Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επειδή δεν θα είχε το θάρρος όπως λες, αισθάνθηκες την ανάγκη να τον υπερασπιστείς? κάτι δεν μου κολλάει στην απάντηση σου
Αμετανοητος ΛΑΚΕΣ. Οι κλασσικες ατακες που ανακυκλώνουν οι τιμητές της λάσπης!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι γιατί? θα είχε κανείς το θάρρος να του τα πει κατάμουτρα αυτά που τα γράφει με τόση ευκολία στο πληκτρολόγιο? δεν νομίζω

γιατί αυτός θα τολμοούσε να προσβάλει και να βρίζει κατάμουτρα τον οποιονδήποτε αν δεν είχε πλάτες?

εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση όταν πήγαινε για σχολιαστής-κριτής των πάντων σε Εισαγγελάτο και χατζηνικολάου, και εμφανιζόταν μαστουρωμένος και ντίρλα μεθυσμένος να βρίζει και να ειρωνεύεται, χωρίς φυσικά να λέει κάτι, και μου θύμιζε ακριβώς τους παππούδες στον καφενέ του κυρ Μήτσου, που πίνοντας ένα τσιπουράκι και με την τράπουλα στο χέρι ή τα ζάρια, βρίζουν τον υπουργό που δεν τους έδωσε ακόμα τα λεφτά απ την αποζημείωση για το χαλάζι που έπεσε!

και οι άλλοι οι ¨μορφωμένοι" και έγκριτοι δημοσιογράφοι τον άκουγαν με προσοχή λες και μιλούσε ο νομπελίστας ιατρός που ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο!

έλεος δηλ! για ηλίθιους μας περνάνε?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ε δεν νομίζω ότι ισχύει στην περίπτωσή του!

75 χρονών πέθανε, μέσα στη δόξα και το χρήμα!

όσα μπορούσε δηλ περισσότερα να αποκτήσει ένας άξεστος, απαίδευτος, χωριάτης και πουλημένο τομάρι σαν κι αυτόν! :P

ας είναι ελαφρύ το χώμα.... :rolleyes:

71 πέθανε...Και μέσα στο χρήμα, αλλα από δόξα??? Είμαστε εδώ και τον βρίζουμε τόση ώρα...Δεν θα το θελα στον δικό μου θάνατο....Όχι για μένα, για τα παιδιά μου...Άσε που είχε πολλά προβλήματα υγείας για πολλά χρόνια...Ένας υπάνθρωπος λιγότερος λοιπόν...

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
71 πέθανε...Και μέσα στο χρήμα, αλλα από δόξα??? Είμαστε εδώ και τον βρίζουμε τόση ώρα...Δεν θα το θελα στον δικό μου θάνατο....
Κάποιοι ωστόσο τον ζηλεύουν για να μιλάνε για δικαίωση!!!!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι γιατί? θα είχε κανείς το θάρρος να του τα πει κατάμουτρα αυτά που τα γράφει με τόση ευκολία στο πληκτρολόγιο? δεν νομίζω

Εμάς τους μη ανακατεμένους με τη πολιτική και τη δημοσιογραφία, δε  θα μας φόβιζε να του τα πούμε κατάμουτρα....αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα του κάναμε τα μούτρα κρέας αν του τα λέγαμε....χοντρόπετσος ήταν, δε θα καταλάβαινε τίποτα....το πολύ πολύ να σου πέταγε καμμιά βρισιά...τίποτε άλλο....οπότε γιατί να ασχοληθούμε με τα μούτρα του; αυτός τη προσβολή θα τη θεωρούσε διαφήμιση.... θα σου έλεγε κιόλας το γνωστό: "Δεν κατάλαβα!!!"

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το κανατε το θρεντ μουνι καπελο.

θα εμφανιστει και κανενας παπιας απο το πουθενα και θα μας πει τι θεσεις του κομματος περι εξυβριση νεκρων και μνημοσινα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άντε ρε μαλάκα! απ το στόμα σου και στου ΠαΠιού τ αφτί!
να εμφανιστεί λίγο να κάνουμε τζερτζελέ!

γιατί είμαι σίγουρος ότι μόλις δει το θέμα θα βγει να πει το "πόσο καλός και σοβαρός δημοσιογράφος ήταν, και πως όλα με την αξία του τα έκανε" και άλλες τέτοιες παπαριές, λέγοντας φυσικά φασίστες και εθνίκια όλους όσους είπαν κακή κουβέντα γι αυτόν!

τον τύπο δε που είπε να σεβόμαστε τους νεκρούς θα του στήσει άγαλμα!

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΑΓΩΝΑς ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!! αξιοθρήνητε λακέ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κάποιοι ωστόσο τον ζηλεύουν για να μιλάνε για δικαίωση!!!!

Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχαν και Κακαουνάκηδες.....Δυστυχώς υπάρχουν και τα δύο...Απλά ένας Κακαουνάκης λιγότερος..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
71 πέθανε...Και μέσα στο χρήμα, αλλα από δόξα??? Είμαστε εδώ και τον βρίζουμε τόση ώρα...Δεν θα το θελα στον δικό μου θάνατο....Όχι για μένα, για τα παιδιά μου...Άσε που είχε πολλά προβλήματα υγείας για πολλά χρόνια...Ένας υπάνθρωπος λιγότερος λοιπόν...
από δόξα, εξηγώ στο ποστ μου πριν το δικό σου!

το ότι τον έπαιρναν πίπες χατζηνικολάηδες και εισαγγελάτοι είναι μια δικαίωση για έναν αγράμματο υπάνθρωπο σαν κι αυτόν!
έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα καθίκια δεν περιμένουν καταξίωση απ τον απλό κόσμο (κι ας υποστηρίζουν το αντίθετο)
απ τους βρωμερούς απατεώνες της παραεξουσίας θέλουν! Λίγο γλύψιμο, λίγα "ψιλά" και αισθάνονται θεοί,μάγκες και γίγαντες!
κι αυτός τα κατάφερε όλα αυτά!

ελπίζω εκεί που πάει, να βρει αυτό που του αξίζει!(αν και δεν θα το κρίνουμε εμείς αυτό)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
μα μόνο αυτό είπα ο πούστης, και πέσανε να με φάνε  :grin:

Ρε φίλε, τον σεβασμό τον κερδίζεις όταν ζεις...Γιατί να σεβόμαστε τους νεκρούς που όταν ήταν ζωντανοί δεν σέβονταν τίποτα?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μα μόνο αυτό είπα ο πούστης, και πέσανε να με φάνε  :grin:
ε, τι το τραβάς και συ βρε?

αφού βλέπεις ότι ο κακακουνάκης δεν ήταν και πολύ δημοφιλής τελικά! Δικηγόρος του γίνεσαι χωρίς να τον πας κιόλας?

όσον αφορά βέβαια την ουσία (δηλ  το "σεβασμό στους νεκρούς"), νομίζω ότι έχει κάποια βάση,αλλά, χωρίς να θέλω να ανάψω φωτιές....δεν είδα και πολύ μεγάλη ευαισθησία σε άλλες περιπτώσεις, όπως πχ όταν πέθανε ή ήταν ακόμα στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος!
διαβάστε το θρεντ και θα καταλάβετε!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ρε φίλε, τον σεβασμό τον κερδίζεις όταν ζεις...Γιατί να σεβόμαστε τους νεκρούς που όταν ήταν ζωντανοί δεν σέβονταν τίποτα?
εντάξει... συγνώμη που είπα την γνώμη μου, και μόνο την γνώμη μου και πρέπει να απολογούμαι για αυτή, και επιμένω δεν έβρισα ΚΑΝΕΝΑ

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ε, τι το τραβάς και συ βρε?

αφού βλέπεις ότι ο κακακουνάκης δεν ήταν και πολύ δημοφιλής τελικά! Δικηγόρος του γίνεσαι χωρίς να τον πας κιόλας?

όσον αφορά βέβαια την ουσία (δηλ  το "σεβασμό στους νεκρούς"), νομίζω ότι έχει κάποια βάση,αλλά, χωρίς να θέλω να ανάψω φωτιές....δεν είδα και πολύ μεγάλη ευαισθησία σε άλλες περιπτώσεις, όπως πχ όταν πέθανε ή ήταν ακόμα στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος!
διαβάστε το θρεντ και θα καταλάβετε!
Και εσύ βρε! Πήγαινε κάνε καμια κατάθεση, χρονιάρες μέρες και πάψε να ασχολείσαι με θέματα που υπερβαίνουν το γνωστικό σου πεδίο!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
από εμένα? δεν νομίζω -επίσης δεν είχα καλή γνώμη για τον Χριστόδουλο)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
από δόξα, εξηγώ στο ποστ μου πριν το δικό σου!

το ότι τον έπαιρναν πίπες χατζηνικολάηδες και εισαγγελάτοι είναι μια δικαίωση για έναν αγράμματο υπάνθρωπο σαν κι αυτόν!
έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα καθίκια δεν περιμένουν καταξίωση απ τον απλό κόσμο (κι ας υποστηρίζουν το αντίθετο)
απ τους βρωμερούς απατεώνες της παραεξουσίας θέλουν! Λίγο γλύψιμο, λίγα "ψιλά" και αισθάνονται θεοί,μάγκες και γίγαντες!
κι αυτός τα κατάφερε όλα αυτά!

ελπίζω εκεί που πάει, να βρει αυτό που του αξίζει!(αν και δεν θα το κρίνουμε εμείς αυτό)

Όχι και αγράμματος ο Κακαουνάκης ρε James....Διαβάστε στραβάδια να ξεσταρβωθείται...

Πρόκειται για μεγάλο Έλληνα Δάσκαλο της Δημοσιογραφίας, διαφωτιστή και λόγιο , υποστηρικτή του αρκτούρου (οργάνωση που μάχεται για τη διάσωση της αρκούδας) , γεγονός που το δήλωνε και με την εμφάνισή του. Το παρουσιαστικό του παραπέμπει σε Άρη Βελουχιώτη, αν και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που τον έχουν δει σε νεαρή ηλικία κάνουν λόγο για ομοιότητα με τον Τσάκ Νόρις. Γεννήθηκε στα Ορεινά του Ψηλορείτη, στην λεβεντογέννα Κρήτη, σε απροσδιόριστη ακόμα δεκαετία. Θρύλοι από τα τοπικά χωριά λένε ότι ο Κακαουνάκης σε μικρή ηλικία σκότωσε και έφαγε ωμό ένα κοπάδι κρι κρι χρησιμοποιώντας μόνο ένα συνδετήρα, καθώς επίσης και ότι τα βράδια ντυμένος παπάς έκλεβε όλες τις φούντες από την ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών.
Με απροσδιόριστες μεθόδους και χρησιμοποιώντας γνωριμίες με Εθνικούς Προμηθευτές καθώς επίσης και με σχέσεις με τη μεγάλη Δημοκρατική - Συμμετοχική Παράταξη (ΠΑΣΟΚ) ανήλθε από την αφάνεια και εξέδιδε την δική του εφημερίδα, χωρίς να επηρεάζεται απο διαπλεκόμενα, της οποίας η αντικειμενικότητα δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Επίσης εμφανιζόταν μόνιμα σε δελτία ειδήσεων προσφέροντας πλούσιο μουσικοχορευτικό σόου. Οι τρόποι του κατά το φτέρνισμα, βήξιμο, εξαγωγή φλέμπας και το γενικότερο αριστοκρατικό του στήσιμο έχουν αναγκάσει το Χρήστο Ζαμπούνη να παραδεχτεί ότι είναι από τους μεγαλύτερους τζέντλεμαν, καθώς επίσης και να τον προτείνει για το θρόνο της Ελλάδας , μόλις αποκατασταθεί πάλι η βασιλεία.
Ο Κακαουνάκης ήταν βασικός υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της Κρήτης, κάτι το οποίο στρήριζε με κάθε μαντινάδα που τραγουδάει. Έχει αναδειχτεί σε λαϊκό ήρωα των Ελλήνων από τη στιγμή που ξεμπρόστιασε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την συνεργασία του με τους Ναζί, χρησιμοποιώντας μονταρισμένες φωτογραφίες! Εχει φανατικούς υποστηρικτές ταλιμπάν οι οποίοι έχουν ορκιστεί στα υπόγεια της Χαριλάου Τρικούπη ότι σε περίπτωση θανάτου του θα βιαιοπραγήσουν ανεξέλεγκτα και θα προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν είδα και πολύ μεγάλη ευαισθησία σε άλλες περιπτώσεις, όπως πχ όταν πέθανε ή ήταν ακόμα στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος!

είναι του θεού αυτός, δεν έχει ανάγκη από την ανθρώπινη ευαισθησία  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom