golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τώρα τι λέτε εσείς....χάρη στον Κακαουνάκη έγινα υπολοχαγός!!! Το bourdela.tv μου κόλλησε 2ο αστέρι!!! έφτασα τα 50 Posts!!
αν γράφεις ασταμάτητα μέχρι το πρωί, μπορεί να γίνεις και στρατηγός!Τώρα τι λέτε εσείς....χάρη στον Κακαουνάκη έγινα υπολοχαγός!!! Το bourdela.tv μου κόλλησε 2ο αστέρι!!! έφτασα τα 50 Posts!!
αν γράφεις ασταμάτητα μέχρι το πρωί, μπορεί να γίνεις και στρατηγός!
Tα επαιρνε και το παραδεχοταν δημοσιως , εξυπηρετουσε επιχειρηματιες και συγκεκριμενο κομμα , απευθυνοταν σε αμορφωτους , απαιδευτους και αφελεις γενικα αηδιαστικη προσωπικοτητα και καταφερε να κανει την δημοσιογραφια συνωνυμο του ξεπουληματος και της λιγδας.
Επικινδυνος για την χωρα και μονο καλο για αυτην μπορει να φερει ο θανατος του.
Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).
Με την ζωη του φροντισε να χασει καθε σεβασμο ακομα και ως νεκρος , ενα καθικι λιγοτερο.
Το ότι ένας νεκρός δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε να μας προβληματίσει;
σωστο,αλλα η 17Ν φροντισε να απαξιωθει απο μονη της,πολυ πριν αρχισουν τα παπαγαλακια-ρουφιανοι το εργολαβικο θαψιμο..Αυτό με το οποίο έχω συνδέσει εγώ το Ν. Κακ. είναι η συμβολή του στην απαξίωση (στην κοινή γνώμη) των ενεργειών της 17Ν πριν από 8-9 χρόνια.
Ήταν ο πρωτεργάτης σε αυτή την ιστορία, και δημιούργησε "σχολή" φυντανιών με τέτοια δημοσιογραφική δράση, τους αποκαλούμενους "Κακαουνάκηδες"...
κι εκει γεννηθηκε ενας μεγαλος ερωτας! και κοιτα να δεις που "φυγανε" και μαζι! μια βδομαδα διαφορα!!!με πιάνεις ... ;) ;)
>>>>>>>
Η πρώτη του επαφή με τη δημοσιογραφία γίνεται το ...
1964, όταν γνωρίζεται με τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη, τον οποίο και ξενάγησε στο φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη, ...
ρεπορταζ κανουνε (star channel) εχεις δικιο δεν μας ενδιαφερουν οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος!η αναφορα στις σεξουαλικες προτιμησεις των εκλιποντων,δεν προσθετει/αφαιρει κατι στο "εργο" τους..
μην αυτοξεφτιλιζοσαστε ανευ λογου & ουσιας ρε μαλακες/ζωα/ηθικολογοι της πουτσας..
Tα επαιρνε και το παραδεχοταν δημοσιως , εξυπηρετουσε επιχειρηματιες και συγκεκριμενο κομμα , απευθυνοταν σε αμορφωτους , απαιδευτους και αφελεις γενικα αηδιαστικη προσωπικοτητα και καταφερε να κανει την δημοσιογραφια συνωνυμο του ξεπουληματος και της λιγδας.
Επικινδυνος για την χωρα και μονο καλο για αυτην μπορει να φερει ο θανατος του.
Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).
Με την ζωη του φροντισε να χασει καθε σεβασμο ακομα και ως νεκρος , ενα καθικι λιγοτερο.
βρε τελειωμενε κρετινε,ποιος σου ειπε οτι πρεπει να ζητας αδεια για να γραψεις οτι παπαρια σου κατεβει???παντως ηθικολογοι δεν ειναι ολοι αυτοι που γραψαν, πραγματα που συζητιουνται κατα κορον σε παρειστικες συζητησεις! αλλα αυτοι που προσπαθουν κανοντας τους ηθικολογους να τα αποσιωπησουν! δε θα ζηταμε και αδεια για το τι γραφουμε εδω μεσα! υπαρχουν admins ας κρινουν! εκτος αν καποιοι που εχουν μερικες δεκαδες χιλιαδες ποστς νομιζουν οτι ειναι δικο τους το φορουμ! πολλοι που εχουν γραψει ελαχιστα, η απλως διαβαζουν αυτα που γραφονται εδω μεσα! γι αυτο ακριβως το λογο το κανουν γιατι δεν υπαρχει λογοκρισια!