Νέα

Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raikage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εντάξει δεν θα το αντέξουν....τους περιμένουν πολλά κτυπήματα ακόμα... :2funny: :2funny: :2funny:
-αρκει βλαμμενο που εφυγε ο χοτζα για σενα και περασες τα συνορα...λογικο παντως να χαιρεσαι,ακομα σε αμπρι θα ζουσες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγώ πάντως θα στεναχωρηθώ γιατί θα στεγνώσει από puros Cubanos η ευρωπαϊκή αγορά.  :headbang:

Υπερβολές...φατάσου το ΚΚΕ που θα πρεπει να κατατάξει την Κουβα στις καπιταλιστικές χώρες και να βγαζει ανακοινώσεις εναντίον της... :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του (τους πήρα ήδη και τηλ. :grin: ) κλπ. κλπ., αλλά και μέγας καραγκιόζης ο μακαρίτης και hi-end λαϊκιστής. Και σύμμαχος και φίλος με όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς ηγέτες (Αχμαντινετζάντ, Κάστρο και δε συμμαζεύεται).

:thumbsup: :thumbsup:

Δώσε πόνο Αντμίν! :grin:
Και χωρίς το ενδεχόμενο να σε βρίσουν! ;)

Για να δούμε εδώ κανένα "παληκάρι", επαναστάτης της πορδής, να σχολιάσει τη θέση του "αφεντικού" και να τον "στολίσει" καταλλήλως!

Τί επαναστάτες θεέ μου! Ακόμα και το μπανάρισμα από το μπου.κομ τρέμουν οι κακομοίρηδες! :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
-αρκει βλαμμενο που εφυγε ο χοτζα για σενα και περασες τα συνορα...λογικο παντως να χαιρεσαι,ακομα σε αμπρι θα ζουσες!

Κατηγορείς τον κομμουνιστικό παράδεισο της Αλβανιας κακόμοιρο? αυτογκολ εβαλες.... :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
Υπερβολές...φατάσου το ΚΚΕ που θα πρεπει να κατατάξει την Κουβα στις καπιταλιστικές χώρες και να βγαζει ανακοινώσεις εναντίον της... :2funny:

Καθόλου υπερβολές. Δεν θα υπάρχει RyJ short churchill ούτε για δείγμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

Για να δούμε εδώ κανένα "παληκάρι", επαναστάτης της πορδής, να σχολιάσει τη θέση του "αφεντικού" και να τον "στολίσει" καταλλήλως!

Τί επαναστάτες θεέ μου! Ακόμα και το μπανάρισμα από το μπου.κομ τρέμουν οι κακομοίρηδες! :2funny: :2funny: :2funny:
.....ΧΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ....Ποιος σου ειπε οτι διαφωνουμε με το "καραγκιοζης"?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
.....ΧΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ....Ποιος σου ειπε οτι διαφωνουμε με το "καραγκιοζης"?

οκ... ας πουμε ότι συμφωνείτε με το "καραγκιόζης"

η θέσις σας περί του hi-end λαικιστής ??

ή οτι ήταν σύμμαχος με όλους τους "δημοκράτες" της υφηλίου ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε αφηστε τους απλυτους στον πονο τους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467

Γιατί να τον στολίσουν; Είναι προφανές ότι ο αντιαμερικανισμός του μακαρίτη τον οδήγησε στο να φροντίσει να συνάψει αδελφικές σχέσεις με τους υπόλοιπους αντιαμερικανούς.

Ο κοινός εχθρός ενώνει. Που είναι το περίεργο;

Επισκέπτης

Επειδή εσύ πιστεύεις πως ντε και καλά είμαι εγώ ας πούμε θιασώτης του μακαρίτη, εγώ τώρα θα πρέπει να σχολιάσω τη θέση του αντισθένη για να σου αποδείξω εσένανε πως δε μασάω.
Ε λοιπόν μάντεψε. Δε διαφωνώ με το "αφεντικό" στη συγκεκριμένη θέση.
Από την άλλη όμως στ' αρχίδια μου και το μπανάρισμα.
Κι όταν λέμε στ' αρχίδια μου, εννοούμε στ' αρχίδια μου..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
.....τεραστια ψωλια....και μετα πως θα καθομαστε διπλα απο την πισινα να σχεδιαζουμε επενδυσεις?

Τώρα που συνειδητοποιώ ότι θα ξεμείνουμε και από παλαιωμένο Habana Club, μου έρχεται να βουτήξω στην πισίνα χωρίς σωσίβιο.  :'(

Επισκέπτης
Μηπως σου στελνει και πιεμ?

Γιατι εμενα μου εστελνε βασικα για να κουβεντιασει πολιτικα...πισω απο κουρτινες,για να μη γινει ρομπα βεβαια...

ΥΓ εχει πολυ πλακα ομως που τα δεκσα γενικα εγκαλουν τους οχτρους τους για οσα κανουν οι ιδιοι...

Είθισται τα δεκσά να καταλογίζουν τα κουσούρια τους στον απέναντι..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Γιατί να τον στολίσουν; Είναι προφανές ότι ο αντιαμερικανισμός του μακαρίτη τον οδήγησε στο να φροντίσει να συνάψει αδελφικές σχέσεις με τους υπόλοιπους αντιαμερικανούς.

Ο κοινός εχθρός ενώνει. Που είναι το περίεργο;

ΜΗΝ κάνεις το χαζό διότι δεν είσαι!
Αν το είχες πει εσύ π.χ. (εμένα άσε με!) τί θα είχες ακούσει;

Για εμένα ο γνωστός κλώνος του γνωστού βλάκα έγραψε πως πανηγύριζα ενώ ασφαλώς και δεν το έκανα (ας μου παραθέσει κάποιος το ποστ του "πανηγυρισμού"!), απλά είπα πως δεν χάθηκε κι ο κόσμος που πέθανε ένας σχεδόν εξηντάρης και δεν τον χαρακτήρισα ΚΑΝ, ενώ βεβαίως την ίδια άποψη είχα.

ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Επειδή εσύ πιστεύεις πως ντε και καλά είμαι εγώ ας πούμε θιασώτης του μακαρίτη, εγώ τώρα θα πρέπει να σχολιάσω τη θέση του αντισθένη για να σου αποδείξω εσένανε πως δε μασάω.
Ε λοιπόν μάντεψε. Δε διαφωνώ με το "αφεντικό" στη συγκεκριμένη θέση.
Από την άλλη όμως στ' αρχίδια μου και το μπανάρισμα.
Κι όταν λέμε στ' αρχίδια μου, εννοούμε στ' αρχίδια μου..

Εσένα σου έχω πει πως σε ξεχωρίζω κάπως από τον εσμό των ηλιθίων φανατικών και δέχομαι να σου απαντάω.

Θα ομολογήσω ακόμα πως σου είχα προτείνει και να γνωριστούμε προσωπικά (στην γνωστή λουτρόπολη), αλλά μετά δεν το βρήκα καλή ιδέα και άλλαξα γνώμη. Προφανώς το κατάλαβες.

Λοιπόν τώρα περιμένω έναν-έναν σας να βγαίνει και να χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα "καραγκιόζη", αλλιώς να τα χώσει στον Άντι!!! ;)

Εσύ το έκανες ήδη. Και κάποιος άλλος επίσης, "ακατανόμαστος".
Για να παίρνουν σειρά κι οι υπόλοιποι! :2funny: :2funny:

Διότι ή συμφωνούν (όπως εσύ καλή ώρα!), η διαφωνούν και ΤΟ ΛΕΝΕ, ή είναι κότες!!
Άλλη εκδοχή δεν υπάρχει!!

Αλλά ΟΛΟΙ ρε παιδί μου ξαφνικά συμφώνησαν πως ο μακαρίτης ήταν "καραγκιόζης";
Μπράβο ρε Άντι, είσαι πολύ πειστικός!! :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
ΜΗΝ κάνεις το χαζό διότι δεν είσαι!
Αν το είχες πει εσύ π.χ. (εμένα άσε με!) τί θα είχες ακούσει;

Αν το είχα διατυπώσει εμπεριστατωμένα και χωρίς αφορισμούς, δεν νομίζω ότι θα άκουγα και πολλά.

Για εμένα ο γνωστός κλώνος του γνωστού βλάκα έγραψε πως πανηγύριζα ενώ ασφαλώς και δεν το έκανα (ας μου παραθέσει κάποιος το ποστ του "πανηγυρισμού"!), απλά είπα πως δεν χάθηκε κι ο κόσμος που πέθανε ένας σχεδόν εξηντάρης και δεν τον χαρακτήρισα ΚΑΝ, ενώ βεβαίως την ίδια άποψη είχα.

Εντάξει. Είναι γνωστό ότι σε όλες τις πολιτικές αποχρώσεις υπάρχουν σπεκουλαδόροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom