Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια το εορταστικο ωραριο ισχυει και για τις πιατσες?. . . :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πέρασα σήμερα από το ξενοδοχείο στη Μάγερ. Πράγματι υπάρχει κινεζάκι και είναι αρκετά όμορφο. Πετίτ σκουρόχρωμο ελαφρώς με ωραίο προσωπάκι. Όμως, ζητάει 30 ευρώ και 10 ο ξενοδόχος = 40 ευρώ. Επίσης ήταν ντυμένη φουλ με τζιν και παπούτσια και πουλόβερ, οπότε δεν βγάζεις άκρη τι παίζει εσωτερικά όπως και τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν, και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Στο σαλονάκι μέσα κάθονταν αρκετά κορίτσια, μεταξύ των οποίων μια πανύψηλη ξανθιά κυρία με σλαβικά χαρακτηριστικά και αυστηρό πρόσωπο καθώς και κορμί λαμπάδα. 

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πέρασα σήμερα από το ξενοδοχείο στη Μάγερ. Πράγματι υπάρχει κινεζάκι και είναι αρκετά όμορφο. Πετίτ σκουρόχρωμο ελαφρώς με ωραίο προσωπάκι. Όμως, ζητάει 30 ευρώ και 10 ο ξενοδόχος = 40 ευρώ. Επίσης ήταν ντυμένη φουλ με τζιν και παπούτσια και πουλόβερ, οπότε δεν βγάζεις άκρη τι παίζει εσωτερικά όπως και τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν, και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Στο σαλονάκι μέσα κάθονταν αρκετά κορίτσια, μεταξύ των οποίων μια πανύψηλη ξανθιά κυρία με σλαβικά χαρακτηριστικά και αυστηρό πρόσωπο καθώς και κορμί λαμπάδα. 
αγωνιστη μου κανα πουρο απο 50 και πανω ειχε στο χοτελι?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Οταν θα σε ρωτησει, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τι θα του πεις  ???  :grin: :grin: :grin:
αυτό δεν το σκέφτηκα...
τώρα που ήπια λίγο καφέ σαν να θυμήθηκα ότι η ξανθιά ψηλή αυστηρή ήταν γύρω στα 50...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σημερα μου εκατσε μια καλη .
Εκανα το συνηθες σουλατσο μου για να κοψω κινηση στην Χαλκοκονδύλη κατα τις 13:00 .
Οπως ανεβαινουμε απο σωκρατους και πριν φτασουμε στην Γ' Σεπτεμβριου , απο την μερια που ειναι τα λεοφορεια ειναι ενα μαγαζι με ρουχα οπου μεσα την αραζουν αρκετες "τανες" κινεζες .
Σταματησα και κοιταξα μεσα λοιπον ως συνηθως και μου την επεσε μια που επαιρνα πιο παλια και ηταν εκει , αλλα το ματι μου επεσε σε μια πιτσιρικα ( About 19 ) που ηταν μεσα .
Αδυνατο κοντο με τελειο προσοπακι και μαυρο μακρυ μαλι .
Φοραγε ενα τζινακι και μια ροζ μπλουζιτσα .
Μου μιλαγε η αλλη και εγω ζαχαρωνα την μικρη , αλλα αυτη δεν κοιταξε καν .......
Ριχνω τον χυλο σε αυτην που μου την επεσε και καπακι των ρωταω για την νεαρα , δεν δουλευει μου απαντα αλλα περιμενε λιγακι να δω ....
Πραγματικα παει και την αρχιζει στο μπλα μπλα , πηγε εκει και ενας κινεζος απο το μαγαζι , λεγνε διαφορα και τελικα ερχετε η γνωστη μου και μου λεει :
ΟΚ μπορεις νατην παρεις .
Ποσο ρωταω εγω
30 + hotel μου λεει .
Τελος παντων μην τα πολυλογω εδωσα τα λεφτα στην παλια "τανα" και εφυγα με την μικρη για το ξενοδοχειο .
Δεν μιλαγε γρι ελληνικα και ελλαχιστα αγγλικα .
Ηταν φουλ Αξυρηστη στο μουνι θαμνος κανονικος ...
Αλλα ρε παιδια πυραυλος σε ολα στο κρεβατι .
Πιπα πολυ καλη , επαιρνε προτοβουλιες κλπκλπ gfe κατασταση .
Τετοια καυλα που με τα πολλα συννενοηθηκαμε και της εδωσα αλλο ενα 20ρικο και ειχαμε και δευτερο ημιχρονιο.

Τελεια ηταν η αρχη της νεας χρονιας

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Εκανα το συνηθες σουλατσο μου για να κοψω κινηση στην Χαλκοκονδύλη κατα τις 13:00 .
Τετοια καυλα που με τα πολλα συννενοηθηκαμε και της εδωσα αλλο ενα 20ρικο και ειχαμε και δευτερο ημιχρονιο.

σε μπελάδες μας βάζεις πάλι...  :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πιστεύω ότι επειδή εδώ είναι το μόνο νήμα που ασχολείται πλέον σε σχεδόν καθημερινή βάση με τις ασιάτισες, και έχει τους φανατικούς του, και επειδή δεν περιορίζεται μόνο στις πιάτσες αλλά και στα στούντιο - μπουρδέλα - μασαζ, ίσως θα έπρεπε να αλλάξει τίτλο και να ενωθεί με κάνα δυο ανάλογα μικρότερα , κάτι του στυλ Ημερήσια Ενημέρωση για Ασιάτισες ή κάτι τέτοιο. Κύριοι admnins τι λέτε;

Ανακεφαλαίωση για την νέα χρονιά

- Καλιρρόης 48 η Ντούντου ή Κιμ
- Φωκίωνος Νέγρη 9-13 η Άννι, πρώην Καλιρρόης 85
- Πατησίων 131 η Καίτη
- Πιάτσα Χαλκοκονδύλη, πολλές και διάφορες μπαζόλες και ένα μαγαζί με ρούχα που παίζει σκηνικό.
- Ξενοδοχείο στη Μάγερ μια ομορφούλα πιτσιρίκα άματερ αγνώστου ονόματος
- Φυλής 104 η Μπέτυ (Καζακστάν)
- Συγγρού 29 η Νίνα, πρώην Μάρνη 28, Πατησίων 160
- Μάρνη 28 η Λούλου, πρώην 3ης Σεπτεμβρίου
- Συγγρού 108 δεύτερη Λούλου, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα
- Επίσης υπάρχουν αδιασταύρωτες αναφορές για Φερρών 19 και Συγγρού 45 Λίλι, η γυρολόγος κινέζα.

Αν έχει κάποιος να συμπληρώσει κάτι που μου διαφεύγει ας το κάνει

crazycolonel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea:Συνάδελφοι,συναγωνιστές για ένα ΄΄καλύτερο γαμήσι''πείτε μου που υπάρχουν ασιάτισσες και σε πια στούντιο ή μασατζίδικο τρελαίνομαι για σκιστομάτικα θηλυκά,βοηθείστε με. :helpplea: :helpplea: :bigdick:

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea:Συνάδελφοι,συναγωνιστές για ένα ΄΄καλύτερο γαμήσι''πείτε μου που υπάρχουν ασιάτισσες και σε πια στούντιο ή μασατζίδικο τρελαίνομαι για σκιστομάτικα θηλυκά,βοηθείστε με. :helpplea: :helpplea: :bigdick:

Στο Πεκίνο θα βρείς πολλές, καλή τύχη  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Πιατσοβιοι τη βοηθεια σας : αξιζει να κατεβω απογευμα κατα τις 6 στις πιατσες για κανα κινεζακι? Παιζει τιποτα ή οχι εκεινη την ωρα? επειδη ειναι αδυνατο να κατεβω πρωι - μεσημερι.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πιατσοβιοι τη βοηθεια σας : αξιζει να κατεβω απογευμα κατα τις 6 στις πιατσες για κανα κινεζακι? Παιζει τιποτα ή οχι εκεινη την ωρα? επειδη ειναι αδυνατο να κατεβω πρωι - μεσημερι.
Αν εισαι τυχεροσ ισωσ να εχει κατι απογευμα την κανουν.το πρωι εχει αρκετα κινεζοτεμαχια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
4-5 τεμαχια τυπε
διαλεξε την πιο ασχημη για να περασεις καλυτερα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οπως ανεβαινουμε απο σωκρατους και πριν φτασουμε στην Γ' Σεπτεμβριου , απο την μερια που ειναι τα λεοφορεια ειναι ενα μαγαζι με ρουχα οπου μεσα την αραζουν αρκετες "τανες" κινεζες .
Σταματησα και κοιταξα μεσα λοιπον ως συνηθως και μου την επεσε μια που επαιρνα πιο παλια και ηταν εκει , αλλα το ματι μου επεσε σε μια πιτσιρικα ( About 19 ) που ηταν μεσα .
Αδυνατο κοντο με τελειο προσοπακι και μαυρο μακρυ μαλι .
Φοραγε ενα τζινακι και μια ροζ μπλουζιτσα .
Μου μιλαγε η αλλη και εγω ζαχαρωνα την μικρη , αλλα αυτη δεν κοιταξε καν .......
Ριχνω τον χυλο σε αυτην που μου την επεσε και καπακι των ρωταω για την νεαρα , δεν δουλευει μου απαντα αλλα περιμενε λιγακι να δω ....
Πραγματικα παει και την αρχιζει στο μπλα μπλα , πηγε εκει και ενας κινεζος απο το μαγαζι , λεγνε διαφορα και τελικα ερχετε η γνωστη μου και μου λεει :
ΟΚ μπορεις νατην παρεις .
Ποσο ρωταω εγω
30 + hotel μου λεει .
Τελος παντων μην τα πολυλογω εδωσα τα λεφτα στην παλια "τανα" και εφυγα με την μικρη για το ξενοδοχειο .
Δεν μιλαγε γρι ελληνικα και ελλαχιστα αγγλικα .

τυπε εισαι ο γητευτης των κινεζων :grin:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σήμερα είδα και αυτό: Πήρα τηλ μου είπαν 25χρ. Δεν πολυ-πίστεψα τη φωτο και δεν έκανα τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι?? (100ε)
αμα παρεισ οφορφη την πατησεσ Smileyοτι πιο σαβουρα κινεζα βρεισ χωσου αφοβα.αυτεσ κανουν τρελα γαμησια

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
ρε πούστη δεν έχω ακόμα γαμήσει σχηστομάτα ρε τύποι αξίζουν ειλικρινά ή θα χάσουμε τα λεφτά μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom