Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Κυνήγι και κινεζοφιλία:

Γαλατσίου 1 η Άννα, γλυκό προσωπάκι
Πατησίων 160 η Λιλή (πρώην Μάρνη 28) και η Κικί
Θησέως 81 Καλλιθέα υπάρχει αναφορά για κινεζάκι Λίνα, πρώην Φρατζή 4, δεν γνωριζω λεπτομέρειες
Καλιρρόης 85 (αν δεν το έκλεισαν οι μπλε) υπήρχε καινούργιο κινεζάκι. Ούτε αυτό το έχω δει.

Συμπληρώστε παρακαλώ την λίστα ώστε να ξεκινήσει η περίοδος του κυνηγιού

το είδα τελικά, Άννι λέγεται και δούλευε στο Μάρνη 28, ζουμπουρλούδικο με μακρύ μαλλί, φέρνει και προς λατίνα λίγο.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
- Πατησίων 131 η Καίτη, ψηλή κινέζα νοικοκυρά από το Μάρνη 28. Τι γίνεται όλες οι κινέζες από Μάρνη έχουν πάει αλλού... Τουσ πήρε τη δουλειά η Λουλού (πρώην Λιλί από Γ΄ Σεπτεμβρίου 89);

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σε απογευματινή επίσκεψη στο Συγγρού 29 εθεάθη η κινεζούλα-μούσα μου που τις έχω χτίσει το στοματάκι, η Νίνα από Μάρνη 28. Όσοι λοιπόν την έψαχναν, παραμένει σκέτη καύλα και με 60 ευρώ για ένα μισάωρο ή 80 ευρώ για 45 λεπτά θα μπορούμε πλέον να την απολαύσουμε.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
το φοβερό κινεζάκι που έπαιζε στη Βουκουρεστίου μήπως το έχει εντοπίσει κανείς;

faani

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
- Πατησίων 131 η Καίτη, ψηλή κινέζα νοικοκυρά από το Μάρνη 28. Τι γίνεται όλες οι κινέζες από Μάρνη έχουν πάει αλλού... Τουσ πήρε τη δουλειά η Λουλού (πρώην Λιλί από Γ΄ Σεπτεμβρίου 89);

Παιδια να ρωτησω κατι... ολες οι παραπανω διευθυνσεις σε τι αντιστοιχουν?
Τι βρισκεται στο Μάρνης 28... μπουρδελο, στουντιο, τι?

faani

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστω και τους δυο... δεν το ηξερα.
Απο τιμες τι παιζει?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Παιδιά , από ότι ξέρω στην περιοχή κάτω από την Ομόνοια προς Μεταξουργείο πρέπει να λειτουργούν κρυφά σπίτια με Κινέζες ή και ανεξάρτητες σε ενοικιαζόμενα των οποίων οι διευθύνσεις κθκλοφορούν από στόμα σε στόμα. Ξέριε κανέις τίποτα ;  :tits2:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Παιδιά , από ότι ξέρω στην περιοχή κάτω από την Ομόνοια προς Μεταξουργείο πρέπει να λειτουργούν κρυφά σπίτια με Κινέζες ή και ανεξάρτητες σε ενοικιαζόμενα των οποίων οι διευθύνσεις κθκλοφορούν από στόμα σε στόμα. Ξέριε κανέις τίποτα ;  :tits2:

Μας δουλευεις ρε τσαρκα? εσυ λες "απο οτι ξερω"... και ρωτας εμας να σου πουμε? Γιατι δε ρωτας αυτον που σου ειπε το παραμυθι μισο να σου πει και το υπολοιπο?!?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Συναγωνιστή μην εμκνευρίζεσαι, δεν είναι δούλεμα.
Παλιά πήγαινα σε διαμέρισμα πίσω από την Μυλέρου σε Κινεζάκι που έβαζε αγγελία και στις εφημερίδες. Τώρα έχει φύγει και αλλάξει τηλέφωνο . Πιο παλιά με είχε πάει ένας φίλος σε 5ο όροφο πολυκατοικίας προς Σωκράτους όπου είχε δύο ή τρία Κινεζάκια , αλλά με Κινέζους μέσα .Πήγαινες σε ένα μικρό δωμάτιο δίπλα. Δεν γούσταρα και έφυγα . Γνωστός που μένει κοντά στη πλατεία Βάθη είδε μέρα μεσημέρι όμορφο Κινεζάκι να βγαίνει από πολυκατοικία κοντά στη λαϊκή και να ψωνίζει με ζαρτιέρες ! Αν θυμάμαι καλά στην ιστοσελίδα μας κάποιος έγραφε για μαγαζί ρούχων στο ισόγειο και "σπίτι" στον 1ο όροφο κ.α. Από όλα αυτά κάτι θα παίζει .Τόσους Κινέζους έχουμε στο κέντρο .Κάπου θα πρέπει να πηγαίνουν και αυτοί.
Το συμπέρασμα είναι δικό μου , δεν με δούλεψε κανείς.  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom