Επισκέπτης
Παιδια το εορταστικο ωραριο ισχυει και για τις πιατσες?. . .
αγωνιστη μου κανα πουρο απο 50 και πανω ειχε στο χοτελι?Πέρασα σήμερα από το ξενοδοχείο στη Μάγερ. Πράγματι υπάρχει κινεζάκι και είναι αρκετά όμορφο. Πετίτ σκουρόχρωμο ελαφρώς με ωραίο προσωπάκι. Όμως, ζητάει 30 ευρώ και 10 ο ξενοδόχος = 40 ευρώ. Επίσης ήταν ντυμένη φουλ με τζιν και παπούτσια και πουλόβερ, οπότε δεν βγάζεις άκρη τι παίζει εσωτερικά όπως και τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν, και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Στο σαλονάκι μέσα κάθονταν αρκετά κορίτσια, μεταξύ των οποίων μια πανύψηλη ξανθιά κυρία με σλαβικά χαρακτηριστικά και αυστηρό πρόσωπο καθώς και κορμί λαμπάδα.
και να είχε δεν θα το πρόσεξααγωνιστη μου κανα πουρο απο 50 και πανω ειχε στο χοτελι?
Οταν θα σε ρωτησει, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τι θα του πεις ???και να είχε δεν θα το πρόσεξα
αυτό δεν το σκέφτηκα...Οταν θα σε ρωτησει, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τι θα του πεις ???
Σημερα μου εκατσε μια καλη .
Εκανα το συνηθες σουλατσο μου για να κοψω κινηση στην Χαλκοκονδύλη κατα τις 13:00 .
Ηταν φουλ Αξυρηστη στο μουνι θαμνος κανονικος ...
Αλλα ρε παιδια πυραυλος σε ολα στο κρεβατι .
Πιπα πολυ καλη , επαιρνε προτοβουλιες κλπκλπ gfe κατασταση .
Τετοια καυλα που με τα πολλα συννενοηθηκαμε και της εδωσα αλλο ενα 20ρικο και ειχαμε και δευτερο ημιχρονιο.
Τελεια ηταν η αρχη της νεας χρονιας
Συνάδελφοι,συναγωνιστές για ένα ΄΄καλύτερο γαμήσι''πείτε μου που υπάρχουν ασιάτισσες και σε πια στούντιο ή μασατζίδικο τρελαίνομαι για σκιστομάτικα θηλυκά,βοηθείστε με.
Αν εισαι τυχεροσ ισωσ να εχει κατι απογευμα την κανουν.το πρωι εχει αρκετα κινεζοτεμαχιαΠιατσοβιοι τη βοηθεια σας : αξιζει να κατεβω απογευμα κατα τις 6 στις πιατσες για κανα κινεζακι? Παιζει τιποτα ή οχι εκεινη την ωρα? επειδη ειναι αδυνατο να κατεβω πρωι - μεσημερι.
4-5 τεμαχια τυπεΠιατσοβιοι τη βοηθεια σας : αξιζει να κατεβω απογευμα κατα τις 6 στις πιατσες για κανα κινεζακι? Παιζει τιποτα ή οχι εκεινη την ωρα? επειδη ειναι αδυνατο να κατεβω πρωι - μεσημερι.
οι φωτος ειναι μουφα παντως τυπεΣήμερα είδα και αυτό: Πήρα τηλ μου είπαν 25χρ. Δεν πολυ-πίστεψα τη φωτο και δεν έκανα τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι?? (100ε)
4-5 τεμαχια τυπε
διαλεξε την πιο ασχημη για να περασεις καλυτερα
τυπε εισαι ο γητευτης των κινεζωνΣημερα μου εκατσε μια καλη .
Εκανα το συνηθες σουλατσο μου για να κοψω κινηση στην Χαλκοκονδύλη κατα τις 13:00 .
Οπως ανεβαινουμε απο σωκρατους και πριν φτασουμε στην Γ' Σεπτεμβριου , απο την μερια που ειναι τα λεοφορεια ειναι ενα μαγαζι με ρουχα οπου μεσα την αραζουν αρκετες "τανες" κινεζες .
Σταματησα και κοιταξα μεσα λοιπον ως συνηθως και μου την επεσε μια που επαιρνα πιο παλια και ηταν εκει , αλλα το ματι μου επεσε σε μια πιτσιρικα ( About 19 ) που ηταν μεσα .
Αδυνατο κοντο με τελειο προσοπακι και μαυρο μακρυ μαλι .
Φοραγε ενα τζινακι και μια ροζ μπλουζιτσα .
Μου μιλαγε η αλλη και εγω ζαχαρωνα την μικρη , αλλα αυτη δεν κοιταξε καν .......
Ριχνω τον χυλο σε αυτην που μου την επεσε και καπακι των ρωταω για την νεαρα , δεν δουλευει μου απαντα αλλα περιμενε λιγακι να δω ....
Πραγματικα παει και την αρχιζει στο μπλα μπλα , πηγε εκει και ενας κινεζος απο το μαγαζι , λεγνε διαφορα και τελικα ερχετε η γνωστη μου και μου λεει :
ΟΚ μπορεις νατην παρεις .
Ποσο ρωταω εγω
30 + hotel μου λεει .
Τελος παντων μην τα πολυλογω εδωσα τα λεφτα στην παλια "τανα" και εφυγα με την μικρη για το ξενοδοχειο .
Δεν μιλαγε γρι ελληνικα και ελλαχιστα αγγλικα .
Ηταν φουλ Αξυρηστη στο μουνι θαμνος κανονικος ...
Αλλα ρε παιδια πυραυλος σε ολα στο κρεβατι .
Πιπα πολυ καλη , επαιρνε προτοβουλιες κλπκλπ gfe κατασταση .
Τετοια καυλα που με τα πολλα συννενοηθηκαμε και της εδωσα αλλο ενα 20ρικο και ειχαμε και δευτερο ημιχρονιο.
Τελεια ηταν η αρχη της νεας χρονιας
αμα παρεισ οφορφη την πατησεσ Smileyοτι πιο σαβουρα κινεζα βρεισ χωσου αφοβα.αυτεσ κανουν τρελα γαμησιαΣήμερα είδα και αυτό: Πήρα τηλ μου είπαν 25χρ. Δεν πολυ-πίστεψα τη φωτο και δεν έκανα τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι?? (100ε)