παρτυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom