Νέα

Πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpoufos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Κρίμα ρε πούστη...όλα τα μεγάλα ονόματα φεύγουν ένας-ένας...
Ο Τσιβιλίκας πολύ μ' άρεσε σαν ηθοποιός,στην δευτέρα λυκείου που είχα πάει 3ήμερη Αθήνα,τον είδα και λάιβ σε παράσταση,πολύ γέλιο και επαφή με το κοινό,πολύ γαμάτη φάση...
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Βασίλη.. RIP

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
πολυ καλος
R.I.P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είχε γίνει πέρσι μια επιθεώρηση στην αστόρια εδώ στο ηράκλειο.
μέσα στους ηθοποιούς ήταν πολλά μεγάλα ονόματα, όπως ο ψάλτης, ο παλιός από της ελλάδος τα παιδιά,ο τόνυ άντονι και μέσα σε αυτούς ήταν και ο τσιβιλίκας.
περιμέναμε στο τέλος της παράστασης να βγούνε οι ηθοποιοί από τα καμαρίνια, να περάσουν από το την κεντρική είσοδο και να φύγουν, εεε και αρκετοί βγάζανε και φωτογραφίες με αυτούς.
είδαμε με τον φίλο μου τον ψάλτη, έβγαλε φωτογραφία αυτός μαζί του, πέρασε ο τόνυ, πέρασαν όλοι, κάποια στιγμή βγαίνει από την πόρτα ο βασίλης, εκείνη τη στιγμή πραγματικά μου παρέλυσαν τα γόνατα, ήθελα να πάω να του σφίξω το χέρι και να του πω ευχαριστώ για τις ωραίες παραστάσεις που δυστυχώς έβλεπα μόνο μέσω της τηλεόρασης αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω ρούπι, έφαγα τέτοιο κόλλημα που από την αμηχανία μου γύρισα αλλού το βλέμα μου.
σήμερα το πρωί ξαναέζησα εκείνη τη στιγμή.
καληνύχτα βασιλάκη
URL]]

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Η πρώτη του ταινία στον κινηματογράφο ήταν ''Η θεία μου η χίπισσα'' του 1970 με τη Ρένα Βλαχοπούλου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σε αυτήν την ταινία ο Βασίλης Τσιβιλίκας υποδύεται μια καρικατούρα χίπη, τον Τζόνι...

που ζει στον κόσμο του και ο οποίος τυγχάνει να είναι ο γιος του κυρίου Πιτ (Γιάννης Μιχαλόπουλος), ενός πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού (τι πρωτότυπο για τις ταινίες της εποχής!) που στο τέλος παντρεύεται την καθαρίστρια κυρά-λένη (Ρένα Βλαχοπούλου).
Ο παρακάτω διάλογος γίνεται μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ του ξενοδοχείου που μένουν πατέρας και γιος και δουλεύει η κυρά-λένη.

Πιτ   : Α! Τζών...
Τζόνι: Yes.
Πιτ   : Μου φαίνεται πως ξέχασα τα τσιγάρα και τον αναπτήρα μου έκει που καθόμασταν.
Τζόνι: Α, δεν πειράζει, αύριο παίρνεις άλλα τσιγάρα και άλλον αναπτήρα.
Πιτ   : Πετάξου βρε παιδάκι μου μια στιγμή να μου τα φέρεις!
Τζόνι: Ελα βρε ντάντι, βαριέμαι...
Πιτ   : Για τίποτα δεν είσαι βρε, για τίποτα δεν είσαι βρε!
         Π...ανάθεμα τον πατέρα σου!
Τζόνι: Oh, yes!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Που εισαι ρε Γαμαωμανουλες να τα κανεις ωπα τα facebookακια;;;;;; :headbang:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Αιωνία του η μνήμη από τους κωμικούς που άφησαν το στίγμα τους σε θέατρο και κινηματογράφο! :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom