Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
833
Πόντοι
96
Το πρόβλημα με το ξενοδοχείο αυτό αλλά και για τό τρίγωνο είναι ότι πρέπει να είσαι τυχερός να συναντήσεις τα Κινεζάκια γιατί δεν έχουν μόνιμο στέκι και ώρες.Συνήθως εμφανίζονται το πρωί και μεσημέρι και αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος ή να δουλεύεις εκεί είναι δύσκολο να τα πετύχεις αφού κάποιος αυτές τις ώρες είναι στη δουλειά του.Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες δεν παίζουν. :-

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια γνωριζετε αν παιζει καμια κινεζα η σχιστοματα τεσπα...σε κανα μπουρδελο η στουντιο???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα εχω πει και πιο παλια για το Hotel αυτο

εα "κινεζοφολια" ανακαλυψα σημερα .
Νεαρα τεμαχια φρεσκα χωρις βιασυνες .
20+10 η ταριφα
Καθονται μεσα στο ξενοδοχειο που ειναι στην γωνια μαιζωνος και μαγιερ ( πισω απο την πλατεια βαθης )
Το ξενοδοχειο ειναι το παλαιο - κακοσυντηρημενο απεναντι απο το σουβλατζιδικο .

Εδοκιμασα μια νεαρα , ονομα δεν εκρατησα , πιπα καλη χωρις προφ και sex με προφυλακτικο σε 4 στασεις  χωρις διαμαρτυρια , υπακοη η νεαρα .
τυπε περασα σημερα το απογευμα μπηκα σχεδον μεχρι μεσα αλλα δεν ειδα κιτρινιαρες
που τις εχει κρυμμενες ρε δικε μου?

σημερα στο τριγωνο παντου μπατσαρια
ελαχιστα γκρανια
καμια κινεζα
και κανα 3-4 μαυρες στην κατουρημενη γωνια

λογω των λιγων επιλογων αναγκαστηκα να παρω την σικατη γκρανυ με το μαλλι 80ς
λιγα πραγματα στο γαμησι,τυπικα

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
τυπε περασα σημερα το απογευμα μπηκα σχεδον μεχρι μεσα αλλα δεν ειδα κιτρινιαρες
που τις εχει κρυμμενες ρε δικε μου?

σημερα στο τριγωνο παντου μπατσαρια
ελαχιστα γκρανια
καμια κινεζα
και κανα 3-4 μαυρες στην κατουρημενη γωνια

λογω των λιγων επιλογων αναγκαστηκα να παρω την σικατη γκρανυ με το μαλλι 80ς
λιγα πραγματα στο γαμησι,τυπικα
  μια με ξανθο πλατινε μαλλι ειναι τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταλαβα ποια λεσ,δεν ελεγε τιποτα?αυριο λεω να κανω ενα περασμα
λιγα πραγματα δικε μου

θα την πετυχεις σιγουρα
εδω και λιγο καιρο ειναι απτο πρωι ως το βραδυ στο τριγωνο
επεσε πεινα φαινεται

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γεια σας παιδια...
θελω να κατεβω Αθήνα. ψαχνω πιάτσα με μικρες ηλικιες κοπελες, αν υπαρχουνε.
ευχαριστώ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γεια σας παιδια...
θελω να κατεβω Αθήνα. ψαχνω πιάτσα με μικρες ηλικιες κοπελες, αν υπαρχουνε.
ευχαριστώ
Οι λέξεις "Κινέζα" & "μικρή",δεν χωρούν στην ίδια πρόταση ψηλέ................

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Χύστες κινεζόφιλοι,
Σήμερα, ώρα 15.00, έκανα πορνοεπιδρομή στη διασταύρωση Σωκράτους με Χαλκοκονδύλη, γιατί έχω στερητικό σύνδρομο από κινέζες. Ευτυχώς, η θεά τύχη έφερε μπροστά μου τη Γιούκι, με πλαστικό μαύρο σορτσάκι, τάχα ότι είναι δερμάτινο, στο γνωστό φωτογραφείο, στη δεξιά μεριά της Σωκράτους όπως την ανεβαίνουμε, τάχα πελάτισσα. Όπως πάντα έκανε μπάνιο και άρχισε συζήτηση (πολύύύύύ κύύύύο) ότι και καλά κρυώνει, ξέχασε ότι στη χώρα της οι θερμοκρασίες ρίχνουν μύτες το χειμώνα. Τέλος πάντων, το εξαιρετικό ανατολίτικο σέρβις που όλοι οι κινεζόφιλοι ξέρουμε συνεχίστηκε, αλλά για πρώτη φορά προσπάθησε να αρνηθεί την είσοδο από τη σούφρα. Εγώ δεν μάσησα, της είπα στα ελληνικά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ την είσοδο αυτή, οπότε αναγκάστηκε να υπομείνει στωικά ή βουδιστικά, δεν ξέρω με ποια φιλοσοφία, την είσοδο του Αττίλα και στο τέλος φώναζε σίνω, σίνω ότι και καλά έχυσε και ήρθε σε οργασμό. Δεν είναι κακά τα παραμυθάκια, αρκεί να μην τα πιστέψουμε και περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χύστες κινεζόφιλοι,
Σήμερα, ώρα 15.00, έκανα πορνοεπιδρομή στη διασταύρωση Σωκράτους με Χαλκοκονδύλη, γιατί έχω στερητικό σύνδρομο από κινέζες. Ευτυχώς, η θεά τύχη έφερε μπροστά μου τη Γιούκι, με πλαστικό μαύρο σορτσάκι, τάχα ότι είναι δερμάτινο, στο γνωστό φωτογραφείο, στη δεξιά μεριά της Σωκράτους όπως την ανεβαίνουμε, τάχα πελάτισσα. Όπως πάντα έκανε μπάνιο και άρχισε συζήτηση (πολύύύύύ κύύύύο) ότι και καλά κρυώνει, ξέχασε ότι στη χώρα της οι θερμοκρασίες ρίχνουν μύτες το χειμώνα. Τέλος πάντων, το εξαιρετικό ανατολίτικο σέρβις που όλοι οι κινεζόφιλοι ξέρουμε συνεχίστηκε, αλλά για πρώτη φορά προσπάθησε να αρνηθεί την είσοδο από τη σούφρα. Εγώ δεν μάσησα, της είπα στα ελληνικά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ την είσοδο αυτή, οπότε αναγκάστηκε να υπομείνει στωικά ή βουδιστικά, δεν ξέρω με ποια φιλοσοφία, την είσοδο του Αττίλα και στο τέλος φώναζε σίνω, σίνω ότι και καλά έχυσε και ήρθε σε οργασμό. Δεν είναι κακά τα παραμυθάκια, αρκεί να μην τα πιστέψουμε και περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη.
τυπε το θεμα ειναι να ερθει και νεο κιτρινιαρικο αιμα στην πιατσα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
τυπε το θεμα ειναι να ερθει και νεο κιτρινιαρικο αιμα στην πιατσα

Απόλυτε, συμφωνώ. Όμως δεν πιστεύω ότι θα έρθουν νέες αφίξεις, δεδομένης της κρίσης που μαστίζει τη χώρα. Μακάρι να βγω ψεύτης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Εχει κανει κανεις καμμια τσαρκα απο china town (μεγαρο μυλλερου) μεταξουργειο να δει αν παιζει τιποτα εκει :knockinb:? Εχει και στον πανω οροφο πολυ πραγμα ενω καποιες απο αυτες ειναι μπουκια και συγχωριο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ενα βιντεακι για τον apolyto :grin: Με τρελα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Εχει κανει κανεις καμμια τσαρκα απο china town (μεγαρο μυλλερου) μεταξουργειο να δει αν παιζει τιποτα εκει :knockinb:? Εχει και στον πανω οροφο πολυ πραγμα ενω καποιες απο αυτες ειναι μπουκια και συγχωριο.

Ουτε να το σκεφτείς αδελφέ! Είμαι εκεί κάθε μέρα (δουλεύω στην περιοχή), και απ'οσο ξέρω και έχω δει όλες οι γκόμενες που παίζουν εκεί είναι κόρες/αδελφές/αρραβωνιάρες/γυναίκες κάποιου κιτρινιάρη που τις έχει από δίπλα και κόβει κίνηση.

Εδω χαμόγελο σκας και στραβώνουν, που να ζητήσεις και τα "παραπάνω"....
Θα μάθουν Κουνγκ-φου στα πλευρά σου!!

Αλλά όπως είπες, κρίμα γιατι παίζουν και τρελά κομμάτια...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Αχχχχχ ξεραιλα ......
Αναμνησεις και μονο πλεον ....