ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.691
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί είμαι καλό παιδί, ωραίος άντρας και έχω πολύ πειστικό χαμόγελοφιλε πως και δεχτηκε να της βγαλεις γυμνες φωτο ???
Κοστος συναντησης?
Γιατί είμαι καλό παιδί, ωραίος άντρας και έχω πολύ πειστικό χαμόγελο
και απο υπηρεσιες?είκοσι ευρώ για την ίδια και πέντε ευρώ το Χριστίνα
Καλή πίπα, πολλά χάδια, σχεδόν φάση γκόμενας. Ελεύθερα πασίματα, δάχτυλα σε όλες τις τρύπες της (εννοείται ότι έπλυνα τα χέρια μου και έχω ειδικό λιπαντικό). Από πίσω προσπάθησε πολύ φιλότιμα να το αντέξει, αλλά την είδα ότι σφιγγότανε και πόναγε, χωρίς όμως να μου τη σπάσει, το υπέμεινε στωικά. Δεδομένου ότι δεν είμαι κανίβαλος, άλλαξα δίοδο. Όσες φορές την έχω πάρει με ικανοποίησε πολύ, αλλά το ίδιο ένοιωσα και με όλες τις Κινέζες που έχω πάρει. Είναι ζήτημα κουλτούρας τηε φυλής τους.και απο υπηρεσιες?
Είναι ζήτημα κουλτούρας τηε φυλής τους.
ελα ρε γιουκιΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΓΙΟΥΚΙ ΠΡΟΣΩΠΟ
Γιουκι συνεχεια .
Λοιπον η γιουκι δουλευει πλεον με τηλεφωνικο ραντεβου γιαυτο και μοιραζει καρτες .
Ο τοπος συνευρεσης ειναι πλεον το ξενοδοχειο Μινιον στον πεζοδρομο της πλ βαθης ( ειναι των 5 ευρω )
Η καρτα ! ! ! !
το κανουν και αλλες κιτρινιαρες αυτοΓιουκι συνεχεια .
Λοιπον η γιουκι δουλευει πλεον με τηλεφωνικο ραντεβου γιαυτο και μοιραζει καρτες .
Ο τοπος συνευρεσης ειναι πλεον το ξενοδοχειο Μινιον στον πεζοδρομο της πλ βαθης ( ειναι των 5 ευρω )
Η καρτα ! ! ! !
γιατι να μην πηγαινει τυπε?φιλε ξερεις αν πηγαινει σε αλλα ξενοδοχεια?????
ισως να εχει υπογραψει συμφωνητικο με ενα ξενοδοχειο !!γιατι να μην πηγαινει τυπε?