Νέα

Πιάτσα Σαλαμίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα devilgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

devilgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα στη Σαλαμίνα; Φίλος μου είπε πως παλιά στο νησί, έξω από το ναύσταθμο, είχε μιλφες να κάνουν τσιγαράκι στο αμαξι περιμένοντας παλικάρια. Παίζει τώρα τίποτα;  :boobies:

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γαμω την Μπακαουκια τους!Ενα μπουρδελο ειναι ολη και το μεγαλυτερο ο Ναυσταθμος.Αυτο που λες φιλε δεν το εχω ακουσει ποτε.Εξω απο το ναυσταθμο παιζουν κατι βρωμερα γυραδικα-πιτσαριες και κατι τυροπιταδικα. Ο Γρηγορης εφερνε κατι ωραια κομματια εκτος απο ζαμπονοκασεροπιτες. Ψαξτην μακρια απο κει, δεν νομιζω να παιζει αυτο που λες.Πολλες φορες η φαντασια μας οριαζει ειδικα οταν ειμαστε μεσα σε στρατοπεδο. Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο που απολυθηκα, ημουν 2002Α.Υπαρχει κανας κληρουχας?

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γαμω την Μπακαουκια τους!Ενα μπουρδελο ειναι ολη και το μεγαλυτερο ο Ναυσταθμος.Αυτο που λες φιλε δεν το εχω ακουσει ποτε.Εξω απο το ναυσταθμο παιζουν κατι βρωμερα γυραδικα-πιτσαριες και κατι τυροπιταδικα. Ο Γρηγορης εφερνε κατι ωραια κομματια εκτος απο ζαμπονοκασεροπιτες. Ψαξτην μακρια απο κει, δεν νομιζω να παιζει αυτο που λες.Πολλες φορες η φαντασια μας οριαζει ειδικα οταν ειμαστε μεσα σε στρατοπεδο. Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο που απολυθηκα, ημουν 2002Α.Υπαρχει κανας κληρουχας?

87Δ

Nectar81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
207
Πόντοι
280
Στο Aγ. Νικόλαο έχει ανοίξει ένα μπουρδέλο, εκεί στα στενά.. Δε ξέρω όμως ακριβώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom