You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσα στο Ρουφ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosxp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
γεφυρα με πετρου ραλλη?κων.πολεως μετα το 1+1 δεξια πως πας για καλιθεα πριν την γεφυρα
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ζορεν δεν αξιζει να κατεβεις...trust meγεφυρα με πετρου ραλλη?
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
την αμόλησες και της πήρες και το αμάξι τύπε?Καλτιλα και κωλαρα στα 30 ευρω,πισω απο το πρακτικερ,στο πισω καθισμα του αυτοκινητου της πρωην μου ωραιες εποχες!!!
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Οχι ρε τυπε είπαμε...απλά εκεινη την εποχή μου το παιζε δυσκολη,δανειστηκα το αμαξι της να παω για κατι δουλειές,πηγα για καφε και στον γυρισμο φορτωσα και την σόνια.Μάλιστα τρελαθηκε που σταματησα εξω απο το παρκακι και την ρωτησα ποσο παει γιατι ήταν ντυμενη σεμνά.Που να ξερε οτι εδω εχει γινει σουπερ χαρτογραφηση στις πουτανοπιατσες.την αμόλησες και της πήρες και το αμάξι τύπε?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
φιλε μου να πας...αξιζει και πολυ...και αν σε γουσταρει κιολας, θα ζησεις στιγμες ανεπαναληπτες με την Σονια...Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα και απο τα καλυτερα κομματια που εχει να μας δωσει ο δρομος σημερα...η μελαχρινή με το καρέ (σόνια) μάλλον μου είπε σήμερα το φουλ στο αμάξι ενα 30αρι,αξίζει?έχει κωλάρα πάντως
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
χαχαχα τοτε καλα εκανες τυπε!Οχι ρε τυπε είπαμε...απλά εκεινη την εποχή μου το παιζε δυσκολη,δανειστηκα το αμαξι της να παω για κατι δουλειές,πηγα για καφε και στον γυρισμο φορτωσα και την σόνια.Μάλιστα τρελαθηκε που σταματησα εξω απο το παρκακι και την ρωτησα ποσο παει γιατι ήταν ντυμενη σεμνά.Που να ξερε οτι εδω εχει γινει σουπερ χαρτογραφηση στις πουτανοπιατσες.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
φιλε μου να πας...αξιζει και πολυ...και αν σε γουσταρει κιολας, θα ζησεις στιγμες ανεπαναληπτες με την Σονια...Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα και απο τα καλυτερα κομματια που εχει να μας δωσει ο δρομος σημερα...
Μιλάει πολύ όμως τύπε και σου σπάει τ αρχίδια .Εγώ προτιμώ την άλλη αλβανίδα που πιατσάρει στο σημείο κι έχει και κάτασπρο δερματάκι
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Εχει δαγκωσει το μν της απο το κρυο και πιανει την κουβεντα να ζεσταθει το κολαρακι της για λιγο παραπανω. Κραταει υγρασια εκει το σημειο.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Εχει δαγκωσει το μν της απο το κρυο και πιανει την κουβεντα να ζεσταθει το κολαρακι της για λιγο παραπανω. Κραταει υγρασια εκει το σημειο.
,ωραία ατάκα τύπε,πάντως πλάκα πλάκα όντως έχει φουλ υγρασία εκεί και το πάρκινγκ που σε πάνε πλέον είναι μέσα σ'ένα πάρκο .Όταν γαμάς εκεί είναι σαν να εφαρμόζεις το ''επιστροφή στη φύση΄΄
Μετά τις 9+30 με 10Από τι ώρα είναι εκεί αυτή η σόνια?
Να σαι καλά φίλε. Είναι καλή η Σονια, τουλάχιστον εγώ πέρασα καλά μαζί της όταν την πήραTHANKS
με μηχανη αν κατέβω που γίνεται παιχνίδι?Να σαι καλά φίλε. Είναι καλή η Σονια, τουλάχιστον εγώ πέρασα καλά μαζί της όταν την πήρα
στα ορθια στο ψωλοκρυο ή παίζει κανένα χοτελ εκει κοντά?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις